Ayrı Dünyaların Mı İnsanıyız?

Siz şuan mutsuzsunuz zaten.
Bu kadar ayrıntıdan rahatsızken mutlu olamaz insan ancak kendini kandırır..

Evet ama eşim dısaridan okul bitirmeyi cok zor sanıyordu. Beraber yurtdısina da gittik. O tek başina dili olmadan zorlanacağını sandığı icin gidememiş hiç. Oysa mesela Tayland'da filan el isaretleriyle rahatlıkla tatil yapılır. Kısaca bazen yol gosterici olmak, korkusunu yenmesini sağlamak, motive etmek gerekebilir. Yanlış anlaşılmasın benim de esim kitap kurdu olmadı yani ama ben edebi sohbetleri de baska arkadaşlarla yaparım diye düsundüm. Ama kahve olayi korkutucu :))

Böyle biriyle ne konuşuyorsunuz? Küçümsemek için sormuyorum gerçekten? Kültürel seviye farkı varsa bir ilişki yürümez. Benim daha toy olduğum dönemlerde doğru dürüst sohbet edemediğim erkek arkadaşlarım oldu yani ciddiye almıyordum hiç, kısa sürede sıkılıp soğuyordum. Elini tutmak bile gelmiyordu içimden. Sonra eşimle tanıştım. Karakter özelliklerini geçtim bilgi seviyesi, donanımı beni mest etmişti. Sonra işte kocam yaptım dokuz yıldır evliyiz bir kere bile benim bu adamla ne işim var diye sorgulamadim.
Kısaca toparlayacak olursam "ben bununla ne yapıyorum" diye düşündüğünüz bir ilişki sizi pişman eder. Yapmakda" yazmak ne ayrıca ya

Demek ki evlenmeden önce konu açıp kocamı anlatsam kk karşı çıkacakmış benim eşm de benzer özelliklere sahip bir çok kelimeyi yanlış yazar onu hep TDK gibi uyarırım aramızda geyik gibi bir şey oldu. İşi gereği hep ilçe kasaba gibi küçük yerlerde yaşadığı için arkadaşlarıyla kahvede takılırdı bekarken ama evlendikten sonra birlikte baya eğleniyoruz kafe restoran sinema vs gibi ne bileyim farklı şehirleri de gezdik. Evlendiğimizde eşimin de çok borcu vardı evet başta kafama takıldı mı takıldı ama bi şekilde ailesinin yükünü sırtlanmak zorunda kalmış bu yüzden okulu bile bitirememiş ee benden önceki harcamaları kendini bağlar. Aile olarak da farklıyız yani klasik aile gibi iki aile de ilk bakışta ama baya farklar var ilk başta baya bocaladım hatta ama eşim öyle düşünen onların kafasında biri değil.
Ha karşınızdaki insan hiç kabuğunu kırmamış, ailesinin güdümünden çıkamayan biriyse zor

Yani tam olarak nesine aşık oldunuz adamın merak etmiyor değilim.
Ya anlattığınız kadar mükemmel değilsiniz ya da adam anlattığnız kadar kötü değil. Zira ikinize çizdiğiniz profilde birlikte mutlu olmanızın imkanı yok.

Ya benim yüksek lisans mezunu bir erkek arkadaşım vardı. Memurdu. "Chanel" markasını hic duymamıstı ve "geysa"nın ne demek olduğunu bilmiyordu. Genel kultür seviyesi düsuktu yani aklimda bunlar kaldığı icin bunlari örnek verdim. Zaten sonra bana siddet gösterdiği için ayrıldık. Eğitim de ayıları değistiremiyor her zaman. Bunu da unutmayalım.

İki üni bitirmiş morel felan yanlız diyen arkadaşım var benim

Kahveye giden, okumayan, aile yapısı belli bir seviyenin altında bir erkek kendini 100 metre öteden belli eder. Giyimiyle, duruşuyla, yürüyüşüyle, davranışlarıyla adamın ne mal olduğu anlaşılır. Siz buna rağmen bu adamla flört ediyorsanız zaten bunları bilerek başlamışsınız demektir. Yok ben anca oturup konuşunca, zaman geçirince anlayabiliyorum diyorsanız insanları analiz etme üzerine probleminiz var demektir, bunun üzerinde durun.

öyle ya da böyle karşınızdaki insanda sevmediğiniz şeyler var. salın gitsin olmaz.

Kahveye giden erkekle evlenmeyi dusunmeyi birak bir ilişki icinde olamam. Hayatimda hiç kahveye giden bir erkekle tanişmadim duygusal manada, denk bile gelmedi cunku amcalar filan gider yani, orada vakit gecirmekten keyif alan bir insanla denk gelme, denk gelsek bile sohbetimizin ilerleme ihtimali yoook.
Bosver bence

Sen bununla yapamazsın. doğana aykırı

Yaşlarınız kaç acaba?
Ben 25 olacağım o da 27.
Kusura bakmayın ama bana aşırı yokluktasiniz gibi geldi. Bu kadar şey sıralayıp ona dumur oldum buna oldum deyip en son siz ne düşünürsünüz diye sormak bana yoklukta olduğunuzu düşündürdü.
Yoklukta olsam geçen hafta sonu hem tip hem de yaşayış tarzı bakımından onun birkaç level üstü olan 3 kişinin buluşma teklifini, yetiştirmem gereken bir çeviri olduğu için reddetmezdim diye düşünüyorum.

Çok şeker bir tipi var. Kıpkırmızı yanakları. Behzat Ç'deki Harun'a benziyor. Cinsel performansı çok iyi. Goygoy yaparken çok eğleniyoruz, zor bir anımda yanımda olmuştu sanırım o da etkiledi.
Bu adamda sizi cazip kılan ne oldu?
İtici olan faktör çok da neyine kapildiniz?
Harun Sinanoğlu'na benziyor. Çok gülüyorum sohbet ederken, cinsel performansı da iyi. Bir de zor bır anımda yanımda olmuştu o da etkiledi sanırım.
Aşık değilim.

Nesinden hoşlandınız anlamında dedim?
İki zıt karakterin mutlu olma imkanı yokta o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…