• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıntılı ultrason

Bezmialem Vakıf Gureba'da 90 TL.
Oldukça ayrıntılı ilgileniyorlar herşeyiyle. Tüm ölçüler tüm oranlar vs bebeğin herşeyine bakılıyor. İlgi konusunda gayet iyiler ancaaak bazı arkadaşlar gibi illa Cd isterim dersen;
Yalnızca fotoğrafları veriyorlar.
Cd yok. Bilgine...
Cnm radyoloji bölümü nü yapıyor devlette ki doktorum radyolojiden gün al dedi 10 aya verdi ne zaman yapılır

Cnm radyoloji bölümü nü yapıyor devlette ki doktorum radyolojiden gün al dedi 10 aya verdi ne zaman yapılır
Ben gebe Polikliniği ne gidiyordum canım Bezmialemde. Orası da perinatoloji yani riskli gebelik bölümünden randevu vermişti bana ayrıntılı ultrason için.
Yani normal gebe Polikliniği ne muayeneye gidip ordan doktorun yönlendirmesiyle perinatologdan randevu verildi bana.
Ama zaten hem perinatolog hem radyologlar da yapıyo sanırım duymuştum bunu.
Bezmialemde riskli gebelik bölümü ilgileniyor işte,diğer devlet ve özelleri bilemiyorum. Doktorun öyle dediyse öyledir ama.

Ben gebe Polikliniği ne gidiyordum canım Bezmialemde. Orası da perinatoloji yani riskli gebelik bölümünden randevu vermişti bana ayrıntılı ultrason için.
Yani normal gebe Polikliniği ne muayeneye gidip ordan doktorun yönlendirmesiyle perinatologdan randevu verildi bana.
Ama zaten hem perinatolog hem radyologlar da yapıyo sanırım duymuştum bunu.
Bezmialemde riskli gebelik bölümü ilgileniyor işte,diğer devlet ve özelleri bilemiyorum. Doktorun öyle dediyse öyledir ama.
Cnm gününü geç verdi galiba kaçıncı haftalarda yapılıyor

Cnm gününü geç verdi galiba kaçıncı haftalarda yapılıyor
Benim tam 20. Haftada yapılmıştı ayrıntılı usg, fakat 15. Haftada randevu aldırmıştı doktor.
Biraz erken davranmak gerekiyor evet.
Devlette de öyle mi bilemiyorum. Bezmialem yarı vakıf yarı devlet ya. Ama genelde devlet kafasıyla iş yaptığı bir gerçek... oraya gideceksen git ama belki de geç değildir ve hemen randevu verilir yani bana 5 hafta sonraya ancak verildiğine bakma. Ben zaten o dönem ayda 1 kontrollerime gidiyordum. Dolayısıyla bir sonraki kontrolüme denk getirmişlerdi.
Belki 2 3 hafta içinde de rahatlıkla randevunu alabilirsin neticede 90 tl almayı iyi biliyorlar.
Ama başka bir devlet hastanesi düşünüyorsan hiç fikrim yok inan ki tahlillerim için bile devlet hastanelerine çok tahammül edemedim çoğu zaman...Değil bir gebeye, normal sapasağlam insana yapılmayacak şeyleri yapıyolar sağolsunlar.
Ama burda Zeynep Kâmil için de ayrıntılı ultrason konusunda çok güzel mesajlar yazan arkadaşlar vardı mesela.
Hepsi bir değil demek ki...

Ço
Benim tam 20. Haftada yapılmıştı ayrıntılı usg, fakat 15. Haftada randevu aldırmıştı doktor.
Biraz erken davranmak gerekiyor evet.
Devlette de öyle mi bilemiyorum. Bezmialem yarı vakıf yarı devlet ya. Ama genelde devlet kafasıyla iş yaptığı bir gerçek... oraya gideceksen git ama belki de geç değildir ve hemen randevu verilir yani bana 5 hafta sonraya ancak verildiğine bakma. Ben zaten o dönem ayda 1 kontrollerime gidiyordum. Dolayısıyla bir sonraki kontrolüme denk getirmişlerdi.
Belki 2 3 hafta içinde de rahatlıkla randevunu alabilirsin neticede 90 tl almayı iyi biliyorlar.
Ama başka bir devlet hastanesi düşünüyorsan hiç fikrim yok inan ki tahlillerim için bile devlet hastanelerine çok tahammül edemedim çoğu zaman...Değil bir gebeye, normal sapasağlam insana yapılmayacak şeyleri yapıyolar sağolsunlar.
Ama burda Zeynep Kâmil için de ayrıntılı ultrason konusunda çok güzel mesajlar yazan arkadaşlar vardı mesela.
Hepsi bir değil demek ki...
Çok teşekkür ederim canım bana bir buçuk ay sonrasına verdiler. Özele yaptıracagım canım. Doguma ne kadar kaldı canım. Bebeğinin cinsiyeti ne. Sağ saglım kucağına almaya nasip etsin rabbim

Kızlar meraba az önce bikaç hastane aradım maltepe tıp 150istedi
Ozel sur hastanesi haftaya göre fiyat veriyomuş 115dedi şuanda bana ama büyüdükçe fiyat artıyormuş artı doktor muaynesi istedi oda 45tl
Üsküdar anadolu hastanesi 120tl istedi

Ozel sur hastanesi haftaya göre fiyat veriyomuş 115dedi şuanda bana ama büyüdükçe fiyat artıyormuş artı doktor muaynesi istedi oda 45tl
fiyatlar çok uygun

merhaba arkadaşlar bende haftaya ayrıntılı ultrason yaptıracam haftaya 20. haftada oluyorum erken mi bir de sonuçlar hemen söyleniyor mu cinsiyet için doktor ayrıntılı da net görünür dedi %70 erkek dedi inşallah sağlıklıdır bebeğim biraz heyecanlıyım bakalım hayırlısı:)

merhaba arkadaşlar bende haftaya ayrıntılı ultrason yaptıracam haftaya 20. haftada oluyorum erken mi bir de sonuçlar hemen söyleniyor mu cinsiyet için doktor ayrıntılı da net görünür dedi %70 erkek dedi inşallah sağlıklıdır bebeğim biraz heyecanlıyım bakalım hayırlısı:)
Merhaba :)
Ayrıntılı ultrason zaten 20. hafta yapılır, benim de öyle olmuştu.Sonuçlar özelde hemen çıkıyor.

Benim doktor 23. Haftaya denk gelen bi tarih soyledi gitmem icin. Hayirlisi olsun :KK16:

çekimi nerede yaptıracaksınız karar verebildiniz mi?

Yk maalesef uc gecedir deniyorum hmn bitio iki hafta sonrasi acilan randevular bi iki gun daha deniycem. Once gebe poliklinignden alman bisey ifade etmiyor hem gebe hem prenitaloji bana tlf sansini dene dediler
Ben sonunda c.tesi gecesi randevumu aldim. Saat tam 11:58'de aradim 182'yi. Malum bilgileri girip randevu asamasina gelene kadar 00.00 oluyor saat. Sanirim bu sekilde deneyebilirsiniz :/

ben de yarın ikitelli batıbahat hastanesine gideceğim ayrıntılı ultrason için. 195 tl olduğunu söylediler.

Back
X