Ayr ehirlerde ak.

Bizim düğüne daha 9 ay var canım.
Her sorun uzaklıktan kaynaklanıyor diyemem ama anladımki erkekler tatlı dille idare edilebilir ancak.
Dün gece aradı ve çok soğuk konuştu, ilkez bana ismimle hitap etti, sonra baktıki ben dinlemiyorum kapatmak istedi.
Sonra "seni seviyorum" diyince adamda belirgin bir değişim oldu :))
Ve kapatmayalım dedi, ben ona tatlı dille hatalarımızı anlattım, o da kabul etti :))

Her sorun uzaklıktan kaynaklanıyor diyemem ama anladımki erkekler tatlı dille idare edilebilir ancak.
Dün gece aradı ve çok soğuk konuştu, ilkez bana ismimle hitap etti, sonra baktıki ben dinlemiyorum kapatmak istedi.
Ve kapatmayalım dedi, ben ona tatlı dille hatalarımızı anlattım, o da kabul etti :))
bizim problemlerimizin en önemlisi mesafe sonra çok ciddi başka problemlerimiz var bu yüzden imkansız bi aşk olarak görüyo bunu..

ben her zaman alttan alıyorum her defasında seni seviyorum diyorum, bana sadece bi kere ismimle hitab etti bugüne kadar kendimi çok kötü hissetmiştim... bizim çok fazla problemimiz oldu, hatta ben ayrılayım diye uraştı kendisi bitirmeye cesaret edemediği için...bu meseleyi ayrıntılarıyla anlattığım bi konum var hatta... nihayetinde devam etmeye karar verdik... umarım mutlu sonla biten bi hikaye olur...

Canım çok üstüne düşme, gittiği kadar gitsin, erkekleri anlamak güç.
İstemedikleri içinmi, yoksa sıkıntıda oldukları içinmi böyle yaptıklarını anlayamıyorsun...

Canım çok üstüne düşme, gittiği kadar gitsin, erkekleri anlamak güç.
İstemedikleri içinmi, yoksa sıkıntıda oldukları içinmi böyle yaptıklarını anlayamıyorsun...
kesinlikle haklısın, ben ihanete uğradım, o bunu, beni ayrılığa itmek için yaptığını söledi, düşününce olabileceğine kanaat getirdim ama tam olarak emin deilim gerçek niyeti bu muydu yoksa kişilik meselesi mi bilmiyorum açıkçası şimdi gözlemlicem onu her dakka, gittiği yere kadar artık...

Canım sen bilirsin ama resti çek bence, gerçekten sevip sevmediği o zaman belli olur kanımca.
Seni kaybetme korkusu varsa içinde kesinlikle alttan alacaktır.

Canım sen bilirsin ama resti çek bence, gerçekten sevip sevmediği o zaman belli olur kanımca.
Seni kaybetme korkusu varsa içinde kesinlikle alttan alacaktır.
zaten ayrılıp tekrar bi araya geldik, bi defa kaybettik birbirimizi şimdi aynı hataları yapmamamız lazım...

Benim de uzaktan devam ettirip sonu tuhaf şekilde son bulan bir ilişkim oldu. 3,5 sene...
Dile kolay.
Allah'a şükür atlattım ama geçen gün izlediğim bu film 2 gün beni etkisinde bıraktı.
Yaşadıklarımı anlatıyordu...
İzlemenizi tavsiye ederim...
Seni Uzaktan Sevmek...
Vizyonda şu anda a.s

Going-the-Distance-Poster.jpg

uzaktan ilişki off çok zor yaşayan bilir anca bilirim hemen kıskançlıklar başlar göremeyince sinirimizi ondan çıkarırız sesi biraz bozuk olsa benden soğudumu deriz neden aramadı bunca saat der içimiz içimizi yer ohooo daha bir dünya şey Allah kavuştursun diyorum beni kavuşturdu çok şükür:asigim:

ilk iki sene baska sehirlerdeydik, sonra 1.5 sene o yurtdisina gitti hem baska sehirlerde hem de baska ulkelerde olduk, simdi 3 aydir ben de yurtdisindayim ama biz yine baska sehir ve baska ulkelerdeyiz... 1.5-2 yil da boyle idare etsek, sonrasinda ya kavuscaz ya da kitalari ayircaz :PPP

2 bucuk senedir ayrı sehirdeyiz ve sanırım bir müddet de böyle devam edicek :(

bizde internette tanıstık farklı sehırlerdeydık aynı benim yaşadıgım yere tayinleri çıktı..sonra üniversiteleri kazandık ikimizde farklı yerlere..düşündük olurmu diye 2 sene bal gibi olduki özledikk çok özledikk özledikçe bağlandıkk..hemen hemen her haftasonu görüşmeye çalıştık 5 saat fark vardı aramızda sorun deildi..şimdi yine uzağızz artıık çook uzaakkk o ülke ülke gezerken ben yaşadıgım şehirde heryerde onunlaa yaşadıgım anılarlaa kaldım her baktıgım yerde her attıgım adımlaaa onunla geçen günleriimm....
offfffffff :(:(:(:(

benım sevgılım askerde suan ama zaten denızlıde yasıyor askerden snra ne olucak bılmıyorum cunku ızıne geldıgınde tanısmısdık ıns bıtmezde devam eder bende ona gore ayrı sehırlerde olmak ne demek soylerım olurmu :D

kaptım taktiği olumunekankayizsmile

ne internetimiz çekiyor ne telefonumuz çekiyor bırakın görmeyi sesini zar zor duyuyorum. web cam falan hayal oldu yeni çekilmiş fotosunu görsem razıyım ama nerdeee... beterin beteri var diyorum sabrediyorum bol bol dua edip allahtan sabır diliyorum sürekli onu göreceğim ona dokunacağıö günü hayal ediyorum. 5 ayımız kaldı sonra 3-4 ay ayda bir sefer de olsa görüşürüz daha sonra yine sefere çıkıcak. malesef sonuda yok. ama seviyorum geçirecek 2 günüm varsa bile yanımda o olsun istiyorum. sevgi bir ilişki fedakarlıklar gerektiriyor.sizde beterin beteri var hayatta olsun yeter diyin, web cam ve telefonla görüşme imkanınız varsa ona şükredein Allah gerçekten seviyprsanız temiz kalpliyseniz sabrını verir ağlasanızda sızlasanızda faydası yok güçlü olmak zorundasınız.

Sevgilin bu isi birakip baska bir is bulamaz mi? Evlendikten sonra bari yakin olun senağlama

4 senedir ayrı şehirlerde yürütüyorum ben ilişkimi.:gitme: devam etmesi için çok emek çok sabır çok inanmak gerekiyor.yüzünü,sesini sadece bilgisayardan ve telefondan görmek duymak çok üzüyor. görüşmek için planlar yapıp aksilikler çıkınca çok üzülüp yıpranıyorum.mafoldumben
bazen yeter artık dayanamıyorum nolurdu yanımda olsaydı diyip isyan ediyorum.:gitme:
iki kişinin de çok mücadele etmesi gerekiyor birbirine güvenin olması şart.
birlikte olduğumuzda dünya duruyor sanki.:asigim: hep yanımda olsun diye iç geçiriyoruz hayaller kuruyoruz gerçekleşceğine inanıyoruz.:sinifsinif:
son 1 yılımız kaldı birlikte olmamıza inşallah görüşmek için bütün olanakları zorluyoruz çok mutluyum çok. :sm_cool: kaderimiz böyleymiş demek ki diyip mutlu olmaya çalışıyorum.:teytey:

Biz aşkımla 5 yıl 8 aydır hep ayrı şehirlerdeydik en son askerdeydi yeni geldi. Onun için her şeye değer. Sevgimiz güçlendi, sabır etmeyi öğrendik. Birbirimizin yanındayken kıymetimizi anladık. Ufacık bir tartışma yaşasak bile anında özür diledik olmamış gibi kaldığımız yerden devam ettik.
Biliyoruz ki saniyeler bizim için nasıl kıymetli, en ufacık surat asmalara bile zamanımız yok ki.
Seviyorum seni bitanem çok seviyorum...
Zor zamanlarımın prensi...

Sevgilin bu isi birakip baska bir is bulamaz mi? Evlendikten sonra bari yakin olun senağlama

yok canım aynı işi yapmak mecburiyetinde napalım hayat şartları.. hem çok da seviyor işini.. belki 10-15 yılda kendimiz birikim yapabilirsek kendi işimizi kurabilirsek karaya döner oda çok zor... bu arada 2.5 ayımız kaldı... 6 ay derken zaman akıp geçti ama bide bana sorun nasıl özlediğimi anlatamam. telefon çekmior attığım mesajlar iletilmiyor nasıl bir acı anlatamam. ama yinede seviyorum. 2 yıllık ilşkimiz var ve biz daha hiç tartışmadık bırakın kavgayı... herşeyden değerli ilişkim olduğuna innaıyorum ne mesafe ne engel beni sevgilimden alıkoyamaz.

Back