Konuşma arkadaşım sen konuşma konuşana da karışma.Ne ara bu kadar özelimizi, ortalıkta konuşmaktan çekinmez bir millet olduk...
İnsan soru sormaya da çekiniyor yahu. Ben de bazen diyorum "kk gibi topluluğu nereden bulacağım kesin bir bilen, bir yaşamış vardır sorayım" diye, sonra hemen yaftalayıcılar geliyor aklıma, gerçek ismimi vermediğim halde utanır oluyorum ve vazgeçiyorum. Cinsel problemler zannettiğiniz kadar basit etkiler yaratmıyor, evlilikleri bile çökertebiliyor hatırlatayım istedim. İstemeyen tavsiye vermez, yazmaz, özelim der anlatmaz elbette ama bir şekilde gözünü karartıp sorana da "aaa çok ayıp" demek ayrı bir anormallik (fake konuları bir kenara bırakıyorum).
Konuşma arkadaşım sen konuşma konuşana da karışma.
Ben hiç orgazm yaşamamış biri olarak evet bu konuyu bir sorun olarak gördüm misal. Sorunun büyüğü küçüğü size göre değil soru soran kişinin yaşadıklarına göredir. Burada "önemli bir dert varsa konu açın yoksa açmayın" diye bir madde yok sonuçta.Haklısınız gerçekten bir kadının cinsel sorunu olduğunda danışmak ister, kimisi doktora kimisi arkadaşına kimisi de buraya ama Allah aşkına bu konu cinsel sorunmu sizce. Türkiyede hiç orgazm yaşamamış kadın sayısını düşündüğünüzde bu arkadaşın her ilişkide yaşayıp yaşamamasıda bir sorun olarak kabul edilemez. Gerçekten bir problem olduğunda burdaki herkes yardımcı oluyor zaten. Lütfen sorunlarla saçma soruları karıştırmayalım.
Sen konu sahibinin neyi sorun edeceğine bile karışıyorsun ya bende yorumuna karışma hakkını buldum kendimde. Yazmak zorunda değilsin farkındasındır umarım.Sende benim yorumumu karışma.
Ben hiç orgazm yaşamamış biri olarak evet bu konuyu bir sorun olarak gördüm misal. Sorunun büyüğü küçüğü size göre değil soru soran kişinin yaşadıklarına göredir. Burada "önemli bir dert varsa konu açın yoksa açmayın" diye bir madde yok sonuçta.
Sen konu sahibinin neyi sorun edeceğine bile karışıyorsun ya bende yorumuna karışma hakkını buldum kendimde. Yazmak zorunda değilsin farkındasındır umarım.
İşte ben de aynen bu şekilde "amaaan bu da sorun mu, nasıl özel hayatınızı böyle de anlatabiliyorsunuz" diyen insanları duymak istemiyorum o yüzden forum izinleri açısından problem yoksa bırakın insanlar sorsunlar. Sizlere bir zararları yok sonuçta.Sizinkisi büyük bir sorun ve bu soruyu soracak olan kişi sizdiniz aslında ne yani o zaman hepimiz konu açalım bu gün olduk orgazm, bu gün olmadıksizde bir doktorla görüşseniz sorununuz çözülür sanırım.
İşte ben de aynen bu şekilde "amaaan bu da sorun mu, nasıl özel hayatınızı böyle de anlatabiliyorsunuz" diyen insanları duymak istemiyorum o yüzden forum izinleri açısından problem yoksa bırakın insanlar sorsunlar. Sizlere bir zararları yok sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?