Asıl ben cesaret verdiğin için çok teşekkür ederim canım,yoksa denemeye cesaretim hiç yoktuCanım ellerine emeğine sağlıkBeni kırmayıp katıldığın için teşekkür ederim
Yarışmada bol şans diliyorum canım
Bundan sonra hep birlikte oluruz inşaallahAsıl ben cesaret verdiğin için çok teşekkür ederim canım,yoksa denemeye cesaretim hiç yoktu
Hemşehrim,ağzın bal yesinOowwww ne güzel çorba ya sevmeyen yoktur. Nevros kız hamsi kuşu misali bu çorba tüm oyları toplayıp gitmesin
Yarışmada başarılar dilerim canım
İnşallah, ben de çok isterimBundan sonra hep birlikte oluruz inşaallah
Çok teşekkür ederim canım,acemi işi işteÇok güzel görünüyorEllerine sağlık canım, başarılar dilerim Bakır sürahi çok hoş
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım bu çorba burdada yapılır çok severiz her yemeğin yanına çıkrılır
En son ben bunu dediğimde 1. Olmuştum, anamlar bile gülüp dalga geçmiştiHemşehrim,ağzın bal yesinHayatta imkansız diye bir şey varsa o da benim birinci olmamdır ama neyse Sağol canım
Bana gizliden tembel mi dedin yoksaEllerine emeğine sağlıkJenna16 mmm
Çok güzel olmuş aslında tam benlik mis pişirmeden yapmak
Yarışmada başarılar diliyorum
Benim anam da pek heyecanlı sormaEn son ben bunu dediğimde 1. Olmuştum, anamlar bile gülüp dalga geçmişti
Gayet profesyonel olmuş:) Ben de çok severim, fiyatı tuzlu olmasa doldurucam evş bakırlarla da, pahalı:)Çok teşekkür ederim canım,acemi işi işteBakırlara ailece merakımız var :)
Yok estağfurullah pismediginden kendim için dedim aklımda olsun aslında diyette öğün olarak yenir sanki :))Bana gizliden tembel mi dedin yoksaSağol miniğim benim ya,başlangıç olsun diye yaptım işte
Olur vallahi neden olmasın seveni çoktur:)Oowwww ne güzel çorba ya sevmeyen yoktur. Nevros kız hamsi kuşu misali bu çorba tüm oyları toplayıp gitmesin
Yarışmada başarılar dilerim canım
Bir daha ki kategori De ben diyeyim bariEn son ben bunu dediğimde 1. Olmuştum, anamlar bile gülüp dalga geçmişti
Havanımız bile var,bakır köşemiz var hatta,tek tek toplamıştık :) Gündüz resim çeker atarım belki :))Gayet profesyonel olmuş:) Ben de çok severim, fiyatı tuzlu olmasa doldurucam evş bakırlarla da, pahalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?