• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıntılı ultrason

Ben de İlgi Hastanesi'nden fiyat aldım. 135 Tl. dediler. Randevuya da gerek yok, saat 2 ile 4 arasında geldiğinizde çekiliyor dediler. Benim yaklaşık 1 ayım var daha ayrıntılı ultrason için. Gitmeden önce randevu alacağım yine garantiye almak için. Başka branşlara da gitmiştim, İlgi hastanesinden genel olarak memnunum. Bakalım inşallah ayrıntılı ultrasondan da memnun kalırım. Ayrıca ayrıntılı ultrason için de özel olarak bayan doktor isteği olanlar varsa İlgi'yi değerlendirebilir. Yasemin Hanım diye bir doktor çekimi gerçekleştiriyormuş.

Ben 20. haftada Çengelköy Medivia da yaptırdım ikiz gebelik dışarıdan perinatolog geliyor ahmet murat göksu.Çok detaylı bakıyor her bebeğe 1 saat ayırryor ve oldukça dikkatli ve tecrübeli. Ücret 290 TL. Ayrıntılı rapor, cd ve foto veriyor. Bilginize...

Ben de cumartesi detaylı ultrason a girdim bebegimin bağırsaklarinda genişleme olabileceğini söyledi pazartesi tekrar gel bakalım dedi.Pazartesi günü de aynı şeyleri söyledi. Bir araştırma hastanesine gitmemi söyledi. Ben kendi doktorum a gittim.Kendi doktorum ultrason a aldı. Gözle görülür ciddi bir şey olmadığını kendinin takip edeceğini araştırma hastanesine gitmenin hiç bir anlamı olmadigini söyledi. Moralim çok bozuktu o ana kadar biraz içim rahatladı. Hala içimde tereddüt var Allaha dua etmekten başka çare yok. Kesin ve net konusamiyorlar. Yaptirmasaydimm daha mı iyi olurdu bilmiyorum. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin

Merhaba Arkadaşlar,
23 haftalık gebeyim, Detaylı Ultrason sonucu doktor Sağ tarafta Çentik olduğunu söyledi. Konuya dair herhangi bir tedavi önerilmedi henüz gebelik haftasının 25 olması durumunda cevap verebilirlermiş. Böyle bir şey başından geçen yaşayan arkadaşlar lütfen bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Durum beni korkutuyor! İlk gebeliğim ve tedavi ile olmasından dolayı başıma geleceklerden çok ürküyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ayrıntılı ultrason için 0-216-5218836 dan detaylı bilgiler alabilirsiniz selamlar

Merhaba Arkadaşlar,
23 haftalık gebeyim, Detaylı Ultrason sonucu doktor Sağ tarafta Çentik olduğunu söyledi. Konuya dair herhangi bir tedavi önerilmedi henüz gebelik haftasının 25 olması durumunda cevap verebilirlermiş. Böyle bir şey başından geçen yaşayan arkadaşlar lütfen bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Durum beni korkutuyor! İlk gebeliğim ve tedavi ile olmasından dolayı başıma geleceklerden çok ürküyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
korkmanız gereken bir durum yok, selamlar

Bezmialem Vakıf Gureba'da 90 TL.
Oldukça ayrıntılı ilgileniyorlar herşeyiyle. Tüm ölçüler tüm oranlar vs bebeğin herşeyine bakılıyor. İlgi konusunda gayet iyiler ancaaak bazı arkadaşlar gibi illa Cd isterim dersen;
Yalnızca fotoğrafları veriyorlar.
Cd yok. Bilgine...
radistanbulda her seferinde detaylı görüntüler ve dvd cd kayıtları ve renkli kayıtlar veriliyor

Eklentiler

• 7.jpg
    7.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 216
Baska bildiginiz daha uygun bi yer varmi? randevu almak imkansiz sanirim 300 u bayilicaz bu gidisle :KK52:
radistanbul ümraniye 0-216-521 88 36 bilgi alabilirsiniz, toplamda dört kez inceleme, bir tetkik üç kontrol , her seferinde renkli resimler, ayrıntılı rapor ve cd dvd kayıtları veriliyor ve fiyatı uygun selamlar
6.jpg
9.jpg

Eklentiler

• 5.jpg
    5.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 4.839
Yalniz radistanbul diye biyer buldum 200 tl ama iki kere daha cagrip bakiomus ultrasonla ayrica cd veriyorlarmis. Devletten alamazsak oraya gitcem daha uygun anadolubyakasinda giden varsa yazsin lutfen;-))
radistanbul görüntüleme merkezi 10 yıldır ayrıntılı usg yapılıyor, üç defa kontrol, her seferinde ayrıntılı detaylı kayıtlar resim, cd, dvd veriliyor 0-216-5218836
5.jpg

Yalniz radistanbul diye biyer buldum 200 tl ama iki kere daha cagrip bakiomus ultrasonla ayrica cd veriyorlarmis. Devletten alamazsak oraya gitcem daha uygun anadolubyakasinda giden varsa yazsin lutfen;-))
gönül rahatlığı içerisinde gidebilirsiniz, üç kez de kontrole çağırıp, her seferinde ölçümler ve renkli cd dvd kayıtlarını veriyorlar, selamlar 0-216-5218836

Bezmialem'de 89 tl. Öncelikle 20-24 haftaya 1 ay kala gebe polikliniğinden randevu aldım zira oradaki doktor sizi ayrıntılı ultrasonun çekildiği birime yönlendiriyor. Çok kalabalık olduğu için, detaylı ultrason tarihini uygun zamanda almak adına 1 ay önceden gitmekte fayda var. CD vermiyorlar, açıkçası ben çok da gerekli görmediğim için buna takılmadım. Son derece güler yüzlü ve ilgililerdi. Tavsiye ederim.

Ben bu konuyu daha yeni araştırdım, özel hastanelerde ortalama 250 - 300 tl arası fiyatlardan bahsediliyor. Şayet İstanbul' da ise sana Zeynep Kamil' i öneririm. Randevu almak için biraz ter döküyorsun ama Uzman Perinatolog tarafından inceleniyorsun. Ben 2' li tarama testi için de Zeynep Kamil' e gittim, sigortalı isen de sadece muayene ücretin yansıyor o kadar. Özeller ateş pahası. Ayrıntılı ultrason için gebeliğinin 20 - 24 hafta dilimi hangi günler için de uygun randevu varsa şansını dene derim.
merhabalar ayrıntılı ultrason için zeynep kamilden randevu almaya çalışıyoum ama olmuyor gece tam 12 de giriyorum netten dolu diyor siz nasıl aldınız acaba

Ümraniye Eğitim Araştırma ve Zeynep Kamil'den çok randevu almaya uğraşmama rağmen alamadım.
Özel Hekimler Tıp Merkezinde yaptırdım 200 TL ödedim. Ve o kadar yalnış bir algı var ki herkeste sadece görünteleme merkezlerinde yapılıyor sanılıyor.

Neredeyse Ayrıntılı Usg'yi yapmayan hiçbir özel hastane yok aklınızda olsun.

Aynı şeymi bilmiyorum ama ben. Tesadüf devlet hastanesine gitmiştim ordakı kadın dogum uzmanı ayrıntılı ultrason ıcın gün al ve çabuk ol demıstı ozaman 18+ydım 16 kasıma gün verdıler yanlış olmasın ama 3 hafta sonrasına verdıler nasip olursa Pazartesi gidip muayene olacam aynı şeymi acaba kafam karıştı ve süre olarak geçmemişimdir inşallah 24 haftaya kadar süresi var denmişti bana

Back
X