- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Kızar gene kavga eder.artı kv gelip olmadıgını görünce o da konuşur söylenir.o da söylendimi daha susmayan tipGotur falan deme .
Yuklen at çöpün kenarina .
Ya da kullanacaksan hali yikamaciyla bi konus yikayabiliyorlar mi ?
Bi de ben firlatir atarim benim koca biso demez
Ama senin adami sen biliyorsun
Dosek yuzunden ustune yurur bilmem napar vebal alamam .
Ben coktan atmistim ama :)
Kızar gene kavga eder.artı kv gelip olmadıgını görünce o da konuşur söylenir.o da söylendimi daha susmayan tip
Onda üşüyormuş alışmış döşek eskide kaldı ben hiç istemiyorum.kendi evimde dilediğimi yapamıyorum.ben kanepeye polar örterim.kv dediki şu eski tip kılıflardan al onlar güzel.eşim tamam dedi ben sevmiyorum onları hiç bunlar daha güzel dedim hemen surat düşürrüyor nerdeyse ağlayacak oluyorAyy su pis mayt yuvası yün yatak yorganı atın evden gitsin alın temiz temiz elyaf yorganı kurtulun yazık emeklerinize hem de böyle adamlar için
Akşam bu söylediklerinin üstüne gideyimmi acaba.yada normal konuşup yutup döşek konuşunu açayımmı söktüm fakat öle havayla gidecek gbi değil.verdiği yorganı yıkadm afedersiniz hep koyun kakası.buda öyledir.napacam bilmiyorum elinde kaldım döşeğinindosek kaldi basina desene .
Balkonda sökte havalandir bari ne diyim .
Çeneleri kopasicalar
Akşam bu söylediklerinin üstüne gideyimmi acaba.yada normal konuşup yutup döşek konuşunu açayımmı söktüm fakat öle havayla gidecek gbi değil.verdiği yorganı yıkadm afedersiniz hep koyun kakası.buda öyledir.napacam bilmiyorum elinde kaldım döşeğinin
Çok güzel bi taktik.gerçekten deneyeceğim.sağolunNasil yaparsınız bilmiyorum ama kendi istediklerinizi kv.nize söylettirin kv sizin dediğinizin tersini yapıyorsa sizde istediğiniz şeyin tersini deyin mesela bu nevresim bu yorgana olur kvniz hayir olmaz diyecek eşiniz de evet annem hakli olmaz diyecek..:):) önemli olan uzum yemek olsun sizin için benim dediğim olsun değil.
Ama kv bnle aynı dşüncedeydi hatta nevresimi o olmaz dedi oğlu olur dedi deneynce bak oldu bn demiştim yaptıNasil yaparsınız bilmiyorum ama kendi istediklerinizi kv.nize söylettirin kv sizin dediğinizin tersini yapıyorsa sizde istediğiniz şeyin tersini deyin mesela bu nevresim bu yorgana olur kvniz hayir olmaz diyecek eşiniz de evet annem hakli olmaz diyecek..:):) önemli olan uzum yemek olsun sizin için benim dediğim olsun değil.
Kaç kez dedim sen karımısn ben çalışaym sen bu işleri yp meraklısn zaten hiç alınma gücenme yokYün yorgan böyle karı işi sen ne karışıyosun de. Karı mısın sen de bidaha bişey diyo mu:)
Ben ayıp olmasn hani verdimde çöpe attı demesn diye atmadım ama hak ediyorlar.eşimide çöpe bırakıp kaçasm varNe anasının ağzına bakan eşiniz var. Kusurs bakmayın ama kadın gibi eşiniz. yorgana döşeğe ne karışır erkek. Tuttuğun gibi çöpe atacaksın ben evimde eşekölüsü gibi şey istemiyor leş gibi kokuyor bana diyeceksin. Vırvır mı yapıyorlar kendi yattığı döşeği ver eline kv günlesin. Az çirkef olun bu nedir iyice sindirmişler sizi. Hala da haksız mıyım diye soruyorsunuz. Haklısınız hakkınızı arayın. Ezdirmeyin annesinin sözünden çıkamayan bir adama kendinizi. Evin hanımının siz olduğunu iyice anlasınlar.
Kv bana ilk evlendiğimde kendi diktiği bir sürü çul çaput şeyleri getirmişti. Misafir gelirse üstüne verirmişim öyle diyordu. Ayıp olmasın diye ağzımı açmadım. Ben bişey demedikçe her geldiğinde ya da gittiğimizde sıkıştırıyordu bişeyler. Eşime söyledim istemiyorum diye ne diyeyim ayıp olur dedi. Kendim söyledim istemiyorum yeter artık diye yine de getiriyordu. Taşınırken gözlerinin önünde hepsini doldurdum çöpe yeter dedim ya bu nedir misafire yetecek yorganım nevresimim var şükür. Artık eşimde bişey diyemiyor onlarda vermiyor.Ben ayıp olmasn hani verdimde çöpe attı demesn diye atmadım ama hak ediyorlar.eşimide çöpe bırakıp kaçasm var
döşeği çöpe atmak farz oldu gibi ama akşam söylerm son kez çöpe atıyorm diye neymiş yün pahalıymş öle dio eşim baştA at demşştimKv bana ilk evlendiğimde kendi diktiği bir sürü çul çaput şeyleri getirmişti. Misafir gelirse üstüne verirmişim öyle diyordu. Ayıp olmasın diye ağzımı açmadım. Ben bişey demedikçe her geldiğinde ya da gittiğimizde sıkıştırıyordu bişeyler. Eşime söyledim istemiyorum diye ne diyeyim ayıp olur dedi. Kendim söyledim istemiyorum yeter artık diye yine de getiriyordu. Taşınırken gözlerinin önünde hepsini doldurdum çöpe yeter dedim ya bu nedir misafire yetecek yorganım nevresimim var şükür. Artık eşimde bişey diyemiyor onlarda vermiyor.
Bilemiyorum tabi pahalı olabilir benim evimde hiç yok kullanamıyorum. Söyleyin atma derse annen götürsün o zaman deyin bence.döşeği çöpe atmak farz oldu gibi ama akşam söylerm son kez çöpe atıyorm diye neymiş yün pahalıymş öle dio eşim baştA at demşştim
Annesinin lafları bunlar hep.annesi sana pasaklı savurgan diye arkandan söylüyo oğluda annesinin lafına hemen inaniyo.nasıl düzelir bu ana kuzuları hiç bilmiyorumOna göre ben bşe bilmiyorum.o demese yapamam.temizliği bilmiyorum ona gre herseyi annesi biliyor ben pasaklı savurgan beceriksizim
Benim eşimde evdeki atılacaklara bi karışırr hayret edersin.bir çöpü attirmazYa benim bildigim erkek evdeki atilacaga ,satilacaga karismaz .
Bu nevresim olur ne bileyim iki bardak olur .
Bunlarin bastan halledilmesi lazim .
Cinnet getiririm ben boyle dolaptaki yumurtayi hesap eden adamla .
Dosek te dosek .
Firlat at çöpün yanina vir vir otsun
Bi dosek yuzunden bosayacaksa iste kapi ahanda bu da sapi diyebilmeli bi kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?