Aynı şehirde ayda bir buluşma mı olur ya😡

Evet demek ki buluşmak istemiyor.Soğuk davranmadigi icin kafami karistirdi her gün düzenli mesaj atıp canım cicimler yapınca
40 yaşında bir adam mesajla ilişki yürütmez zaten normal koşullarda, bir aranır sorulur yüzyüze olmasa bile iletişimde kalınır falan.. Adam pek normal gelmedi bana Canınızı sıkmayın.

Size daha evvel de dedik, ya eski eşi ile tam kopamadı ya da düşündüğü başkası var.

Adam pek istekli değil bu ilişkiye sanırım bence hazır koparmışken salın gitsin

Evet demek ki buluşmak istemiyor.Soğuk davranmadigi icin kafami karistirdi her gün düzenli mesaj atıp canım cicimler yapınca
Erkekler öylesine bir varlıkki sizi bu şekilde canım cicimlerle oyalarken bir başka kadınla gün aşırı buluşuyor bile olabilir ruhunuz duymaz. Sizin payınızada ayda 1 düşer

Ayrilmaniz en iyisi olmus. Görmek isteyen erkek ne yapar eder gelir. Esimle tanisirken baska sehirde calisiyordu. Bazen sadece beni yarim saat görebilmek icin geldigi oldu. Görmek isteyen erkegin bahanesi yok. Bu adam size yeterli kadar deger vermiyor

Aynı konuyu defalarca açıp aynı cevapları almaktan sıkılmadınız mı. Cevap çok basi sizinle zama grçirmek istemiyor.

Belki kızına da vakit ayırdığı içindir ve yavaş gitmek istiyordur.

Sana ulaşmak isteyen kuşun kanadıyla bile haber gönderir diye bir söz var; bahanesi olan ayrı..

İlişki istediğini düşünmüyorum sevgilinizin, sizinle alakası olmayabilir. Veya gerçekten size karşı duygu oluşmamıştır.

İnsan gün içerisinde merak eder arar yahu görüşmeyi geçtim, dönerse beklentilerinizi açık açık konuşun bence, tavırlarından anlarsınız.

Zaten bi evlilik geçirmişsiniz. Kendinizin değerini iyi bilin bundan sonra. Bu tarz adamlarla vakit bile geçirmeyin. Bence görüşmeyin bundan sonra. Bu adam kendini ağırdan satıyor güya ve sizde de gözü yok bence. Siz de kendinizi düşürmeyin daha fazla

Haklisiniz

10 yaş büyük benden, yaşımı göstermiyorum ben özgüvenliyimdir, kadınlar tarafından ilgi görürüm falan havaları..Aynen dediğiniz gibi kasıntı kendini ağırdan satıyor.3 sene sonra emekli olacak, neyin havasi bu.Ben daha 36 yasinda boylu poslu alımlı bir kadınımbak sinirlendim yine

Boşanmış olduğuna emin misiniz ?
Belki de hala evli o yüzden gelemiyor buluşmaya , oyalıyor sizi

Veya dışarda yemek yemek bir şeyler yapmak çok maliyetli olduğu için imkanı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…