• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmalı mıyım? Sözlenip ayrıldığım yüzüme vuruldu sanki

Selam nasılsınız 😌 umarm iyisinizdir. Konuya gireyim. Benim 4 aya yaklaşan tanıma sürecinde oldugum ilişkim var. Aynı mesleğe sahibiz. Neyse önce her sey çok güzeldi şimdilerde sorunlar başladı.. Kafama soru işareti olan şeyler var 1- mesela ben başka ırktan olsaydım beni sevsede bu işin olmayacağını söylemişti neyse dedim devam ettik çok yoğun tartışmalar sonucu
2- kardeşim nişanlısı ve ben erkek arkadasım aynı ortamda bir kere buluştuk sadece iki çift söz etti hep telefon ile ilgilendi senin hatrına geldim dedi ki aralarında hiçbir sorun yok.. Neymiş nişanlısı bedelli yaptı bunu kafaya taktı sanırım. Bende dün sordum sen dedim ilerde beni kardeşime göndermeyevek misin oda dedi ki bana bunları konuşmak için erken
3- biz nişanı ocakta yaparız kendimi toparlarım dedi sonra bizim tartışmalar sonucu yaza yapalım borcun altına girdim ben dedi. Ev kuruyor da , Para yok dedi bende tamam dedim. Ayrıca dedim ki sen olmasaydın evlilik düşünmüyordum dedim oda dedi ki düşünmüyordun neden sözlendin önceden dedi Bu çok ZORUMA GİTTİ ağladım yüzüme vurulmuş hissettim
4- bana diyor ki pazarlık yapma evlenince ben nereye sen oraya aileni tabii göreceksin ben buna karşı mı çıkacağım dedi. ama ben ne kadar dersem o evden çıkıyorsun artık dedi.
Bunların hepsi kafamı karıştırdı çok yüzyğze gelicez iki gün sonra bir yandan iyi insan diyorum, bir yandan bunlar kafamı karışıyor siz olsaydınız ne yapardınız teşekkür ediyorum.
Ayrıca sözlünden ayrıldın diye laf vurmak ne ya
İnsanlar evlenip boşanıyor yeniden evleniyor da kocaları ağzına bile almıyor maziyi
Senin ailene saygı duymuyor geçmişine saygı duymuyor kararlarına saygı duymuyor
Adeta ben evlenilecek adam değilim diye bağırıyor
Bu hıyarı turşusunun kurulması için kenara bırak

Ayrıca sözlünden ayrıldın diye laf vurmak ne ya
İnsanlar evlenip boşanıyor yeniden evleniyor da kocaları ağzına bile almıyor maziyi
Senin ailene saygı duymuyor geçmişine saygı duymuyor kararlarına saygı duymuyor
Adeta ben evlenilecek adam değilim diye bağırıyor
Bu hıyarı turşusunun kurulması için kenara bırak

İşte çok üzüldüm ama ayrılacağım kararım net

Evet biliyorum bu olaylar ileride kartopu olup patlayacak bunu biliyorum farkındayım, bana dün dedi ki sen çok şanslısın benim gibi adam bulamazsın ben sana karışmam kıyafetin dışında kısıtlamam dedi , evet ilkkez bugun kalbimi kırdı ama ufak hareketler ilerisi için sanki mesaj veriyor... Bizim en sorunlu noktası ırk konusu insanlar ırkını seçemez ki ben şu an babam başka ırktan desem arkasına dönüp bakmaz ayrılır benden önce biliyorum... İlkkez duygu hissettim oda nasip olamayacak

Evet biliyorum bu olaylar ileride kartopu olup patlayacak bunu biliyorum farkındayım, bana dün dedi ki sen çok şanslısın benim gibi adam bulamazsın ben sana karışmam kıyafetin dışında kısıtlamam dedi , evet ilkkez bugun kalbimi kırdı ama ufak hareketler ilerisi için sanki mesaj veriyor... Bizim en sorunlu noktası ırk konusu insanlar ırkını seçemez ki ben şu an babam başka ırktan desem arkasına dönüp bakmaz ayrılır benden önce biliyorum... İlkkez duygu hissettim oda nasip olamayacak
Kendisini safkan Türk zanneden ırkçı arkadaşımız, e devlette soy ağacında ermeni olduğunu öğrendiğinde şok olmuştu.

Yani ırk yok. Çünkü evlilik ve akrabalık bağları yüzyıllardır devam ediyor.

Çok boş biri bu arkadaş.

Sevgilinin nasıl bir profil olduğunu az çok tahmin edebiliyorum başka bir ırkın ne olduğunu da. Cahil cühela biri ya kesinlikle ayrıl yani sorman hata.

Doğuştan sahip oldukları şeylerle övünen insanlara tahammülüm yok. Irkınızı, ailenizi ya da dış görünüşünüzü seçemezsiniz. Emek vermediğiniz bir şeyle nasil övünülür bilmiyorum. Bunlarla övünen ya da başkalarını hor gören insan hayatında çabalayarak hiçbir şey başaramayan insandır. Gerçekten o insanın sizin için doğru insan olduğunu düşünseydiniz bu konuyu açmazdınız diye düşünüyorum. Aşk her zaman ilk günkü gibi kalmaz yerini sevgiye ve alışkanlıklara bırakır. O gün geldiğinde saygı kalmamış olursa o ilişki ikinizi de mutlu etmez. Kendisine saygısı olan insanlarla beraber olun. Kendisine saygı duyan insan size de saygı duyar. Arkadaşlarınız size el ayak olur ayrılma demişler. Bence hem sevgilinizden hem de arkadaşlarınızdan ayrılın. Kimsenin sizin eli ayağı olmasına ihtiyacınız yok. Muhtaç olmayın kimseye. Hayatta güvenebileceğiniz yegane insan kendinizsiniz. İşte o zaman kimse sizi yıkamaz. Kendinize güvenin.

Ne hödük bir adam nasıl dayanıyorsun buna , gerçekten size hiç değer vermiyor bencil

Yazdığın maddelerin hangisini tutsam elimde kalıyor hiçbir tutulacak tarafı yok hala niye berabersin anlamadım gitti derhal ayrıl erkek müsveddesi hafiften sana yol vermiş gibi farkında değilsiniz

Arkadaş diye yanınızda bu kafaları gezdiriyorsanız evlenin gitsin ne olacak. Yaşlar kaç yahu, anneannem bile bir kere bile bu minvalde konuşmadı bana?

Yemişim doğusunu, biz de gittik doğu görevi yaptık. 2003ten 2018e kadar Türkiye'nin 4 farklı ilinde yalnız yaşadım ben, sefam olsun. Ne daha öncesinde, ne doğu görevimde, ne sonrasında ne de şu an kimsenin bana kol kanat olmasına gerek yok Allah'a şükür.

Eşim benim takım arkadaşımdır, yoldaşımdır, adı üstünde "eş"tir, denktir. Kedi yavrusu muyum ben? Bu kafayla asla mutlu olamazsınız.

Ailenize saygı duyması artı özellik mi yani? Yazık yahu ne kadar kasmışsınız iyi özellik arayıp bulacağım diye.

Çocuğu beğendim, malzeme ortada, çok bir şey saklamıyor. İleride" değiştin" deme şansınız yok, sadece "geliştin" diyebilirsiniz çünkü bu yasakçı kafa gelişip detaylanacaktır.

Çok kızdım size ama kendi düşen ağlamazmış, bazı insanlar sobanın sıcak olduğuna elini yakmadan inanmıyor.

Adam "annene gitmene ben karar veririm" diyor, siz daha önce sözlenmenize yorum yapmasına bozuluyorsunuz.

Kafalar yemin ediyorum pırıl pırıl.
Yahu hokkalı ve net konuşma olmuş tam özetlemişsiniz durumu hayran kaldım takdir ettim sizi👍 Kızlarımız çok ezdiriyor kendini inşallah gerçekleri görecek o da bizlerle konuşa konuşa çaba gösteriyor dinliyor bu da güzel

Yahu hokkalı ve net konuşma olmuş tam özetlemişsiniz durumu hayran kaldım takdir ettim sizi👍 Kızlarımız çok ezdiriyor kendini inşallah gerçekleri görecek o da bizlerle konuşa konuşa çaba gösteriyor dinliyor bu da güzel

Objektif bakamadıgım için sizlere danışayım dedim çok teşekkür ediyorum

Objektif bakamadıgım için sizlere danışayım dedim çok teşekkür ediyorum
Sen doğru şeyi yaptın bizimle konuşarak belki kapanıp karalara bağlayıp hala heba etmeye devam edecektin zamanını enerjini sana yemin ediyorum iyi hissetmeye başladıkça ismini bile hatırlamak için çaba gerekecek. Beşer şaşar hata yapabilir en güzeli senin gibi hatasını geç bile olsa anlayıp enerji sömürücü evrimini tamamlayamamış budaladan kurtulmak olmuş geleceğin kurtuldu sen anlayacaksın ileride ne demek istediğimizi. Sadece sabret ve iyi insanlarla sohbet et otur muhabbet et bu dönemde sohbet çok şifa verir insana.

Son düzenleme:
Selam nasılsınız 😌 umarm iyisinizdir. Konuya gireyim. Benim 4 aya yaklaşan tanıma sürecinde oldugum ilişkim var. Aynı mesleğe sahibiz. Neyse önce her sey çok güzeldi şimdilerde sorunlar başladı.. Kafama soru işareti olan şeyler var 1- mesela ben başka ırktan olsaydım beni sevsede bu işin olmayacağını söylemişti neyse dedim devam ettik çok yoğun tartışmalar sonucu
2- kardeşim nişanlısı ve ben erkek arkadasım aynı ortamda bir kere buluştuk sadece iki çift söz etti hep telefon ile ilgilendi senin hatrına geldim dedi ki aralarında hiçbir sorun yok.. Neymiş nişanlısı bedelli yaptı bunu kafaya taktı sanırım. Bende dün sordum sen dedim ilerde beni kardeşime göndermeyevek misin oda dedi ki bana bunları konuşmak için erken
3- biz nişanı ocakta yaparız kendimi toparlarım dedi sonra bizim tartışmalar sonucu yaza yapalım borcun altına girdim ben dedi. Ev kuruyor da , Para yok dedi bende tamam dedim. Ayrıca dedim ki sen olmasaydın evlilik düşünmüyordum dedim oda dedi ki düşünmüyordun neden sözlendin önceden dedi Bu çok ZORUMA GİTTİ ağladım yüzüme vurulmuş hissettim
4- bana diyor ki pazarlık yapma evlenince ben nereye sen oraya aileni tabii göreceksin ben buna karşı mı çıkacağım dedi. ama ben ne kadar dersem o evden çıkıyorsun artık dedi.
Bunların hepsi kafamı karıştırdı çok yüzyğze gelicez iki gün sonra bir yandan iyi insan diyorum, bir yandan bunlar kafamı karışıyor siz olsaydınız ne yapardınız teşekkür ediyorum.
Bu konuşmaların ardından derhal bitmesi gerekiyordu.

Kaç yaşında bu adam?
Kardeşiniz ve nişanlınızın yanında sürekli telefona bakıp iki cümleden fazla lütfedip konuşmaması büyük fiyasko bence. Diğerleri de keza.
Benim kız kardeşim böyle bir tiple iki hafta önce nişanlandı, şimdi ayrıldı. Bakın bir sürü ipucu var size, gözünüzü açmanız için. Niye zorla oldurmaya çalışıyorsunuz ki?

Kaç yaşında bu adam?
Kardeşiniz ve nişanlınızın yanında sürekli telefona bakıp iki cümleden fazla lütfedip konuşmaması büyük fiyasko bence. Diğerleri de keza.
Benim kız kardeşim böyle bir tiple iki hafta önce nişanlandı, şimdi ayrıldı. Bakın bir sürü ipucu var size, gözünüzü açmanız için. Niye zorla oldurmaya çalışıyorsunuz ki?

İlk zaten orada işkillendim ben sonrası batmaya başladı dikkat ettim hep. 29 yaşında

Bende dün sordum sen dedim ilerde beni kardeşime göndermeyevek misin oda dedi ki bana bunları konuşmak için erken

Bu nasıl soru?
Bu nasıl cevap?
Bu nasıl ilişki?

Bazı şeyler nasıl bu kadar normalleşebiliyor anlamıyorum.
Bu adamdan bir cacık olmaz ama sizin de hayata, ilişkilere bakışınızı bir gözden geçirmeniz lazım.

Back