Ayr ehirlerde ak.

arkadaşım merhaba... bizde hep ayrıydık ama sadece ayrı şehirlerdeydik sürekli msn telefon mesajlar falan hep birbirimizden haber alıyorduk, bazen ben isyan ediyordum o monitör sen değilsin diye... ama bak şimdi 6 belki de 7 ay hiç ama hiç göremeyeceğim telefon zor çekiyor sevgilim denizci ve okyanusun ortasında telefon şebekesi ne arasın, internet desen hayal... artık ne msn var ne sms ne tel... meğer diyorum ayrı şehirleydeyken biz hiç ayrı değilmişiz asıl özlem şimdi yaşadığımızmış...1 ay oldu en son eline dokunalı kaldı geriye 6 ay... 2 haftadır hiç haber alamadım hayatta mı onu bile bilmiyorum hadi hayattadır ama sağlığı nasıldır karnı açmıdır morali nasıldır hiç bir bilgim yok...:gitme:

sizlere sesleniyorum lütfen ayrı şehirledeyiz ayrıyız diye isyan etmeyin şükredin beterin beteri var en azından birbirinizden haber alıyorsunuz, ben onun yüzünü görmeyi geçtim sesini duysam yetiyor artık... Allah hepimize sabır versin...:nazar:

ewet allah kavuştursun senide inş aslında böle biilişkiyi yürütme herkesin harcı değildir başarabilenlerede sonsuz mutluluklar diliyorum zaten ama biz daha doğrusu sevgilim yapmadı kaldıramadı bunu ben sürekli sölüyodum zaten bak diyodum her gün konuşuyoruz msn görüyoruz hergün her dk msj ama yetmedi ona işte allahm sizleri mutlu etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:

ewet allah kavuştursun senide inş aslında böle biilişkiyi yürütme herkesin harcı değildir başarabilenlerede sonsuz mutluluklar diliyorum zaten ama biz daha doğrusu sevgilim yapmadı kaldıramadı bunu ben sürekli sölüyodum zaten bak diyodum her gün konuşuyoruz msn görüyoruz hergün her dk msj ama yetmedi ona işte allahm sizleri mutlu etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:

Aman hayatım ya göğüs kafesinin içinde taşıyamıyorsa bir yürek bırak yol ver o erkeğealsanaalsanasmile arkasından da hiiiiiiiiiç üzülme, sen bayan olarak elinden geleni yapmışsın birazda o erkek olup sahip çıksaydı sana, boşver sen bu yürekle elinde sonunda hakedenle gerçek aşkını yaşarsın... Yüzünden gülücükler eksik olmasın biz güçlü kaıdnlarız unutmayınguclubacismile:enbuyukkk:

evet çok zor, ama o 6 aydan sonra geldiği günü düşünerek rahatla;))

inş canım inşş sağ sağlim gelir çok korkuyorum ona birşey olacak diemafoldumben onu görmeden gelebileceğine inanmıyorum sanki sonsuzluğa gitti o gemiyle:2:

olmuyor ya da ben beceremedim.. iki taraf da aynı özveriyi göstrmezse hiç başlamamaken iyisi

ahh kızlar elimde olsa oturup ağlayacağım şimdi
2.5 yıl haftanın her günü görüştük her günü hiç aralıksız
6 gündü en fazla ayrılığımız
ama şimdi ayrı şehirlerdeyiz ve ben onu yanından geleli 1 ayı geçti
otogara gittik beraber ben otobüse binecektim o zamana kadar yumru yumruydu boğazım
kendimi tuttum sarıldım ona koltuğuma oturdum o da camımın hemen yanında bekliyordu
el sallrken daa fazla tutamadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım
aşkım da ağlama ama dediğini anladım dudaklarından zoraki gülmeye çalıştım
sonra otobüs kalktı ilerledik bir süre sonra durduk bir sorun vardı herhalde
ben de aşkım gitti herhalde derken kafamı bir çevirdim otobüsün yanına gelmiş tekrar başladım ağlamaya
sonra otobüs kalktı ....
bben aşkıma son kez baktım...
el salladık birbirimize ...
o gitti... ben arkasından evime varana kadar ağladım.....
çok özledim kızlarr :gitme:

kızlaaar ben de geldimmmm
sevgilim tam 1 hafta sonra gidiyor ve ne zaman görüceğim belli değil onu :((
hiç uzak kalmadık şimdiye kadar nası dayanıcam ben offf
siz nası dayanıyorsunuzzz?

ne internetimiz çekiyor ne telefonumuz çekiyor bırakın görmeyi sesini zar zor duyuyorum. web cam falan hayal oldu yeni çekilmiş fotosunu görsem razıyım ama nerdeee... beterin beteri var diyorum sabrediyorum bol bol dua edip allahtan sabır diliyorum sürekli onu göreceğim ona dokunacağıö günü hayal ediyorum. 5 ayımız kaldı sonra 3-4 ay ayda bir sefer de olsa görüşürüz daha sonra yine sefere çıkıcak. malesef sonuda yok. ama seviyorum geçirecek 2 günüm varsa bile yanımda o olsun istiyorum. sevgi bir ilişki fedakarlıklar gerektiriyor.sizde beterin beteri var hayatta olsun yeter diyin, web cam ve telefonla görüşme imkanınız varsa ona şükredein Allah gerçekten seviyprsanız temiz kalpliyseniz sabrını verir ağlasanızda sızlasanızda faydası yok güçlü olmak zorundasınız.

Ayrı şehirlerde olmak çok zor bir durum Allah sabır versin.

ekim ayında gelicek inş, tam 9 ay sonra yani... ama ayrılma kararını aldıktan sonra olması benim için çok zor olucak, 8 ay aşkla bekledim, şimdi bana yaptıkları, ihanetiyle gelicek yanıma, çok sevmesem silip atıcam ama yapamıyorum, bi şekilde devam edeceksek de bu şekilde olmaz, bu defa öylece kabullenmicem, eğer devam ediceksek de ki şu anda zor görünüyo,, internetten elini çekicek, hatta telefonunda istemediğim isimleri silicem, tüm bunları kabul edicek... ve bu defa kaçamicak, telefonunu kapattığı anda iletişimi kesemicek, gözlerimin içine bakarken bana yalan söyleyemicek... her şeyin hesabını sorabilcem, o yüzden ekim ayı için sabırsızlanıyorum...

ayrılık ve özlem insanları birbirine daha çok bağlıyor bence. ayrı kalan çiftlerin ya da eşlerin aşkları daha uzun ömürlü oluyor. birbirlerinin değerini daha iyi anlıyorlar. bence seviyorsanız herşeyi göze alın ayrı olu mutlu olan da çok var. bunlardan birtaneside benim.zamanı geri almak elimde olsaydı yine onunla başlardım asla pişman değilim.

Bizde nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz :((
Kızlar uzak olunca tartışmalar oluyormu?
Biz bu aralar çok tartışıyoruz, birbirimizi yanlış anlıyoruz...

canım biz senelerdir ayrıyırz bu yüzden tartışmaya hiç fırsatımız olmadı:) çünkü uzaktayken çok özlüyoruz birbirimizi kırmak istemiyoruz, yan yana gelincede zaten kısıtlı olan zamanı saçma sapan tartışmallarla geçirmek istemiyoruz. yani tartışacak zamanımız hiç olmuyor. ama bu çiftlere göre değişiyor sanırım.

evt ayrı şehirlerdeyken tanıstık aynı şehirde bulustukk tekrar ayrı şehirlerde okuduk o meslek sahibi oldu şimdi yine ayrı şehirlerdeyiz.. :( vee hepde ayrı şehirlerde olucazz :( keşke tanımasaydım senii çook acı çekiyorumm çook :(:(

sibel sen mi tanımasaydım diyorsun hadi ama buna sende inanmıyorsun:asigim:

Evet kesinlikle çok tartışıyoruz ve sürekli alttan alıyorum çok yıprattı beni, en son ayrıldık iki gün sonra tekrar başladık, bu defa daha farklı olması için elimden geleni yapıcam, artık bu kadar taviz vermicem çünkü çok yoruldum ben bu ilişkide, ona bişeyler ispatlamaya çalışmaktan yoruldum, o da artık elini taşın altına koyucak biraz...

Canım bizde tartışıyoruz ama sonradan düşündüğümde yanlış anlaşılmalardan kaynaklandığını görüyorum.
Yan yana olsak bu tarz şeylerden tartışmayız, bizim en büyük suçumuz birbirimizi suçlamak oldu.
Ama dün akşam çözdük Allah'a şükür....

Canım bizde tartışıyoruz ama sonradan düşündüğümde yanlış anlaşılmalardan kaynaklandığını görüyorum.
Yan yana olsak bu tarz şeylerden tartışmayız, bizim en büyük suçumuz birbirimizi suçlamak oldu.
Ama dün akşam çözdük Allah'a şükür....
zaten her tartışmadan sonra diyoruz ki bunlar hep mesafeler yüzünden, biz ne yaşıyosak hep bunun yüzünden diyoruz...Bu arada biz de dün konuştuk hallettik, tesadüf olmuş, sizin düğün yakın galiba, Allah tamamına erdirsin inş...olumunekankayizsmile

Back