Ayr ehirlerde ak.

bende yaklaşık 2 aydır görmüyorum bayramdan sonra gelecek Allah nasip ederse.zaten haziranda düğünüm olacak o yüzden sanki özlem duygum biraz durugunlaştı sanırım şimdi ailemden ayrılma duygum daha baskın oldu.neyse herşeyin hayırlısı olsun ne ailemden ne de eşimden vazgeçemem.

ayy çok özdım onuuu.. canımınıçı. ama az kaldı 1 ay sonra yanıbasımda olacak. Allah herkesı en kısa zamnda kavustursun :69::nazar:

çalıştığım yer başka şehir, her hafta gel git yaparak başka şehirde doktora yapıyorum,nişanlımla sadece 2 gün görüşebiliyoruz ve bu 1.5 sene oldu baya bi zor oluyor, hele bir hafta bazen aynı şehirde oluyoruz ayrılıp bırakmak çok zor oluyor ve eğer çalıştığım şhre gelmezse, bu böyle devam edecek :(

en güzel aşk uzak olanmış
görmedikçe hasret kalıp sevgi artarmış
:69:

sekerler ben de yaziim dedim, biz sevgilimle 8 senedir beraberiz ve ayri ülkelerdeyiz, ama1 ay sonra Allahin izniyle kavusuyoruz..Cok zor oluyor söylememe gerek yok ama bikere daha dünyaya gelsem yine onu secerdim..Iyiki beni beklemis iyiki birbirimizden hic vazgecmemisiz..Gerci ben izine gelince üniversite tatilleri sagolsun 3 ay kadar kaliyordum ve günlerimizi dolu dolu geciriyorduk, Allaha sükür..Yaza insallah nisanimiz var, dügün de Allah kerim :) Yaninda olayim da dügün gec olsa da olur :61:
Yani ayri sehirde olan arkadaslar halinize sükredin :)

sekerler ben de yaziim dedim, biz sevgilimle 8 senedir beraberiz ve ayri ülkelerdeyiz, ama1 ay sonra Allahin izniyle kavusuyoruz..Cok zor oluyor söylememe gerek yok ama bikere daha dünyaya gelsem yine onu secerdim..Iyiki beni beklemis iyiki birbirimizden hic vazgecmemisiz..Gerci ben izine gelince üniversite tatilleri sagolsun 3 ay kadar kaliyordum ve günlerimizi dolu dolu geciriyorduk, Allaha sükür..Yaza insallah nisanimiz var, dügün de Allah kerim :) Yaninda olayim da dügün gec olsa da olur :61:
Yani ayri sehirde olan arkadaslar halinize sükredin :)

mutluluklar canımm:71:

benimki okuyor çok uzakta. 2 3 ayda bir görüyorum :( ama daha bi içten daha bi özenli olutor buluşmalar kıymeti biliniyor bi bakışın bile.

ahh ahh benim balımda uzaklarda en son 3 ay önce görmüştüm daha 2 ay vardı kavuşmamıza ama gelcekmiş 8 mayısta dayanamadı söyledi 3 günlüğüne de olsa gelcekmiş inş. Çok sevindimmmm çok zor oluyo çok özlüyoruz ama çok sevince oda güzel bir duygu ona sabretmek bile güzel bir kıymetli yan yana aldığımız her nefes her an... Çok aşığım

Son düzenleme:
bende biricik sevgilimden 2 yıldır uzağım ama 2,5 saat mesafeli bir uzaklıkta.. ayda 1 görüşüyoruz.. ama yetmiyor..:(

benım sevgılımde gecen yıl gıtmıstı okumaya zordu evet ama ne blım ozlem oluncada guzel oluyor kıymet oluyor dıye dusunuyorum sonra bıkre yanına gııtım bıdaha donemedım bende o okula gıttım sımdı aynı sehırdeyız ama ozlem butun askları gucledrıyo buna emnım...:17:

bi başlık vardı oaraya yazmıştım düşüncemi.. Aynısını burayada kopyalıyorum :)

Sürmez diyen arkadaşların çoğu kolaya kaçıyor bence :) yanımda olsun elini tutym hergün sarılıyım.. ama bunlar bi süre sonra monotonlaşıyor farkında değıller.. alışkanlık oluyor.. ama uzakta olanlar 3 ay 4ay birbirlerini görmeyince özlemi, sabretmeyi ve sevgi için fedakarlığı öğreniyorlar .. zor diyolarlar evet .. zor .. ama bu zorluk kendine hakim olamayanlar ve nefsine hakim olamayanlar için zor.. sabrı bilmeyenler için zor.. sevgisi az olanlar için zor.. Ama sevgisi çok olanlar için, birbirlerini Allah için sevenler için ve sağlam temeli olanlar için mesafe ilişkinin tadı tuzu.. :) ben sürmez diyenlere kesinlikle katılmıyorum .. ve gerçek aşkı tatmamış olanlar olarak nitelendiriyorm.. bu benim şahsi fikrim :)

Allah sevenleri kavuştursun inşallah :) hayırlısı neyse o olsun :)

2 buçuk ay olsu yan yana gelmeyeli 1 haftadırda kamerada görmüyorum rabbim nasip ederse ay başı yan yana gelecez 2 buçuk ay olmasına rağmen hiç bir şey eksilmedi tam tersi özlemim daha da artırıyor çok özledim

Son düzenleme:
Çok sevmiştim onu bizi gören bi kere daha döner bakardı ikimizde çoook sevilirdik..Hani şu mükemmel çiftler vardı ya güya biz de öyleydikk...

Ayrı şehirlerde,çok sevdim çok.
Ama o ne yaptı? Başkalarıyla beraber oldu beni umursamadı

Şimdi yalvarıyor bana ama çok geç çook :2::2::2:

Bende sevgilim ile ayrı şehirdeyim ve neredeyse görmeyeli 5 ay olacak. Bıktım artık ayrı olmaktan. Çok seviyorum o yüzdende katlanıyorum. Daha geçen gün gelme ihtimali varken işler ters gitti ve tek çarem öyle ağlamak.

biz de yaklaşık 1 yıldır uzaktan yürütmeye çalışanlardanız. 2 hafta önce birlikteydik:38: ama hemen ertesi günü özlemeye başladım yine:16: insan aylarca uzak kalınca alışıyor ama buluştuktan sonra tekrar uzak düşünce daha zor geliyor

bir sene kadardır ayrı şehirlerdeyiz,iki-üç ayda bir görüşebiliyoruz, iki aydan sonraysa dün ilk gördüğüm zamanki mutluluğum tarif edilemez. ama zaman akıp geçti ve vedalaşmak yine çok hüzünlüydü. bomboş kalıyor insan, birlikte geçirdiğimiz anlara tutunarak sabretmeye çalışırken zaman nasıl da yavaş geçiyor:(

ayrı şehirde yaşamak kadar zor bişi var mı bilmiyorum (ölüm hariç tabi)
yine de severek birbirini beklemeli insan. ben hiç inanmıyorum uzaktan ilişkinin yürümediğine. aşk mesafe değil yürek işi. aşk öyle basit değil ki...
onun ellerini tutup gözlerine bakmak için her şeyimi veririm...... yeter ki AŞK olsun

Back