- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.327
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Haşin seviyor diyelim, linç yemeyelim durup dururken hayranlarından :))
Kroyum emme para bende misaliBi herif bulmuştum üniv deo da epey üst seviyede flört ediyordu sonra bir gün mesaj attı Herkez seni merak ediyor diye okul değişicem bu iş olmaz dedim iğreniyorum ya herkez falan yazan tiplerden ama bişi diim mi kocam kıro dhshhshshshshhshshshhsjshdhd
Oysa ki bi bebek kadar masumsum.sen anlamamışsın kız adam her kez yani her seferinde her gelmediğinde seni merak ediyorlar demek istemiş orada
sen var ya ne fesatsınnefaset bir şeysin
Her kelimenizden kültür fışkırıyor hanımefendi maşallahTeşekkür ederim bana boş beleş dediğiniz için.
Param varken gidip Tofaş alıyor olmam zengin olmadığımı, istesem Mercedes alamayacağımı göstermez. Sadece tuhaf zevklerim olduğunu gösterir :)
Umarım yazım vs. tarzımdan belli ölçüde kulturumu anlayamayan yapınız üstteki benzetmemi anlamanıza olanak verir.
Sen yine iyi kendini çekioyorsun :d benim GOCAM kıroooff krovasana kuru hasan esprisi yaptığımı hatırladım şu an, şu an ne zaman kruvasan denilse kuru hasan diyorum ve otomatiğe bağladı bu.
ben bu topicten çıkıyorum ben de bir kro yum arkadaşlar.
Tahinciğim yemin ederimmm , tayivin gözü önüne aksın ki ben İbrahim tatlıses bile dinlememişemmBen sizin kendinizi tanıttığınız gibi biri olmadığınızı düşünüyorum. Öyle olsanız hep böyle boş beleş insanlar girmez hayatınıza.
Bir yerlerde ortak noktalarınız, benzer yönleriniz var demek ki.
O yüzden hayır olmaz diyemeyeceğim.
Bu benim kocam hahahahah ay adamı aşırı gömdümYa aslında gülüm derken hani böyle kırolar olur ya onları kastetmek istemiştim
Bu benim kocam hahahahah ay adamı aşırı gömdümgörse bi ibo şarkısı yollar bana göndermeli Nankör kedi mesela
Bak bu doğru… zengindi ama fas fakirleştiKroyum emme para bende misali
Kız Allah seni napsın
Bu daha çok yardımcı olur
Şu an Ziya Gökalp'in Türkçülüğün Esasları adlı eseriyle ilgili essay yazarken bunu söylemeniz de trajikomik oldu :)Her kelimenizden kültür fışkırıyor hanımefendi maşallah
Buraya açtığınız konulardan, hayatınıza giren erkeklerden gördüğünüz muamelelerden çok elit bir hayat yaşadığınız ve kültür dehası olduğunuz çok açık aslında haklısınız, ben bunu anlayamadıysam demek.
Çok kültürlü büyüyor çocuk işte, ellemeKız Allah seni napsınay biz bunları izledik bilio musun en kötüsü gen. Abi gen gerçek. Kızım şemmamee oynuooo
KudrAlobar kurtar biziii reis
Kız Allah seni napsınay biz bunları izledik bilio musun en kötüsü gen. Abi gen gerçek. Kızım şemmamee oynuooo
KudrAlobar kurtar biziii reis
Ben ona Sagopa kajmer , lp, abba falan dinletmeye çalışırsam ya saçımı çekiyor ya da kaçıyorÇok kültürlü büyüyor çocuk işte, elleme
Ha kudrişim ile kaç ? Ben nasılsa alışığım dimiBen arada evde açıp oynuyorum bununla sklsdls
Birazdan mune ablam bizi mapusa tıkayacak
Kaçalım Kudra
Kazakla sevisilinir ama .Of geçen kazakla seviştiği gerçeği geldi aklıma....
Ha kudrişim ile kaç ? Ben nasılsa alışığım dimiulen dışlandık !!!!
Zor bir anımda yanımda olmuştu. Bu etkiledi en çok beni. Yine bir şey lazım olsa koşa koşa geleceğini biliyorum.kahvede oturması niye sorun yahu ...kafede arkadaşla oturup kahve içmek modernlik de kahvede oturup çay içmek kroluk mu oluyor...nasıl yazdığı,nasıl konuştuğundan çok sana nasıl davrandığını dikkate al birde insanlara karşı kaba mı kibar mı onu incele...ama tek takıldığım taksi şöförü olması onlar biraz çapkın oluyor ona dikkat? ailesiyle yaşamayacaksanızda yaşam farkına pek takılmayın gün gelir aile size ayak uydurur gün gelir siz aileye yada olmadı bir birinizi kabullenir ona göre yaşarsınız