• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmalı mıyım? Sözlenip ayrıldığım yüzüme vuruldu sanki

Genel itibariyle gayet ataerkil, gelenekselci, maço biri canlandı gözümde.
Ben böyle biriyle yapamazdım sanırım.
Ayrıca sorunuza istinaden sözlenmeniz yüzünüze vurulmamış, sadece klişe bir "evlenmeyi düsünmüyordum aşkitoşum" tribine girmenize katlanamamış gibi görünüyor.
Böyle şeyleri ben de hiç sevmem, o konuda haklı bence.

Ben sen olmasan evlilik düşünmezdim diye size verdiği önemi anlatmaya çalışan birine afedersiniz odun gibi niye sözlendin denir mi? Demek ki samimiyetinize güvenmiyor daha doğrusu size inanmıyor. Ayrıca kardeşinizle ilk defa tanışıp yanında saygısızca telefonla oynayan üstüne bir de aslında gelmezdim diyen birinin ilerde ailenizle problem yaşama ihtimali %99 dur. Bunları iyi değerlendirin.Daha bir den Irk mevzusuna hiç girmeyeyim.

Ve ayrıldık çok ağladım alışmıştım ona ve ayrıldık... Nasıl alışacagım bilmiyorum
Sakın üzülme Kendin ilede savaş... benim eşimde 4. maddeyi sürekli söylüyordu Kazık yedim hemde kökünee kadar... Bencil biri belli hayat geçmez onla...

Ayrıldık bitti bana tavsiyeniz ne olur.nasil atlatirim
Tavsiyelik bir şey yok, her şeyin ilacı zaman. Ölümün acısı diniyor, ayrılık dinmez mi hiç?
Engelleyin size ulaşamasın, fotoları da kaldırın.Hatırlatacak şeyleri yok edin yani. Bol bol da ağlayın.

Back