Ayrı Dünyaların Mı İnsanıyız?

Bu arada iyi kazanip aksine borç icindeyse muhtemelen at yarisi, iddaa falan oynuyodur, kahveye gidip okey oynayan adamdan ben onu beklerim.
Arkadaş ortamında 101 muhabbeti dönüyordu başka bir şey bilmiyorum. Normalde onun aldığı maaşı alan birisi hele ki ailesinin yanında yaşıyorsa ev ya da araba rahatça alabilir.

Herkez yazar,şarz yazar bana sinir gelir bacim afedersin 😆

Herkes ya da herkez yazmasını gerektirecek bir durum olmadı henüz. Ama buradaki herkesin tahmini herkez yazacağı yönündedir :KK70:
Bi herif bulmuştum üniv de :KK70: o da epey üst seviyede flört ediyordu :KK70: sonra bir gün mesaj attı Herkez seni merak ediyor diye :KK70: okul değişicem bu iş olmaz dedim 🤘 iğreniyorum ya herkez falan yazan tiplerden :KK70: ama bişi diim mi kocam kıro dhshhshshshshhshshshhsjshdhd

Direk yazana alıştık. Meslektaşım yani çevirmen arkadaşım bile direk yazıyor maalesef.

Ama en kötüsü gelen ekleri yanlış yazmasıymış. pçtk bunun öğretildiği derse gitmedi mi nedir ilkokulda :KK70:

İyi sevişiyormuş 😂 o da etkiler bence hemde epey.
Ya beybi herşey seks değil bence.
Evet cinsel anlamda iyi olması çok güzel ama herşey onunla bitmiyor ki.
Vakit geçirmek, hobilerle uğraşmak, sinemaya gitmek, yeni yerler keşfetmekte çok önemli. Hatta olmazsa olmaz. Sadece yatakta iyi diye tahammül edemem ben bi adama. :KK70:

Ya beybi herşey seks değil bence.
Evet cinsel anlamda iyi olması çok güzel ama herşey onunla bitmiyor ki.
Vakit geçirmek, hobilerle uğraşmak, sinemaya gitmek, yeni yerler keşfetmekte çok önemli. Hatta olmazsa olmaz. Sadece yatakta iyi diye tahammül edemem ben bi adama. :KK70:
Çorapla sevişen adamdan hayır gelmez mesela hxshhd bu bilgiler önemli kızçeler kaydedin :KK70:
Böyle takıntılı hatunların misal ben sonu çoraplı koca oluyor hxbsjxhsjdhh

Ben olurunuzun olduğunu düşünmüyorum. Zamanla daha fazla vakit geçirdikçe daha yoğun hissiyatlarla bağlanmadan bir an önce bitirin bence. Yapılarınız aşırı farklı. Ben bu şekilde biriyle mutlu olamazdım, yazdığınız şeyler basit şeyler değil, mesela yazış şekli filan beni de irite eden şeyler.

Ondan mı libidon sıfırlandı acaba senin? Bana gülüm deseler libidom içime kaçar 😂
Ya sevgiliyken alay ediodumm :KK70: iki sebişir kaçarım dedim ama öyle olmadı gafil avladı beni :KK70: bi gün yolda bi kuş yere düşmüştü onu alıp avcunun içinde gezdirdi herife vuruldum . Hatta itiraff ediyommm ben bi kezz gülüm dedim 😔😔😔😔 xhshhdjs

kız sen ayrı dünyaların insanıyız demişsin ama bu bildiğin
O kahvede oturan Ali Desidero-sen de bazen bir hümanist bazen realist olan nefaset bir şey fidan boylu kız olmuşsun :KK70:
Karma mı işledi nedir? Çocuğun kültürüne o kadar saydırdım, biraz önce nefaset ne diye googlelamak zorunda kaldım :KK43:((

Gaileye almıyorum'u da unutmayalım lütfen.

27 yaşında henüz birkaç yıldır çalışıyor, para biriktirmek şöyle dursun borcu varsa, henüz kazandığını harcamanın keyfini yapan, gelecekle ilgili planları olmayan biridir.

Kahvehane alışkanlığı kötü, aile yapılarının uyuşmaması ise tam bir felaket.
Hoş vakit geçiriyoruz diyorsanız gelecek düşünmeden arkadaşlık yapabilirsiniz ama ciddi bir ilişki istiyorum diyorsanız sizden olmaz 😌

X