- 28 Aralık 2016
- 1.845
- 4.613
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bence esin ayrı eve falan cikmicak. O şimdi seni ikna etmek için öyle konuştu. Sonra da para yok herşey pahalı çıkamayız dicek1 yıldır konu açmadim. Cok sey yasadim yazmak istedim fakat yazmaya hic firsatim olmadi. Ozet gecerek anlatmak istiyorum. Esimle kacarak evlendik. Ailem sildi beni. Cok sukur 1 yil olmadan baristik. Suan 15 aylik olan bi oglumuz var. Esim sinir hastasi. Ters bisey duysa ortalığı birbirine katar. Bana da siddet uyguluyordu. Cok sukur vurmasi kirmasi kalmadi kendini torpuledi o konuda. Ocak ayinda esimin ailesiyle problemlerim oldu (bir yasiyoruz bu arada) evi terkettim. Babaanneme gittim. Yengem amcam abim annem herkes arkamda durdu ama evliliğimi bitirmemem gerektiğini oglum icin katlanmam gerektigini soylediler. Esimle kaynanamla konustum. Duymadigim seyleri duydum kaynanamdan. Oglunun psikolojisini bozmusum kendinde degilmis mutsuzmus. Aileme neler neler dediler. Ben planli bi sekilde hamile kalmadim. Ogrendigimde universiteye gitmeye hazirlaniyordum. Hamilelik olunca aldirmak dusurmek istedim. Dusurmek icin cabaladim. Aptalca seyler yaptim sonra sakince dusununce kabullendim hamileligimi okulumu erteledim. Kadin senin hakkindan daha fazla hakkim var bu cocukta sen istemedin dusurmeye calistin falan konustu. Ya gercekten samimi soyluyorum hic boyle biri degildir. Ilk kez boyle gordum onu. Cok severdim. Kocamdan cok deger verirdim. Neyse baya tartistik. Bir kac gun gitmedim evlerine. Esim geldi konustuk ayri eve cikalim 2 3 gun daha dur dedi. Bende actim agzimi. Icimde ne varsa doktum. En son yaza dogru ayri eve cikicaz diye anlastik. Dondum eve. Bir hafta çıkmadım odamdan yemek yemedim kreker falan yedim. Kimseyle konusmadim. Oyle boyle duzeldi bi sekilde evdekilerle aram. Sorun su; esim hala ilgisiz bana karsi. Gecen yil 14 şubatta dovmustu beni eski konulara bakabilirsiniz. Bu yilda hic bisey bile demedi. Eve geldi yatti uyudu. Hediye beklemedim. Neyse sonradan aldi gonlumu. Ama hala ilgisiz.
Neyse asil konumuz
Yaza kadar ayri ev dedik. Ama hic bi caba yok. Esya bakalim fiyat arastiralim odemeyi nasil yapmaliyiz konusalim diyorum hic yanasmiyo. Sonra diyo. Kaynanam en azindan camasir bulasik makinasi buz dolabi bisey alin simdiden odeyin bi anda yuklenmesin diyo. Ama adamda yok hic bisey. Gecen gun zor bela ikna ettim alisveris merkezine gittik beyaz esyalara bakiyorum bu boyleymis falan diyorum hadi gidelim cocuk durmuyo bilmem ne. Hep boyleydi. Bi yere gitsek birlikte hem kendine hem yanindakine eziyete donusturuyo o ani. Cocuk duruyodu normaldi. Sinirlendim donduk eve. Su ev konusuna cok takintiliyim. Ayri evimiz olsa duzelicez biliyorum esimle. Ailesinden cok etkileniyor. Ne yapmalıyım nasil biseyler icin teşvik etmeliyim esimi?
Fikirlerinizi bekliyorum uzun oldu kusura bakmayin.
Sende bnmle ayni durumdasin bn o ayri evi dort yildor bekliyorum bizde kacarak evlendik usdelik szin aileniz barismislar biz hala konusmuyoruz bizde her sene aytiliyoruz usdelik kaynanam calisiyor kucuk cocuklarida bana eve elini surmez hersey bana bn yapmasam yapanda yok iki yil once ayrilacakdik ev tuttuk esyalarim eve gldi ayriliyorum diye sevindim ttugumuz eve kaynanamgilde geldi esyalar geri magazaya gtti simdide yedi ay once ev tuttuk evimize gdemiyorz surekli evimize gdemiyelim diye nasil gecineceksiniz diye kocamin aklini celiyorlar ama inaninki bkdim halimden anlayan yok hamileyim belim agriyo bnden baska is yapan yok atan gidiyor herseyi bn yapiyorum yataklarina varana kadar yardimci olun ne yapmam lazim ayrilamiyorz1 yıldır konu açmadim. Cok sey yasadim yazmak istedim fakat yazmaya hic firsatim olmadi. Ozet gecerek anlatmak istiyorum. Esimle kacarak evlendik. Ailem sildi beni. Cok sukur 1 yil olmadan baristik. Suan 15 aylik olan bi oglumuz var. Esim sinir hastasi. Ters bisey duysa ortalığı birbirine katar. Bana da siddet uyguluyordu. Cok sukur vurmasi kirmasi kalmadi kendini torpuledi o konuda. Ocak ayinda esimin ailesiyle problemlerim oldu (bir yasiyoruz bu arada) evi terkettim. Babaanneme gittim. Yengem amcam abim annem herkes arkamda durdu ama evliliğimi bitirmemem gerektiğini oglum icin katlanmam gerektigini soylediler. Esimle kaynanamla konustum. Duymadigim seyleri duydum kaynanamdan. Oglunun psikolojisini bozmusum kendinde degilmis mutsuzmus. Aileme neler neler dediler. Ben planli bi sekilde hamile kalmadim. Ogrendigimde universiteye gitmeye hazirlaniyordum. Hamilelik olunca aldirmak dusurmek istedim. Dusurmek icin cabaladim. Aptalca seyler yaptim sonra sakince dusununce kabullendim hamileligimi okulumu erteledim. Kadin senin hakkindan daha fazla hakkim var bu cocukta sen istemedin dusurmeye calistin falan konustu. Ya gercekten samimi soyluyorum hic boyle biri degildir. Ilk kez boyle gordum onu. Cok severdim. Kocamdan cok deger verirdim. Neyse baya tartistik. Bir kac gun gitmedim evlerine. Esim geldi konustuk ayri eve cikalim 2 3 gun daha dur dedi. Bende actim agzimi. Icimde ne varsa doktum. En son yaza dogru ayri eve cikicaz diye anlastik. Dondum eve. Bir hafta çıkmadım odamdan yemek yemedim kreker falan yedim. Kimseyle konusmadim. Oyle boyle duzeldi bi sekilde evdekilerle aram. Sorun su; esim hala ilgisiz bana karsi. Gecen yil 14 şubatta dovmustu beni eski konulara bakabilirsiniz. Bu yilda hic bisey bile demedi. Eve geldi yatti uyudu. Hediye beklemedim. Neyse sonradan aldi gonlumu. Ama hala ilgisiz.
Neyse asil konumuz
Yaza kadar ayri ev dedik. Ama hic bi caba yok. Esya bakalim fiyat arastiralim odemeyi nasil yapmaliyiz konusalim diyorum hic yanasmiyo. Sonra diyo. Kaynanam en azindan camasir bulasik makinasi buz dolabi bisey alin simdiden odeyin bi anda yuklenmesin diyo. Ama adamda yok hic bisey. Gecen gun zor bela ikna ettim alisveris merkezine gittik beyaz esyalara bakiyorum bu boyleymis falan diyorum hadi gidelim cocuk durmuyo bilmem ne. Hep boyleydi. Bi yere gitsek birlikte hem kendine hem yanindakine eziyete donusturuyo o ani. Cocuk duruyodu normaldi. Sinirlendim donduk eve. Su ev konusuna cok takintiliyim. Ayri evimiz olsa duzelicez biliyorum esimle. Ailesinden cok etkileniyor. Ne yapmalıyım nasil biseyler icin teşvik etmeliyim esimi?
2000 lira gelireşinin geliri ne kadar?
ödeyebilecek mi eşya taksitlerini?
eşinin psikolojik olarak pek iyi değil sanırım.
tedavi filan görüyor mu?
böyle bir eşten hala ilgi bekleyebiliyor olman da ilginç gerçekten
Ayniyiz ayni... Kaynim var benle yasit onun daginikligi pisligi. Esimin annrannesi var onun laflari.. Yukari katta dayilari var esimin onlar gelir yer icer dagitir gider. Halim mecalim kalmiyor. Allah sana da bana bi huzurlu ev versin.Sende bnmle ayni durumdasin bn o ayri evi dort yildor bekliyorum bizde kacarak evlendik usdelik szin aileniz barismislar biz hala konusmuyoruz bizde her sene aytiliyoruz usdelik kaynanam calisiyor kucuk cocuklarida bana eve elini surmez hersey bana bn yapmasam yapanda yok iki yil once ayrilacakdik ev tuttuk esyalarim eve gldi ayriliyorum diye sevindim ttugumuz eve kaynanamgilde geldi esyalar geri magazaya gtti simdide yedi ay once ev tuttuk evimize gdemiyorz surekli evimize gdemiyelim diye nasil gecineceksiniz diye kocamin aklini celiyorlar ama inaninki bkdim halimden anlayan yok hamileyim belim agriyo bnden baska is yapan yok atan gidiyor herseyi bn yapiyorum yataklarina varana kadar yardimci olun ne yapmam lazim ayrilamiyorz
+1kamu spotu
1-küçük yaşta daha ana kuzusuyken kaçarak göçerek evlenmeyin
2-kaynana ile aynı eve çıkmayın
3-sizi döven adamdan çocuk yapmayın,korunun,hayatınızı mahvetmeyin
başka diyecek bir şey bulamadım.bu konu genç kızlara örnek olarak sabitlensin bence.
2000 lira gelir
Aileler destek olacaklarini soylediler.
Ayniyiz ayni... Kaynim var benle yasit onun daginikligi pisligi. Esimin annrannesi var onun laflari.. Yukari katta dayilari var esimin onlar gelir yer icer dagitir gider. Halim mecalim kalmiyor. Allah sana da bana bi huzurlu ev versin.
canim benin de uc tane kaynim var ve cok daginiklar ikisi kck zaten kaynanamda bm ne zamnki geldim calismaya basladi evine faydasi yok gozumde yok evim diyor sabah yatagini birakiyor pijamasini ayni erkek gbi yere cikartip gidiyor yani evdeki tum yatagi bn tpluyorum aksam yerler atarlar bn gece bulasikla ugrasirim tabiki sabah bakarimki yine tezgah ayni olmus bn yikamasam camasir yikayan yok bulasik yikayan yok erkek gbi gelip otrup yatagini serip yatiyor kocasindadnda ayrildi camasiri ser tpla bama ait bnm gordgum pisligi yerde oda goruyor ama kaldrmiyor ic camasiri corabi bir yerde ustleri kirli sepetine koymazlar tabiki ayrilmamizi isdemez demi bide bzle yasayin sizden beklentimiz yok borcunuzu odeyin doyolar aksamaca herseyi bn yapiyom aldiklarini laf ediyolar herseyi ortak odetiyolar bikdim tam anlamiyla bir ccgm var hamileyim halszim srekli uykm geliyr ama anlayanm yok2000 lira gelir
Aileler destek olacaklarini soylediler.
Ayniyiz ayni... Kaynim var benle yasit onun daginikligi pisligi. Esimin annrannesi var onun laflari.. Yukari katta dayilari var esimin onlar gelir yer icer dagitir gider. Halim mecalim kalmiyor. Allah sana da bana bi huzurlu ev versin.
Kaynanami eşimden cok severim demişsiniz1 yıldır konu açmadim. Cok sey yasadim yazmak istedim fakat yazmaya hic firsatim olmadi. Ozet gecerek anlatmak istiyorum. Esimle kacarak evlendik. Ailem sildi beni. Cok sukur 1 yil olmadan baristik. Suan 15 aylik olan bi oglumuz var. Esim sinir hastasi. Ters bisey duysa ortalığı birbirine katar. Bana da siddet uyguluyordu. Cok sukur vurmasi kirmasi kalmadi kendini torpuledi o konuda. Ocak ayinda esimin ailesiyle problemlerim oldu (bir yasiyoruz bu arada) evi terkettim. Babaanneme gittim. Yengem amcam abim annem herkes arkamda durdu ama evliliğimi bitirmemem gerektiğini oglum icin katlanmam gerektigini soylediler. Esimle kaynanamla konustum. Duymadigim seyleri duydum kaynanamdan. Oglunun psikolojisini bozmusum kendinde degilmis mutsuzmus. Aileme neler neler dediler. Ben planli bi sekilde hamile kalmadim. Ogrendigimde universiteye gitmeye hazirlaniyordum. Hamilelik olunca aldirmak dusurmek istedim. Dusurmek icin cabaladim. Aptalca seyler yaptim sonra sakince dusununce kabullendim hamileligimi okulumu erteledim. Kadin senin hakkindan daha fazla hakkim var bu cocukta sen istemedin dusurmeye calistin falan konustu. Ya gercekten samimi soyluyorum hic boyle biri degildir. Ilk kez boyle gordum onu. Cok severdim. Kocamdan cok deger verirdim. Neyse baya tartistik. Bir kac gun gitmedim evlerine. Esim geldi konustuk ayri eve cikalim 2 3 gun daha dur dedi. Bende actim agzimi. Icimde ne varsa doktum. En son yaza dogru ayri eve cikicaz diye anlastik. Dondum eve. Bir hafta çıkmadım odamdan yemek yemedim kreker falan yedim. Kimseyle konusmadim. Oyle boyle duzeldi bi sekilde evdekilerle aram. Sorun su; esim hala ilgisiz bana karsi. Gecen yil 14 şubatta dovmustu beni eski konulara bakabilirsiniz. Bu yilda hic bisey bile demedi. Eve geldi yatti uyudu. Hediye beklemedim. Neyse sonradan aldi gonlumu. Ama hala ilgisiz.
Neyse asil konumuz
Böyle düzene iki çocuk mu yaptın? Bravo. Milletin iç çamaşırını yerden kaldırmaya devam.Bnmde uc tane kaynim var
canim benin de uc tane kaynim var ve cok daginiklar ikisi kck zaten kaynanamda bm ne zamnki geldim calismaya basladi evine faydasi yok gozumde yok evim diyor sabah yatagini birakiyor pijamasini ayni erkek gbi yere cikartip gidiyor yani evdeki tum yatagi bn tpluyorum aksam yerler atarlar bn gece bulasikla ugrasirim tabiki sabah bakarimki yine tezgah ayni olmus bn yikamasam camasir yikayan yok bulasik yikayan yok erkek gbi gelip otrup yatagini serip yatiyor kocasindadnda ayrildi camasiri ser tpla bama ait bnm gordgum pisligi yerde oda goruyor ama kaldrmiyor ic camasiri corabi bir yerde ustleri kirli sepetine koymazlar tabiki ayrilmamizi isdemez demi bide bzle yasayin sizden beklentimiz yok borcunuzu odeyin doyolar aksamaca herseyi bn yapiyom aldiklarini laf ediyolar herseyi ortak odetiyolar bikdim tam anlamiyla bir ccgm var hamileyim halszim srekli uykm geliyr ama anlayanm yok