- 26 Mart 2022
- 186
- 83
- 28
- 37
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
O konuda çok hassasım zaten.Bir şeyler yiyip içmiyoruzdaBuluşmalarda marsafları ortak karşılayın,dışarda vakit geçirmek, dışarda yiyip içmek artık çok maliyetli biliyorsunuz
Mesafe koymadim, bitirdim yapamıycam böyleEvlerınız uzak mı?
Ayda 1 bulusmak cok az tabı.
Bence mesafe koy.
Israr etme görüşmek ıcın.
İsteyen erkek fırsat yaratır.
Olabilir.Sizden ayrılmak için bahane üretiyor olabilir miilk aklıma bu geldi sizinle vakit geçirmek istemiyor istese o zamanı yaratır çünkü
Evet demek ki buluşmak istemiyor.Soğuk davranmadigi icin kafami karistirdi her gün düzenli mesaj atıp canım cicimler yapıncaMemur insan özele göre çok daha rahat olur. Erkek arkadaşınız bahane yaratıyor anladığım kadarıyla. Onun size söylemesine gerek yok hareketlerinden de anlaşılıyor sizinle görüşmek istemediği. Çünkü öylesi işine geliyor. Sürekli sizinle buluşup masrafa giresi yok gibi
Yoruldum artık, çok şey istemiyorum biraz değer görmek sevmek sevilmek hiç şansım yok ikili ilişkilerde gercekten kaldiramiyorum artikHaklısınız böyle sevgililik olmaz ama 30 lu yaşlarda bir anne olarak ilk defa mı erkeklerden kazık yediniz de isyan ediyorsunuz? Tepkileriniz olgunca değil
Yoruldum artık, çok şey istemiyorum biraz değer görmek sevmek sevilmek hiç şansım yok ikili ilişkilerde gercekHaklısınız böyle sevgililik olmaz ama 30 lu yaşlarda bir anne olarak ilk defa mı erkeklerden kazık yediniz de isyan ediyorsunuz? Tepkileriniz olgunca değil
aramizda 10 yas var.Dediğiniz gibi belkide içi geçmiş.Biraz daha yaşına yakın insanlarla tanış. Adamın içi geçmiş. Aynı şehirde ayda bir buluşma da neymiş.
Çok fazla ilişki yaşayıp olmadıysa demek ki eleme yapamıyorsunuz demektir. Yok o kadar fazla ilişki denemedim ben hemen olsun istedim ikincide yoruldum diyorsanız da böyle ümidi kesmek için erken. Bir erkek için böyle dünyanızı karartmayınYoruldum artık, çok şey istemiyorum biraz değer görmek sevmek sevilmek hiç şansım yok ikili ilişkilerde gercekten kaldiramiyorum artik
Bende çözemedim o yüzden bilemedim nasıl davranacağımı cok istiyor gibi ama durum ortada bende dediğiniz gibi yaptim uğrasamiycam artıkBilemedim eleman ya cimri, ya ilgisiz her sartta sittir edin atin tekmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?