ayrıldı...

nehirde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
256
0
96
38
Bursa
burda sizinle birçok heyecanımı paylaştım, gelinliğim bile dikiliyordu hatta iptal etmeye gittiğimde bittiğini gördüm. 5 sene emek verdiğim, mutluluğu hayal ettğim insan beni yarı yolda bıraktı, sebebi anlaşamıyormuşuz, 5 sene sonra anlamış, düğüne 3 ay kala anlamış benimle bir ömür geçiremiceğini. Ben ise onun okulu bittimesini bekledim, askerliğini bekledim her şeyine destek oldum ama o askerden geldi işe girdi değişti. O okurken ben okulumu bitirmiş mesleğime başlamıştım bile ama ona hep destektim kimseye laf ettirmedim ona, sen olmasaydın ben okulu bitirmezdim hala diyordu, askerde kaç kez yanına gittim, nöbet saatlerinde kalkar 2 saat onu düşünürdüm o uyumuyorsa bende uyumıcam der beklerdim. Babası kaza geçirdi desteğimi hiç esirgemedim, babasının ıbrığını bile taşıdım hiç tiksinmedim, onun babası benim babam dedim. O ise askerden geldi, işe girdi bana askerden geldiğimde hemen evlenelim diyen adam, evlenmeseydk araba alırdım gezerdim dedi, söylediğim, istediğim her şeye bahane buldu sen kimsin ki bile dedi bana yine sustum. Sonrada ben sıkıya gelemem götüm yemedi dedi ve bitti. Düğün salonunu iptal ettiğini bile arayıp söylemedi içime doğdu ben salonu aradım sordum öyle öğrendim. Şimdi bu insan mutlu olabilir mi? Hiç suçum yokken sırf gezmek, tozmak için birine bu yapılır mı? Ben onu Allah'a havale ettim, Allah büyük... Ama çok kötüyüm toplayamıyorum kendimi, her gece buzdolabının başına gidiyorum tüm ilaçları alıp uyumak bi daha hiç uyanmamak istiyorum ama annem ve babama bu acıyı yaşatmamamalıyım diyorum. Yardım edin.

ya canım allah yardımcın olsun. nasıl şeref yoksunluğudur bu ya. bak bu laflar sana belki saçma gelcek ama inan evlenmeden kurtulduğun için şanslısın çünkü adam aç kalmış herşeye ya evlendikten sonra fark etseydi bunu seni aldatıp suratına bakmasaydı. sabırlı ol pişman olcak suratına bakmayacaksın içini ferah tut.

merhaba cnm erkekler biz kadınlara göre daha iradesizdirler ama bu konuyla ilgili kendiş canına kıymak gibi düşüncelere kesinlikle kapılma, çünkü senin için değerli olan insanları çok üzmüş olursun ve yaşanaka güzel günlerin varlığından haberdar olamazsın hayatın bitmiş değil biliyorsun allah karşına hayırlı helal süt emmiş adamlar çıkarsın... Ve bence yol yakınken kurtulduğun için rabbime şükretmelisin ya evlenseydinizde evlendikten sonra daha kötü şeyler yaşansaydı... bence büyük geçmiş olsun

Pişman olmaz olsada ne fark eder, beni rezil etti ne için hiç... 5 sene beni eve tıktı ben gezmeyi sevmiyorum dedi bende böyle o dedim inandım. Caım çok yanıyor

ALLAH aşkına ne ilaç içmesi... o gununu gun edecek olan sana olacak ha yok oyle yağma. canım toparllan kendine gel. benim çok yakınımın 2 kere nişanı bozuldu birinde düğüne 2 ay vardı düşün. şimdi ne mi oldu bu sene evleniyor. hayatın bize neler getireceği hiç belli olmaz. tabiki yaran taze ama geçecek elbet bugunlerin üstünü örteceğin zamanlar gelecek.ama dikkat et ne zaman toparlanmaya başlayacaksın bu sana geri dönmeye kalkacak hep oyle olur. dik dur taviz verme bugunleri unut canım hayata mutlu olmak için geliyoruz

bana pek gezmek tozmak için ayrılmış gibi gelmedi sevgisi bitmiş bence

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki benimde 3 yıllık ilişkim aynı söz kesme arefesinde iken bitti 2 yıl oldu hala atlatamadım desem sana tavsiyen bi uzmandan yardım al tek başına halledilmiyor hakkaten.Bende destek aldım.

çok büyük fedakarlıklar yapıp çok büyük haksılığa uğramışsın anlıyorum. acı çekeceksin tabiki ama asla canının kıymetini bilmemezlik etme sabret en büyük çıkışlar en dipten olur unutma. yaşanması gerekiyordu yaşandı de ilerde çok güçlü olacaksın.
ayrıca sen kimseye rezil olmadın böyle şeyler düşünme haksızlığa uğradın bir ayıp varsa yapan belli.

şuan onu düşünemiyorum ki.

karaktersiz ya.madem o yürek yok ne diye bir kızın hayatıyla oynuyosun ya.nefret ediyorum böyle erkeklerden.
adam degilsin madem adam kılıgına girip insanları aldatma.
bir genc kızın hayatıyla,hayalleriyle oynanması nasıl bir acıdır bilirim .Allah böyle insanlarda kimsenin ahını bırakmasın.tek tek her yaptıkları çıksın inşallah karsılarına canım.

Son düzenleme:
canim Allah sana sabirlar ihsan eylesin.hayirlisi degilmis nasibinin daha guzel olacagini dusun.suanki duygularini cok iyi anliyorum,kendine oyalanacak baska seyler bulmayi dene gerci insanin cani hicbisey yapmak istemiyor ama denemelisin.

canim Allah sana sabirlar ihsan eylesin.hayirlisi degilmis nasibinin daha guzel olacagini dusun.suanki duygularini cok iyi anliyorum,kendine oyalanacak baska seyler bulmayi dene gerci insanin cani hicbisey yapmak istemiyor ama denemelisin.

zaten çalışıyorum ama kendimi toparlayamıyorum

Allah'a dua ediyorum, kader diyorum ama yaptığım fedakarlıkları düşününce olmuyor

haksızlığa uğradın o yüzden canın yanıyor .çok kötü bir insanmış senin verdğin emekleri,senin sevgini böle silmek bilmiyorum canım .allaha havale et .keşke daha az emek verseydin geride dursaydın biraz .çok emek verince bu erkekler şımarıyor kendini bir halt sanıyolar kendilerini .

Allah'a dua ediyorum, kader diyorum ama yaptığım fedakarlıkları düşününce olmuyor

ah o fedakarliklar.neden kadinlar sevdiklerinin uzerine bukadar duserken erkekler bir cirpida silebiliyor herseyi.bizde olan ayni kalp onlarda yok mu?hic anlamiyorum.Allahtan sabir dilemek tek care napalim.

canım şuan yapabileceğin tek şey kendini dinlemek.Hislerini dinlemek öfkeni kızgınlığını ve en önemlisi kırgınlığını sonuna kadar yaşa,yaşa ki sonunda tamamiyle bitsin.Yeni uğraşlar bul kendine yapabiliıosan bi hobiyle uğraş veya kursa git yeni arkadaşlıklar edinmeye çalış bunlar çok faydalı olur inan. Ve kesinlikle bir daha sana gelirse taviz verme bırak gezsin nereye kadr gezecekse ama sana gelmesine izin verme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…