- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Of geçen kazakla seviştiği gerçeği geldi aklıma....Çorapla sevişen adamdan hayır gelmez mesela hxshhd bu bilgiler önemli kızçeler kaydedin
Böyle takıntılı hatunların misal ben sonu çoraplı koca oluyor hxbsjxhsjdhh
Eşortman yazan varrrrrFavorim fortmanto, fortmanto yazani görünce havale geciriyorum
Hahahaha evleneceksinnn hahhahahOf geçen kazakla seviştiği gerçeği geldi aklıma....
Adamin icine Ibrahim Tatlises kacmisOndan mı libidon sıfırlandı acaba senin? Bana gülüm deseler libidom içime kaçar
Eşortman yine iyi ya, haşofman falan diyen-yazan varmış diyoolaEşortman yazan varrrrro nerede satılıyor demiştim kadına hzhshdj görebilir miyim jxjdjd kadın da saf gösterdi
Bak şimdi bi şaka yapcam beni şikayet edeceklerEşortman yine iyi ya, haşofman falan diyen-yazan varmış diyoola
Adam ibrahim tatlısesi lavaşa sarıp üstüne soğan koyup yemişAdamin icine Ibrahim Tatlises kacmis
Eşortman yine iyi ya, haşofman falan diyen-yazan varmış diyoola
Kocam olacak boyu uzayasıAdamin icine Ibrahim Tatlises kacmis
Bi herif bulmuştum üniv deo da epey üst seviyede flört ediyordu sonra bir gün mesaj attı Herkez seni merak ediyor diye okul değişicem bu iş olmaz dedim iğreniyorum ya herkez falan yazan tiplerden ama bişi diim mi kocam kıro dhshhshshshshhshshshhsjshdhd
Gül bebeğim doğumun kolaylaşırHaykırdım bee çay burnumdan çıktı skdsld
Bi herif bulmuştum üniv deo da epey üst seviyede flört ediyordu sonra bir gün mesaj attı Herkez seni merak ediyor diye okul değişicem bu iş olmaz dedim iğreniyorum ya herkez falan yazan tiplerden ama bişi diim mi kocam kıro dhshhshshshshhshshshhsjshdhd
Bencede mutsuz olursunuz ve düşünceleriniz çok yerli yerinde.Merhabalar hanımlar,
Başlık biraz Yeşilçam Filmleri'nin isimlerini andırdı farkındayım. Kısa bir süre önce biriyle tanıştım. Henüz az sayıdaki buluşmalarımızda; vakit geçirmekten keyif aldım, güldüm, eğlendim. Ama... İşte aması var.
Belli bir yaşanmışlığa sahip olunca ya da az çok belli bir olgunluğa gelince mantık ön plana çıkıyormuş sanırım. Kalbinin götürdüğü yerden gidemiyorsun, ayakların yere sağlam bassın istiyorsun.
Aramızda yaşam tarzı olarak o kadar çok fark varmış ki yeni yeni buluştukça, konuştukça fark ediyorum. Türkçe'yi yazı dili olarak iyi kullanırım. Karşımdaki kişi 'direkt' yazamayan biri, 'yapmakta' yerine 'yapmakda', 'falan' yerine 'felan' yazıyor. Yani muhtemelen en son ilkokulda eline kitap almış.
Boş zamanlarımda ben mesela arkadaşlarımla gezerim, bütçemizin elverdiğince değişik restoranlara gider, değişik yemekler deneriz. En kötü ihtimal evimde oturur film izlerim, ilgi duyduğum alanlarla ilgili araştırmalar yaparım. Karşımdaki kişi ise izin günlerinde kahveye gittiğini söyledi. Orada bir dumur oldum zaten.
Ailesiyle yaşıyor. Birkaç yıldır çalışıyor, hem de Türkiye standartlarına göre iyi bir maaşa. Buna rağmen herhangi bir birikimi yok. Aksine borç içinde. Nedense parasını yönetemeyen erkeklerden hazzetmiyorum. Çok istisnai durumlar olur, hastalık vs gibi ama öyle bir durum da yok.
Ailelerimiz de birbirine çok uç. Detaylıca anlatıp burada tepki almak istemiyorum. Ama ileride evlensek ailenin marjinal ve sevilmeyen gelini olma ihtimalim hayli yüksek. Ay Meredith daha flört ediyorsunuz ne evlenmesi diyecekleri duyar gibiyim. Ama artık gelecek odaklı bir ilişki istiyorum. O yüzden bunu da göz önünde tutuyorum.
Bana bu durum ilişkiye evrilirse ne kadar da iyi anlaşırsak anlaşalım, mutsuz olurmuşum gibi geliyor. Sizin yorumlarınız nedir hanımlar?
Brokoliye Burukali diye etiket koyani gördüm ben be esortmani öp basina koyEşortman yazan varrrrro nerede satılıyor demiştim kadına hzhshdj görebilir miyim jxjdjd kadın da saf gösterdi
Gül bebeğim doğumun kolaylaşır(her şeyi doğuma bağlayan teyzeler gibi oldum bxjdjd)
Brokoliye Burukali diye etiket koyani gördüm ben be esortmani öp basina koy