arkadaşım merhaba... bizde hep ayrıydık ama sadece ayrı şehirlerdeydik sürekli msn telefon mesajlar falan hep birbirimizden haber alıyorduk, bazen ben isyan ediyordum o monitör sen değilsin diye... ama bak şimdi 6 belki de 7 ay hiç ama hiç göremeyeceğim telefon zor çekiyor sevgilim denizci ve okyanusun ortasında telefon şebekesi ne arasın, internet desen hayal... artık ne msn var ne sms ne tel... meğer diyorum ayrı şehirleydeyken biz hiç ayrı değilmişiz asıl özlem şimdi yaşadığımızmış...1 ay oldu en son eline dokunalı kaldı geriye 6 ay... 2 haftadır hiç haber alamadım hayatta mı onu bile bilmiyorum hadi hayattadır ama sağlığı nasıldır karnı açmıdır morali nasıldır hiç bir bilgim yok...:gitme:
sizlere sesleniyorum lütfen ayrı şehirledeyiz ayrıyız diye isyan etmeyin şükredin beterin beteri var en azından birbirinizden haber alıyorsunuz, ben onun yüzünü görmeyi geçtim sesini duysam yetiyor artık... Allah hepimize sabır versin...
ewet allah kavuştursun senide inş aslında böle biilişkiyi yürütme herkesin harcı değildir başarabilenlerede sonsuz mutluluklar diliyorum zaten ama biz daha doğrusu sevgilim yapmadı kaldıramadı bunu ben sürekli sölüyodum zaten bak diyodum her gün konuşuyoruz msn görüyoruz hergün her dk msj ama yetmedi ona işte allahm sizleri mutlu etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:
evet çok zor, ama o 6 aydan sonra geldiği günü düşünerek rahatla)
aynen eğer ayrı olma ihtimaliniz varsa hiç başlamayın, devam etsen olmuyo ayrılsan olmuyo, her daim melankoli yani...Hiç başlamayın sonuç hüsran.. Olmasada hep acı keder üzüntü bekleyiş can çekiş
Bizde nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz(
Kızlar uzak olunca tartışmalar oluyormu?
Biz bu aralar çok tartışıyoruz, birbirimizi yanlış anlıyoruz...
evt ayrı şehirlerdeyken tanıstık aynı şehirde bulustukk tekrar ayrı şehirlerde okuduk o meslek sahibi oldu şimdi yine ayrı şehirlerdeyiz..vee hepde ayrı şehirlerde olucazz keşke tanımasaydım senii çook acı çekiyorumm çook
Evet kesinlikle çok tartışıyoruz ve sürekli alttan alıyorum çok yıprattı beni, en son ayrıldık iki gün sonra tekrar başladık, bu defa daha farklı olması için elimden geleni yapıcam, artık bu kadar taviz vermicem çünkü çok yoruldum ben bu ilişkide, ona bişeyler ispatlamaya çalışmaktan yoruldum, o da artık elini taşın altına koyucak biraz...Bizde nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz(
Kızlar uzak olunca tartışmalar oluyormu?
Biz bu aralar çok tartışıyoruz, birbirimizi yanlış anlıyoruz...
zaten her tartışmadan sonra diyoruz ki bunlar hep mesafeler yüzünden, biz ne yaşıyosak hep bunun yüzünden diyoruz...Bu arada biz de dün konuştuk hallettik, tesadüf olmuş, sizin düğün yakın galiba, Allah tamamına erdirsin inş...olumunekankayizsmileCanım bizde tartışıyoruz ama sonradan düşündüğümde yanlış anlaşılmalardan kaynaklandığını görüyorum.
Yan yana olsak bu tarz şeylerden tartışmayız, bizim en büyük suçumuz birbirimizi suçlamak oldu.
Ama dün akşam çözdük Allah'a şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?