- 24 Eylül 2018
- 98.208
- 294.466
- 698
Yoğurt ev yapımı ama,o sayılmaz mı ,?Yok estağfurullah pismediginden kendim için dedim aklımda olsun aslında diyette öğün olarak yenir sanki :))
Sunum çok güzel bakırlar falan fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurt ev yapımı ama,o sayılmaz mı ,?Yok estağfurullah pismediginden kendim için dedim aklımda olsun aslında diyette öğün olarak yenir sanki :))
Sunum çok güzel bakırlar falan fena
Hadi ya Ne güzel:)Havanımız bile var,bakır köşemiz var hatta,tek tek toplamıştık :) Gündüz resim çeker atarım belki :))
Ohhh missss kız sende marifetlisij isteYoğurt ev yapımı ama,o sayılmaz mı ,?
Bakırcı biri daha gördüğüme çok sevindimHadi ya Ne güzel:)
Hadi inşallah, 5-10 oy çıksa o da bir şeyOlur vallahi neden olmasın seveni çoktur:)
Elimden geldiğince canımOhhh missss kız sende marifetlisij iste
Bu oylama 2 ser oy hakkı var bence en az oy 20 falan olur deynepnaz yaşadıkHadi inşallah, 5-10 oy çıksa o da bir şey
Hiç alamazsam ,Kk tarihinde ilkBu oylama 2 ser oy hakkı var bence en az oy 20 falan olur deynepnaz yaşadık
Ben bile aldıysamHiç alamazsam ,Kk tarihinde ilk
Bakırcı biri daha gördüğüme çok sevindim
Çok çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım nefis görünüyor
Şu smile görünce öyle oynamak istiyorumÇok çok teşekkür ederim canım
E alacaksın tabii,gayet iyisin mutfaktaBen bile aldıysam
Mutfakta iyi olmak yetmiyor topikte ki herkes çok estetik iş yapıyor maşAllah :))E alacaksın tabii,gayet iyisin mutfakta
haydi o zaman ,beraber oynayalímŞu smile görünce öyle oynamak istiyorum
O yüzden katılmaktan çok çekindim ya zatenMutfakta iyi olmak yetmiyor topikte ki herkes çok estetik iş yapıyor maşAllah :))
Biliyorsun once ısınmam lazımhaydi o zaman ,beraber oynayalím
İnan insan normal öğünde bile özen göstermeye başlıyor yemek sunumunda :))O yüzden katılmaktan çok çekindim ya zaten