- 26 Ağustos 2015
- 3
- 0
- 1
- 43
devlettenmi bahsediyorun orda ayrintili yokmus canimBana üsküdar çok yakın parkta tanıştığım bayanda çok övdü fiyatıda makul o yüzden üsküdar anadolu hastanesind alıcam randevumu
Hayır özelden bahsediyorum nerde yokmuş anlamadım?devlettenmi bahsediyorun orda ayrintili yokmus canim
Canı benim ben 100 ₺ ödedim randevuyuda bir hafta sonra verdilerAyrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar özel hastahenede ne kadar ücret ödediniz. Devlet hastahanesine gidenler doktor muayene olduktan kaç gün sonra ayrıntılı ultrasona çağırıyor
korkmanız gereken bir durum yok, selamlarMerhaba Arkadaşlar,
23 haftalık gebeyim, Detaylı Ultrason sonucu doktor Sağ tarafta Çentik olduğunu söyledi. Konuya dair herhangi bir tedavi önerilmedi henüz gebelik haftasının 25 olması durumunda cevap verebilirlermiş. Böyle bir şey başından geçen yaşayan arkadaşlar lütfen bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Durum beni korkutuyor! İlk gebeliğim ve tedavi ile olmasından dolayı başıma geleceklerden çok ürküyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
radistanbulda her seferinde detaylı görüntüler ve dvd cd kayıtları ve renkli kayıtlar veriliyorBezmialem Vakıf Gureba'da 90 TL.
Oldukça ayrıntılı ilgileniyorlar herşeyiyle. Tüm ölçüler tüm oranlar vs bebeğin herşeyine bakılıyor. İlgi konusunda gayet iyiler ancaaak bazı arkadaşlar gibi illa Cd isterim dersen;
Yalnızca fotoğrafları veriyorlar.
Cd yok. Bilgine...
radistanbul ümraniye 0-216-521 88 36 bilgi alabilirsiniz, toplamda dört kez inceleme, bir tetkik üç kontrol , her seferinde renkli resimler, ayrıntılı rapor ve cd dvd kayıtları veriliyor ve fiyatı uygun selamlarBaska bildiginiz daha uygun bi yer varmi? randevu almak imkansiz sanirim 300 u bayilicaz bu gidisle
radistanbul görüntüleme merkezi 10 yıldır ayrıntılı usg yapılıyor, üç defa kontrol, her seferinde ayrıntılı detaylı kayıtlar resim, cd, dvd veriliyor 0-216-5218836Yalniz radistanbul diye biyer buldum 200 tl ama iki kere daha cagrip bakiomus ultrasonla ayrica cd veriyorlarmis. Devletten alamazsak oraya gitcem daha uygun anadolubyakasinda giden varsa yazsin lutfen;-))
gönül rahatlığı içerisinde gidebilirsiniz, üç kez de kontrole çağırıp, her seferinde ölçümler ve renkli cd dvd kayıtlarını veriyorlar, selamlar 0-216-5218836Yalniz radistanbul diye biyer buldum 200 tl ama iki kere daha cagrip bakiomus ultrasonla ayrica cd veriyorlarmis. Devletten alamazsak oraya gitcem daha uygun anadolubyakasinda giden varsa yazsin lutfen;-))
merhabalar ayrıntılı ultrason için zeynep kamilden randevu almaya çalışıyoum ama olmuyor gece tam 12 de giriyorum netten dolu diyor siz nasıl aldınız acabaBen bu konuyu daha yeni araştırdım, özel hastanelerde ortalama 250 - 300 tl arası fiyatlardan bahsediliyor. Şayet İstanbul' da ise sana Zeynep Kamil' i öneririm. Randevu almak için biraz ter döküyorsun ama Uzman Perinatolog tarafından inceleniyorsun. Ben 2' li tarama testi için de Zeynep Kamil' e gittim, sigortalı isen de sadece muayene ücretin yansıyor o kadar. Özeller ateş pahası. Ayrıntılı ultrason için gebeliğinin 20 - 24 hafta dilimi hangi günler için de uygun randevu varsa şansını dene derim.
gönül rahatlığı içerisinde gidebilirsiniz, üç kez de kontrole çağırıp, her seferinde ölçümler ve renkli cd dvd kayıtlarını veriyorlar, selamlar 0-216-5218836
Merhaba bende gecrn aradim medicabil i fiyat almak icin bana 250 tl dedilereftelya2015 .!.:Bursa Medicabil de 60 Tl fiyatı, bende 1 ay sonra yaptıracagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?