- 31 Ekim 2006
- 2.741
- 2.899
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Evet ama eşim dısaridan okul bitirmeyi cok zor sanıyordu. Beraber yurtdısina da gittik. O tek başina dili olmadan zorlanacağını sandığı icin gidememiş hiç. Oysa mesela Tayland'da filan el isaretleriyle rahatlıkla tatil yapılır. Kısaca bazen yol gosterici olmak, korkusunu yenmesini sağlamak, motive etmek gerekebilir. Yanlış anlaşılmasın benim de esim kitap kurdu olmadı yani ama ben edebi sohbetleri de baska arkadaşlarla yaparım diye düsundüm. Ama kahve olayi korkutucu :))İlkokul mezunu olmak ayıp birşey değil ki? İmkanı yoktur okuyamamıştır ama kendini yetiştirmiştir. İmkanı olunca eğitiminede devam eder eşiniz gibi. Eşiniz eğitim almamış olması bir zorunlulukmuş burada keyfi bir durum var kendini geliştirmemek için. Niyeti olan kahvede taş dizmek yerine çalışlır çabalar uğraşır. Adam imkanını kahveye giderek değerlendiriyormuş, bence eşiniz çok yanlış bir örnek bu konu için.
İki üni bitirmiş morel felan yanlız diyen arkadaşım var benimYa benim yüksek lisans mezunu bir erkek arkadaşım vardı. Memurdu. "Chanel" markasını hic duymamıstı ve "geysa"nın ne demek olduğunu bilmiyordu. Genel kultür seviyesi düsuktu yani aklimda bunlar kaldığı icin bunlari örnek verdim. Zaten sonra bana siddet gösterdiği için ayrıldık. Eğitim de ayıları değistiremiyor her zaman. Bunu da unutmayalım.
Sen bununla yapamazsın. doğana aykırıMerhabalar hanımlar,
Başlık biraz Yeşilçam Filmleri'nin isimlerini andırdı farkındayım. Kısa bir süre önce biriyle tanıştım. Henüz az sayıdaki buluşmalarımızda; vakit geçirmekten keyif aldım, güldüm, eğlendim. Ama... İşte aması var.
Belli bir yaşanmışlığa sahip olunca ya da az çok belli bir olgunluğa gelince mantık ön plana çıkıyormuş sanırım. Kalbinin götürdüğü yerden gidemiyorsun, ayakların yere sağlam bassın istiyorsun.
Aramızda yaşam tarzı olarak o kadar çok fark varmış ki yeni yeni buluştukça, konuştukça fark ediyorum. Türkçe'yi yazı dili olarak iyi kullanırım. Karşımdaki kişi 'direkt' yazamayan biri, 'yapmakta' yerine 'yapmakda', 'falan' yerine 'felan' yazıyor. Yani muhtemelen en son ilkokulda eline kitap almış.
Boş zamanlarımda ben mesela arkadaşlarımla gezerim, bütçemizin elverdiğince değişik restoranlara gider, değişik yemekler deneriz. En kötü ihtimal evimde oturur film izlerim, ilgi duyduğum alanlarla ilgili araştırmalar yaparım. Karşımdaki kişi ise izin günlerinde kahveye gittiğini söyledi. Orada bir dumur oldum zaten.
Ailesiyle yaşıyor. Birkaç yıldır çalışıyor, hem de Türkiye standartlarına göre iyi bir maaşa. Buna rağmen herhangi bir birikimi yok. Aksine borç içinde. Nedense parasını yönetemeyen erkeklerden hazzetmiyorum. Çok istisnai durumlar olur, hastalık vs gibi ama öyle bir durum da yok.
Ailelerimiz de birbirine çok uç. Detaylıca anlatıp burada tepki almak istemiyorum. Ama ileride evlensek ailenin marjinal ve sevilmeyen gelini olma ihtimalim hayli yüksek. Ay Meredith daha flört ediyorsunuz ne evlenmesi diyecekleri duyar gibiyim. Ama artık gelecek odaklı bir ilişki istiyorum. O yüzden bunu da göz önünde tutuyorum.
Bana bu durum ilişkiye evrilirse ne kadar da iyi anlaşırsak anlaşalım, mutsuz olurmuşum gibi geliyor. Sizin yorumlarınız nedir hanımlar?
Ben 25 olacağım o da 27.Yaşlarınız kaç acaba?
Yoklukta olsam geçen hafta sonu hem tip hem de yaşayış tarzı bakımından onun birkaç level üstü olan 3 kişinin buluşma teklifini, yetiştirmem gereken bir çeviri olduğu için reddetmezdim diye düşünüyorum.Kusura bakmayın ama bana aşırı yokluktasiniz gibi geldi. Bu kadar şey sıralayıp ona dumur oldum buna oldum deyip en son siz ne düşünürsünüz diye sormak bana yoklukta olduğunuzu düşündürdü.
Kahveye giden erkeklere nedense uyuz oluyorum... Ve çevremde hep yaşlılar gidiyorboş boş orda oturup oyun oynayıp saçma sapan lak lak ediyorlar...
Sizinde hoşunuza gitmiyormuş zaten. Ve çok fazla uyumsuzsunuz hep kötü taraflarını saydınız. Bencede evlilik olmaz...
Sahi neyinden hoşlandınız peki dış görünüşü falan mı?
Çok şeker bir tipi var. Kıpkırmızı yanakları. Behzat Ç'deki Harun'a benziyor. Cinsel performansı çok iyi. Goygoy yaparken çok eğleniyoruz, zor bir anımda yanımda olmuştu sanırım o da etkiledi.Hayır merak ettim. Sizin yaşam şeklinize baktığımızda; kitap eline almayan, boş zamanlarında kahveye gidedecek kadar sığ, herhangi bir entelektüel birikimi olmayan, hadi onu bile geçtim maddi olarak aldığı maaşa rağmem kendini bile idame ettirmeyen adamın nesinden hoşlandınız? Yani böyle bir adamla nasıl güzel vakit geçidiniz? Neyi sizi etkiledi? Ben onu anlamadım.
Harun Sinanoğlu'na benziyor. Çok gülüyorum sohbet ederken, cinsel performansı da iyi. Bir de zor bır anımda yanımda olmuştu o da etkiledi sanırım.Bu adamda sizi cazip kılan ne oldu?
İtici olan faktör çok da neyine kapildiniz?
Aşık değilim.Yani tam olarak nesine aşık oldunuz adamın merak etmiyor değilim.
Ya anlattığınız kadar mükemmel değilsiniz ya da adam anlattığnız kadar kötü değil. Zira ikinize çizdiğiniz profilde birlikte mutlu olmanızın imkanı yok.
Nesinden hoşlandınız anlamında dedim?Ben 25 olacağım o da 27.
Yoklukta olsam geçen hafta sonu hem tip hem de yaşayış tarzı bakımından onun birkaç level üstü olan 3 kişinin buluşma teklifini, yetiştirmem gereken bir çeviri olduğu için reddetmezdim diye düşünüyorum.
Çok şeker bir tipi var. Kıpkırmızı yanakları. Behzat Ç'deki Harun'a benziyor. Cinsel performansı çok iyi. Goygoy yaparken çok eğleniyoruz, zor bir anımda yanımda olmuştu sanırım o da etkiledi.
Harun Sinanoğlu'na benziyor. Çok gülüyorum sohbet ederken, cinsel performansı da iyi. Bir de zor bır anımda yanımda olmuştu o da etkiledi sanırım.
Aşık değilim.