• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıntılı ultrason

Avrupa yakasında ayrıntılı ultrason tavsiye edebilecek var mı acaba?

Kızlar konuyu canlandırıyım dedim, güncel fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

merhaba ben maltepe tıp merkezini aradım 175 tl 4 boyutlu ve cd veriyorlar.Bakan radyoloji uzmanı,
özel saygı hastanesi 180 tl ama şimdiden ay sonuna kadar dolu,
radiistanbul 250 tl 1 muayene 2 kontrol 4 boyutlu ve cd veriyorlar,
Pendik bölge hastanesi 400 tl

benim bildiklerim bukadar,bende Maltepe tıp merkezini düşünüyorum, 23.ümde haftamda gideceğim doktorlar hemen izinden gelirse çünkü 23.cü haftada daha gelişmiş ve daha büyümüş olduğu için daha iyi inceliyorlarmış.

Kızlar konuyu canlandırıyım dedim, güncel fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
ben de bu cuma nasipse gireceğim arastirdiklarimi yazayim eenyurt esencan 280 tl ,esenyurt avrupa 250 tl b.cekmece kolon perinatoloji uzmani altan bey 450 tl istiyor.

merhaba ben maltepe tıp merkezini aradım 175 tl 4 boyutlu ve cd veriyorlar.Bakan radyoloji uzmanı,
özel saygı hastanesi 180 tl ama şimdiden ay sonuna kadar dolu,
radiistanbul 250 tl 1 muayene 2 kontrol 4 boyutlu ve cd veriyorlar,
Pendik bölge hastanesi 400 tl

benim bildiklerim bukadar,bende Maltepe tıp merkezini düşünüyorum, 23.ümde haftamda gideceğim doktorlar hemen izinden gelirse çünkü 23.cü haftada daha gelişmiş ve daha büyümüş olduğu için daha iyi inceliyorlarmış.
Gittiniz mi,nasil ? Memnun kaldım mi ? Bende orayı dusunuyorum

Arkkadaşlar acil yardım! Detayli ultrason cektirmem gerekiyor zeynep kamilden randevu düsüremiyorum özele gidip 200 300 vercek durumumda yok sıkıstım kaldim

Back
X