arkadaşım merhaba... bizde hep ayrıydık ama sadece ayrı şehirlerdeydik sürekli msn telefon mesajlar falan hep birbirimizden haber alıyorduk, bazen ben isyan ediyordum o monitör sen değilsin diye... ama bak şimdi 6 belki de 7 ay hiç ama hiç göremeyeceğim telefon zor çekiyor sevgilim denizci ve okyanusun ortasında telefon şebekesi ne arasın, internet desen hayal... artık ne msn var ne sms ne tel... meğer diyorum ayrı şehirleydeyken biz hiç ayrı değilmişiz asıl özlem şimdi yaşadığımızmış...1 ay oldu en son eline dokunalı kaldı geriye 6 ay... 2 haftadır hiç haber alamadım hayatta mı onu bile bilmiyorum hadi hayattadır ama sağlığı nasıldır karnı açmıdır morali nasıldır hiç bir bilgim yok...:gitme:
sizlere sesleniyorum lütfen ayrı şehirledeyiz ayrıyız diye isyan etmeyin şükredin beterin beteri var en azından birbirinizden haber alıyorsunuz, ben onun yüzünü görmeyi geçtim sesini duysam yetiyor artık... Allah hepimize sabır versin...![]()
ewet allah kavuştursun senide inş aslında böle biilişkiyi yürütme herkesin harcı değildir başarabilenlerede sonsuz mutluluklar diliyorum zaten ama biz daha doğrusu sevgilim yapmadı kaldıramadı bunu ben sürekli sölüyodum zaten bak diyodum her gün konuşuyoruz msn görüyoruz hergün her dk msj ama yetmedi ona işte allahm sizleri mutlu etsin inş:Saruboceq::Saruboceq: