1 hafta falan oluyor ayrılalı ama dikkatimi çekti ne faceden ne instagramdan siliyor. Üstüne üstlük sosyal medyayı aktif kullanmayan insan şimdi sürekli instagramda hikaye paylaşıyor. O silmiyorsa siz silin demeyin elim varmıyor silmeyeSizce ne düşünerek silmiyor olabilir ki? Bide neden bu aralar instagramda bu kadar aktifleşmiş olabilir ki??
Bir zamanlar eşimşn yaptıkları geldi aklıma yıllardır sosyal medya kullanmayan adam benden sonra aşırı derecede kullanmaya baslamıstı, neden biliyomusun başkalarını aradığı için1 hafta falan oluyor ayrılalı ama dikkatimi çekti ne faceden ne instagramdan siliyor. Üstüne üstlük sosyal medyayı aktif kullanmayan insan şimdi sürekli instagramda hikaye paylaşıyor. O silmiyorsa siz silin demeyin elim varmıyor silmeyeSizce ne düşünerek silmiyor olabilir ki? Bide neden bu aralar instagramda bu kadar aktifleşmiş olabilir ki??
Eski erkek arkadaşımdı zaten lise arkadaşımdı aynı zamanda. O şekilde tanışmıştık. Anlam yüklemek istemiyorum ama dikkattimi de cekiyor ister istemez. Hikayelerine de inatla bakmıyorum ama başkasının hikayesine bakarken pat diye onunki açılıyor ve gorenlerin arasında benim de adim görünüyor muhtemelenAnlam yüklemeyin bence, silmek ya da silmemek bir anlam ifade etmediği için olabilir. Ya da "elimin altında dursun belki bir gün yazmam gerekir" düşüncesi. Sosyal medyada aktifleşmesi de yeni birini aradığındandır. Siz nasıl tanışmıştınız?
Ama genelde silinir yani hayatından çıkan insanı sanalda da olsa görmek istemezsin. Bitti gitti dersin. Ama bunda diyemiyorumKafasını dağıtmak istiyordur,yeni birileriyle tanışmak istiyordur belki.
Ayrıca arada büyük bir sorun olmadığı sürece bence silinmesi anlamsız.Sonuçta geçmişiniz var,anılarınız var,ayrıldık hadi bitti deyip silinmesi bana saçma geliyor.Zamanla siz de alışırsınız.
Arayan belasını da bulurmuş diyerek kendimi avutayım o zamanBir zamanlar eşimşn yaptıkları geldi aklıma yıllardır sosyal medya kullanmayan adam benden sonra aşırı derecede kullanmaya baslamıstı, neden biliyomusun başkalarını aradığı için
Erkekler birini başkasıyla unıtmaktan yanadırlar boşver sil gitsin , sen onu bi yerlerde gördükçe Unutamazsın ne kadar mesafe o kadar iyiArayan belasını da bulurmuş diyerek kendimi avutayım o zaman
Ikide bir hikaye paylaşarak mıAyrılığı takmayan erkek bi yerden silmez .
Ayrılığınız ona acı verseydi silerdi .
Neden çok aktife gelince .
Çünkü artık boşta ve kendine birini arıyor .
Ikide bir hikaye paylaşarak mısaçma sapan hikayeler paylaşıyor. Sanki daha çok bise paylaşmış olmak için birinin onu kontrol edip etmediğini anlamak istermiş gibi. Ay yada ben iyice paranoyaya bağladım
Nefret ettim şu erkeklerden ya ne biçim varlık bunlarÇok dert etmemiş ki silmemiş
Tabi ki aktif olacak sonuçta artık boşta
Unutamamaktan öte gördükçe sinir stres oluyorum şuna bak unutmuş bile beni diye krize sokturuyorErkekler birini başkasıyla unıtmaktan yanadırlar boşver sil gitsin , sen onu bi yerlerde gördükçe Unutamazsın ne kadar mesafe o kadar iyi
Gittiği mekân, yaptığı kahvaltı vs vs.. Çok saçma değil miNe gibi hikayeler mesela?
Seni çok iyi anlıyorum o yüzden bakma canım her yerden sil rahatlarsın bak, ama sürekli bakarsan merak edersen kendine edersin adam halinden memnun demekkiUnutamamaktan öte gördükçe sinir stres oluyorum şuna bak unutmuş bile beni diye krize sokturuyor
Aslında hikayesine bakma kısmı biraz enteresan. Ben açıp bakmıyorum bilerek. Ama atıyorum onun hikayesi ilk görünen hikaye ben ise en sonlardaki hikayelere göz atıyorum o sırada. Sonra bi anda pat diye alakasız bi şekilde onun hikayesi açılıyor en başta olmasına rağmen. Iki oldu bunu yaşıyorum.o silmiyorsa siz silin hem hikayesini her zaman görmemiş olursunuz hem de hikayesine bakanlar içinde sizin hesabınız olmaz.
Eski erkek arkadaşımdı zaten lise arkadaşımdı aynı zamanda. O şekilde tanışmıştık. Anlam yüklemek istemiyorum ama dikkattimi de cekiyor ister istemez. Hikayelerine de inatla bakmıyorum ama başkasının hikayesine bakarken pat diye onunki açılıyor ve gorenlerin arasında benim de adim görünüyor muhtemelen
Etme etme hepsi aynı değilNefret ettim şu erkeklerden ya ne biçim varlık bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?