- Konu Sahibi kaderiminoyunu
O zaman bu yaşamına ayak uydurucaksın,kesinlikle yazdıklarımda intihar et gerekirse tarzında bir cümle kurmadım,mecazen bile benzetmedim.Ben kararlı olmanız gerektiğini söylüyorum eğer eşinizin ailesiyle yaşamak size ölüm gibi geliyorsa,yaşamaya devam etmek için birşeyler yapmak gerekir.
Ayrıca ailen şuan ızdırap cekmene üzülmüyormu?bunu anlamıyorum ben,bende evliyim bana cok sacma geliyor.Sana demiyorum ki ailene git 1 hafta geri dön,uzun kalıcaksın eşin aynı dikine giderse ona göre çaresine bakıcaksın...Bende kucuk kavgalarda,tartısmalarda hemen ana evine git olayına sıcak bakmıyorum.Sorunları eşinle cözemiyorsan,mutsuz ve huzursuzsan nereye kadar kavga edıceksınız bu durumda birbirinizi yıpratıyorsunuz,ilişkiniz zarar görüyor.Eşinde senin kahrolmana göz yumuyorsa sana değer vermiyordur bu kadar basit.
Gerçeklere pembe cerceveden bakmamalısın,sen gittin diye yazın kredi cekip ev almaktan vazgectı..
Bu cumlede esın zaten ev almayı dusunmuyor senı oyaladığını düşünüyorum.Ayrıca işte sen gidersen söyle olur böyle olur diyorsa seni korkutmaya calısıyor,sen esının dizinin dibinde otur,ses cıkarma diye,kaldı ki eşin cok basarılı bunu basarmıs senın gözunu korkutmuş....
Sen nasıl susuyorsun evde senı hapsetmesine kölemisin?,
Sen kendıne değer vermessen,kendine saygı göstermezsen eşin hiç hiçç göstermez,esinin aileside aynı şekilde...
Bu hayata bir kere geliyosun senden daha değerlisi yok,bu zaman bir daha yaşanmıyacak.Hayatı eşin için yaşamamalısın eğer buna fedakarlık diyorsan;karşındakinden aynı fedakarlığı hiç bekleme..
dün akşam yine konuştum canım ağladım yatakda düzen istiyorum kendi düzenimi dedim sen beni anlamıyosun dedi elimden bişey gelmio şuanda hani sabredecektik dedi...tamam ama dedim kredi diye bişey var artık kolaylaştı dedim...biraz biriktirmem lazım dedi bana kredi vermezler okadar dedi...yeni öğrenmiş bunu da maaşına göre veriyolarmış sanırım bu maaşla bana 50bin vermezler dedi..inani ben senden daha çok istiyorum ayrı eve ama sabretmeden bişey olmaz dedi 4 ayda ben nasıl ev alayım dedi başta böle konuşmadık dedi..ona da hak veriyorum ama benim düşüncelerim de mantıklı gel,or bana burayada yazmıştım..o çekemesse babası çeker benim babam çeker bizde onlara öderiz nebilim ....beni cesaretim var inanki..ama onun yok galiba...o sadece burda para biriktircek .....hayır dedim 1000lirayla ne biriktirecen dedim güven bana dio o20binlik altınları ben biriktirip almadımmı diyor hemde nekadar az maaşla bilmionmu sanki diyor...şimdi daha kolay biriktirmesi diyor........yani nuh diyor peygamber demiyor....dediğinde kararlı ......bende böle arada kalıyorum....kendi hayatımı yaşayamamk ve çaresizlik içindeyim...
Son düzenleme: