• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynısını yaşamış kimse var mıdır?

her seferinde beklentiye girersen olmayabilir

sen hazır mısın her ilişkiye; yoksa eşin istedi diye mi oluyor bazen de

kafan başka yerde olur, yorgun olursun, o an canın istemez vs vs

bir de yumurtlama dönemleri ve regl dönemine yaklaştığında daha kolay olur; fakat kendini eyvah olmayacak mı sonra diye şartlarsan da olmayabilir

bir de bazen hemen olur; bazen uzun bir ilişki gerekir o anda moduna göre değişir

bunu dert etme, beklentiyle başlama ilişkiye daha rahat eski günlere dönersin

haaa bir de unuttum mevsimsel değişimler bile çoooook fark ettirebilirrrr

Her seferinde orgazm olmama normal. .
Beyin ve Psikoloji ile alakalı bir durum. .

Yaa arkadaş tü kaka denecekse +18 başlığı neden var yani başka ne konuşulması bekleniyor burda tövbe tövbe yaa valla alemsiniz hee

Konu sahibi herkeste olur mu bilmem ama doğumdan sonra 2 3 ay bende de oldu geçti sonra, kafan dolu olabilir bu ara

Bak canım sen yanlış anladın sizinkisi gerçekten problem ve hepimiz kadınız tabiki sorunlarımı konuşacağız ama kişinin böyle bir sorunu yok fakat her ilişkide yaşayamıyor diye kalkıp bunu sorun haline getiriyorsa ve bunuda forma yansıtıyorsa şımarıklık gibi geliyor bana. Çünkü hiç orgazm olmamış insanlar var demek istiyorum. Hangimiz her ilişkide orgazm oluyor sorun yokken bu kadar açık yatağını nasıl anlatıyor diyorum. Neyse dediğiniz gibi bizide ilgilendirmez sonuçta.Hoppa

Ohooo bu mantikla gidersek mesela çocuk konuları açılmasın çocuğu olmayanlar var, ya da yemek topikleri olmasın o kadar iyi yemek yapamayanlar var uzar gider

bence gayet iyisin orgazmı hiç yaşamamış kadınlar var ve bunun normal olduğunu düşünen insanlar bu aralar canın sıkkın olabilir biraz renklendirin farklı şeyler yaparak oda sizin zevkinize kalmış en azından orgazm olabiliyorsun bunun farkındasın elinle de destek verebilirsin

Back