Belki daha erken dedim, zamana bırakıyım dedim 3_4 aydır görüşüyoruz.İkimizde bir evlilik gećirmiş olgun iki insaniz ben 30 lu o 40 li yaşlarda memur olduğu için hafta içi vakti yok buluşmaya anlıyorum, 6 dan sonra da benim çıkmam zor oluyor.Kızım var 8 yaşında.Haftada bir gün izni var 16 yaşında kızı var onunda onunla da zaman gecirdigi oluyor.Ama bir ay olmadan buluşalım demiyor arkadaş kafayı yiyecem aynı şehirde çok uzun bir süre dile getirdim gecenlerde daha fazla zaman ayıracağım sana hep böyle olmayacak dedi, telafi edecekti güya bu seferde 1 ay oldu artık ben patladım.Şartlarım bu dedi bende bu sartlarda yokum dedim kapadık telefonu 2 gündür ne o ne ben yazmıyorum sinirden kafayı yiyecem.Neymiş 3 hafta boyunca gripmiş.Ama işe gidiyosun insanlarla iç içesin ya neden erkekler böyle mazeretlere gerek duyuyor.İstemiyorum içimden gelmiyor buluşmak de defol git.Ben sordum açıkca böylr olacaksa ben yokum dedim hayir olmayacak diye niye ikna ettin o zaman.Gün icinde msj atıyor gunaydın nasilsin iyi geveler cart curt telefonla da sık görüşmüyoruz.Ama 3 haftada 4 haftada bir buluşmak nedir.Çok istiyormuş ama olmuyormuş yalancı erkekler hepsinden nefret ediyorum