• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynısını yaşamış kimse var mıdır?

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Hanımlar merhaba, sorunumu ilgili başlığa açamadım. Mesaj gönderme iznim yokmuş. Buradan sizlere sormak istedim.
Eşimle 4 aylık evliyiz. Daha evvelde cinsel manada birlikte oluyorduk. Ancak kadınların büyük çoğunluğu gibi vajinal orgazm olamıyordum. Evlendikten kısa bir süre sonra bu sorunu aştık. Her ilişkide orgazmı yaşayabiliyordum fakat son 5-6 defadır önceden kolaylıkla orgazm olabildiğim pozisyonlarda malesef artık olamıyorum.
Aranızda bu şekilde sorun yaşayan var mıdır? Yani bu durum geçici midir?Arada bu şekilde duraklamalar olması normal midir? Bundan sonra da böyle devam etme ihtimali beni biraz tedirgin ediyor açıkçası.

Kusura bakmayın belki yeri değil ancak son zamanlarda çok kafama takıldı. Sormak istedim.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Negatif olarak eleştirenleri anlayamıyorum. Herkesin sorunu kendine göredir.

Hiç evlenmemiş arkadaşlarınızın yanında kocanızdan bahsetmiyor musunuz ya da çocuğu olmayan arkadaşınızla görüşecekken çocuğunuzu yanınızda götürmüyor musunuz?

Burada şımarıklık olduğunu dile getirenler olmuş ancak ben yağlayıp ballayıp ''ooh ne güzel de oluyorum canıma değsin'' şeklinde açmadım bu konuyu.

Ayrıca yatağımı açık seçik anlattığımı da düşünenler olmuş. Ben ilişkimin detaylarını verdiğimi hatırlamıyorum.
Eşimin penis boyunu veya geceliğimin modelini yahut sevişme pozisyonlarımı da ifşa etmedim burada.
Aklıma sorun olarak taktığım bir durumu fizyolojik veya psikolojik hangi sebeplerden yaşıyor olabileceğimi paylaştım fikrinizi almak amacıyla.

Şahsi fikrimi de belirteyim; seks, sevişme, orgazm, penis, fantezi bu tarz kelimelerden bu denli korkulmasını anlamsız buluyorum.

Siz bu kelimelerden uzak olabilirsiniz veya ters geliyor olabilir fakat sadece kendim için söylemiyorum burada bu tarz küfür boyutuna varmadan bu kelimeleri kullanıp kendini ifade etmeye çalışan insanları da ayıplamayın.

Size tersse eğer yorum yapmadan geçebilirsiniz pek tabii. Sizin gibi düşünmeyenleri lince gerek yok sanırım.
Herkesin doğrusu yanlışı, sorunu, iyiliği, terbiyesi kendi belirlediği ölçütlerdedir.

Son düzenleme:
Ne böyle ahlâksız gibi orgazm falan diyorsunuz? Kadınlar Kulübü'nün ahlâklı kadınları tefe koyacak birazdan sizi:KK53:

Farklı pozisyonlar denemenizi tavsiye ederim.

Edit: Peş peşe vajina, orgazm, seks denince kötü yola düşülüyor. Kesin bilgi, yayalım.

İnsan soru sormaya da çekiniyor yahu. Ben de bazen diyorum "kk gibi topluluğu nereden bulacağım kesin bir bilen, bir yaşamış vardır sorayım" diye, sonra hemen yaftalayıcılar geliyor aklıma, gerçek ismimi vermediğim halde utanır oluyorum ve vazgeçiyorum. Cinsel problemler zannettiğiniz kadar basit etkiler yaratmıyor, evlilikleri bile çökertebiliyor hatırlatayım istedim. İstemeyen tavsiye vermez, yazmaz, özelim der anlatmaz elbette ama bir şekilde gözünü karartıp sorana da "aaa çok ayıp" demek ayrı bir anormallik (fake konuları bir kenara bırakıyorum).

Beyinde bitiyor canım,önce beynen ve duygusal olarak hazır ol sonra gerisi gelir

İnsan soru sormaya da çekiniyor yahu. Ben de bazen diyorum "kk gibi topluluğu nereden bulacağım kesin bir bilen, bir yaşamış vardır sorayım" diye, sonra hemen yaftalayıcılar geliyor aklıma, gerçek ismimi vermediğim halde utanır oluyorum ve vazgeçiyorum. Cinsel problemler zannettiğiniz kadar basit etkiler yaratmıyor, evlilikleri bile çökertebiliyor hatırlatayım istedim. İstemeyen tavsiye vermez, yazmaz, özelim der anlatmaz elbette ama bir şekilde gözünü karartıp sorana da "aaa çok ayıp" demek ayrı bir anormallik (fake konuları bir kenara bırakıyorum).

Haklısınız gerçekten bir kadının cinsel sorunu olduğunda danışmak ister, kimisi doktora kimisi arkadaşına kimisi de buraya ama Allah aşkına bu konu cinsel sorunmu sizce. Türkiyede hiç orgazm yaşamamış kadın sayısını düşündüğünüzde bu arkadaşın her ilişkide yaşayıp yaşamamasıda bir sorun olarak kabul edilemez. Gerçekten bir problem olduğunda burdaki herkes yardımcı oluyor zaten. Lütfen sorunlarla saçma soruları karıştırmayalım.

Ben pek bilmem hiç yaşamadım evli de değilim. Ama siz buna sürekli olacak gözüyle bakarsanız olmaz diye düşünüyorum. :KK23:

Haklısınız gerçekten bir kadının cinsel sorunu olduğunda danışmak ister, kimisi doktora kimisi arkadaşına kimisi de buraya ama Allah aşkına bu konu cinsel sorunmu sizce. Türkiyede hiç orgazm yaşamamış kadın sayısını düşündüğünüzde bu arkadaşın her ilişkide yaşayıp yaşamamasıda bir sorun olarak kabul edilemez. Gerçekten bir problem olduğunda burdaki herkes yardımcı oluyor zaten. Lütfen sorunlarla saçma soruları karıştırmayalım.
Ben hiç orgazm yaşamamış biri olarak evet bu konuyu bir sorun olarak gördüm misal. Sorunun büyüğü küçüğü size göre değil soru soran kişinin yaşadıklarına göredir. Burada "önemli bir dert varsa konu açın yoksa açmayın" diye bir madde yok sonuçta.

Ben hiç orgazm yaşamamış biri olarak evet bu konuyu bir sorun olarak gördüm misal. Sorunun büyüğü küçüğü size göre değil soru soran kişinin yaşadıklarına göredir. Burada "önemli bir dert varsa konu açın yoksa açmayın" diye bir madde yok sonuçta.

Sizinkisi büyük bir sorun ve bu soruyu soracak olan kişi sizdiniz aslında ne yani o zaman hepimiz konu açalım bu gün olduk orgazm, bu gün olmadık:KK53: sizde bir doktorla görüşseniz sorununuz çözülür sanırım.

Sizinkisi büyük bir sorun ve bu soruyu soracak olan kişi sizdiniz aslında ne yani o zaman hepimiz konu açalım bu gün olduk orgazm, bu gün olmadık:KK53: sizde bir doktorla görüşseniz sorununuz çözülür sanırım.
İşte ben de aynen bu şekilde "amaaan bu da sorun mu, nasıl özel hayatınızı böyle de anlatabiliyorsunuz" diyen insanları duymak istemiyorum o yüzden forum izinleri açısından problem yoksa bırakın insanlar sorsunlar. Sizlere bir zararları yok sonuçta.

İşte ben de aynen bu şekilde "amaaan bu da sorun mu, nasıl özel hayatınızı böyle de anlatabiliyorsunuz" diyen insanları duymak istemiyorum o yüzden forum izinleri açısından problem yoksa bırakın insanlar sorsunlar. Sizlere bir zararları yok sonuçta.

Bak canım sen yanlış anladın sizinkisi gerçekten problem ve hepimiz kadınız tabiki sorunlarımı konuşacağız ama kişinin böyle bir sorunu yok fakat her ilişkide yaşayamıyor diye kalkıp bunu sorun haline getiriyorsa ve bunuda forma yansıtıyorsa şımarıklık gibi geliyor bana. Çünkü hiç orgazm olmamış insanlar var demek istiyorum. Hangimiz her ilişkide orgazm oluyor sorun yokken bu kadar açık yatağını nasıl anlatıyor diyorum. Neyse dediğiniz gibi bizide ilgilendirmez sonuçta.Hoppa

Back