- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Arkadaş ortamında 101 muhabbeti dönüyordu başka bir şey bilmiyorum. Normalde onun aldığı maaşı alan birisi hele ki ailesinin yanında yaşıyorsa ev ya da araba rahatça alabilir.Bu arada iyi kazanip aksine borç icindeyse muhtemelen at yarisi, iddaa falan oynuyodur, kahveye gidip okey oynayan adamdan ben onu beklerim.
İyi sevişiyormuşNesinden hoşlandınız anlamında dedim?
İki zıt karakterin mutlu olma imkanı yokta o yüzden.
Herkez yazar,şarz yazar bana sinir gelir bacim afedersinYa okeye 4. Olacaksınız ya da kaçıp gideceksiniztercih sizin. Bu arada herkez de yazıyor mu
Herkes ya da herkez yazmasını gerektirecek bir durum olmadı henüz. Ama buradaki herkesin tahmini herkez yazacağı yönündedirYa okeye 4. Olacaksınız ya da kaçıp gideceksiniztercih sizin. Bu arada herkez de yazıyor mu
Herkez yazar,şarz yazar bana sinir gelir bacim afedersin
Bi herif bulmuştum üniv deHerkes ya da herkez yazmasını gerektirecek bir durum olmadı henüz. Ama buradaki herkesin tahmini herkez yazacağı yönündedir
Direk yazana alıştık. Meslektaşım yani çevirmen arkadaşım bile direk yazıyor maalesef.Herkez yazar,şarz yazar bana sinir gelir bacim afedersin
Ya beybi herşey seks değil bence.İyi sevişiyormuşo da etkiler bence hemde epey.
Ondan mı libidon sıfırlandı acaba senin? Bana gülüm deseler libidom içime kaçarM Meredith Grey bacı işin özü herkez diyenden kaçıp gülüm diyene tutuldum xhshhshshshhs
Çorapla sevişen adamdan hayır gelmez mesela hxshhd bu bilgiler önemli kızçeler kaydedinYa beybi herşey seks değil bence.
Evet cinsel anlamda iyi olması çok güzel ama herşey onunla bitmiyor ki.
Vakit geçirmek, hobilerle uğraşmak, sinemaya gitmek, yeni yerler keşfetmekte çok önemli. Hatta olmazsa olmaz. Sadece yatakta iyi diye tahammül edemem ben bi adama.
Faprika var bi deBi de gardrop yerine gardolap, portmanto yerine fortmanto yazarlar, aslinda bakarsan bir cok seyi baska türlü yazan var burda bile, kimisi cok takilir, kimisi umursamaz, ben takilirim mesela, sen kendin biliceksin uzun vadesini.
Ya sevgiliyken alay ediodummOndan mı libidon sıfırlandı acaba senin? Bana gülüm deseler libidom içime kaçar
Karma mı işledi nedir? Çocuğun kültürüne o kadar saydırdım, biraz önce nefaset ne diye googlelamak zorunda kaldımkız sen ayrı dünyaların insanıyız demişsin ama bu bildiğin
O kahvede oturan Ali Desidero-sen de bazen bir hümanist bazen realist olan nefaset bir şey fidan boylu kız olmuşsun
Hayır bu gerçek olamaz dimiFavorim fortmanto, fortmanto yazani görünce havale geciriyorum
Gaileye almıyorum'u da unutmayalım lütfen.Herkez yazar,şarz yazar bana sinir gelir bacim afedersin