Aynı odada nefes bile almak istemiyorum!

Kızar gene kavga eder.artı kv gelip olmadıgını görünce o da konuşur söylenir.o da söylendimi daha susmayan tip

Ayy su pis mayt yuvası yün yatak yorganı atın evden gitsin alın temiz temiz elyaf yorganı kurtulun yazık emeklerinize hem de böyle adamlar için
Onda üşüyormuş alışmış döşek eskide kaldı ben hiç istemiyorum.kendi evimde dilediğimi yapamıyorum.ben kanepeye polar örterim.kv dediki şu eski tip kılıflardan al onlar güzel.eşim tamam dedi ben sevmiyorum onları hiç bunlar daha güzel dedim hemen surat düşürrüyor nerdeyse ağlayacak oluyor

dosek kaldi basina desene .
Balkonda sökte havalandir bari ne diyim .
Çeneleri kopasicalar
Akşam bu söylediklerinin üstüne gideyimmi acaba.yada normal konuşup yutup döşek konuşunu açayımmı söktüm fakat öle havayla gidecek gbi değil.verdiği yorganı yıkadm afedersiniz hep koyun kakası.buda öyledir.napacam bilmiyorum elinde kaldım döşeğinin

Pfff soktum havalandirdim her yer koyun kakasi .
Kustum banyoda
Goturdum attim deyin o zaman ya
Konusur konusur susar .
Yeminle gelip atasim geldi .
At bi kac gun seslenme
Sorarsa da anlatirsin
Hadi kolay gelsin

Nasil yaparsınız bilmiyorum ama kendi istediklerinizi kv.nize söylettirin kv sizin dediğinizin tersini yapıyorsa sizde istediğiniz şeyin tersini deyin mesela bu nevresim bu yorgana olur kvniz hayir olmaz diyecek eşiniz de evet annem hakli olmaz diyecek..:):) önemli olan uzum yemek olsun sizin için benim dediğim olsun değil.

peki döşeği attım diyelim.ya bu eşi ne yapayım.dediklerini yutayımmı normal bişe yokmş gbi konuşayımmı yoksa yalvarana kdar başka odada otrp muhatap almayayımmı(bu 2. Şık çok zor küçük kızlarm var mecbur bazen unutp konuşuyorum malesef)

Çok güzel bi taktik.gerçekten deneyeceğim.sağolun

Ama kv bnle aynı dşüncedeydi hatta nevresimi o olmaz dedi oğlu olur dedi deneynce bak oldu bn demiştim yaptı

Yün yorgan böyle karı işi sen ne karışıyosun de. Karı mısın sen de bidaha bişey diyo mu:)

Ne anasının ağzına bakan eşiniz var. Kusurs bakmayın ama kadın gibi eşiniz. yorgana döşeğe ne karışır erkek. Tuttuğun gibi çöpe atacaksın ben evimde eşekölüsü gibi şey istemiyor leş gibi kokuyor bana diyeceksin. Vırvır mı yapıyorlar kendi yattığı döşeği ver eline kv günlesin. Az çirkef olun bu nedir iyice sindirmişler sizi. Hala da haksız mıyım diye soruyorsunuz. Haklısınız hakkınızı arayın. Ezdirmeyin annesinin sözünden çıkamayan bir adama kendinizi. Evin hanımının siz olduğunu iyice anlasınlar.

Ben ayıp olmasn hani verdimde çöpe attı demesn diye atmadım ama hak ediyorlar.eşimide çöpe bırakıp kaçasm var

Ben ayıp olmasn hani verdimde çöpe attı demesn diye atmadım ama hak ediyorlar.eşimide çöpe bırakıp kaçasm var
Kv bana ilk evlendiğimde kendi diktiği bir sürü çul çaput şeyleri getirmişti. Misafir gelirse üstüne verirmişim öyle diyordu. Ayıp olmasın diye ağzımı açmadım. Ben bişey demedikçe her geldiğinde ya da gittiğimizde sıkıştırıyordu bişeyler. Eşime söyledim istemiyorum diye ne diyeyim ayıp olur dedi. Kendim söyledim istemiyorum yeter artık diye yine de getiriyordu. Taşınırken gözlerinin önünde hepsini doldurdum çöpe yeter dedim ya bu nedir misafire yetecek yorganım nevresimim var şükür. Artık eşimde bişey diyemiyor onlarda vermiyor.

döşeği çöpe atmak farz oldu gibi ama akşam söylerm son kez çöpe atıyorm diye neymiş yün pahalıymş öle dio eşim baştA at demşştim

döşeği çöpe atmak farz oldu gibi ama akşam söylerm son kez çöpe atıyorm diye neymiş yün pahalıymş öle dio eşim baştA at demşştim
Bilemiyorum tabi pahalı olabilir benim evimde hiç yok kullanamıyorum. Söyleyin atma derse annen götürsün o zaman deyin bence.

Ayy anne oğul ne inatlarmış. Anana benden çok değer veriyosun onu daha çok seviyosun benimle nefes almak bile istemiyosun git ananla yaşa ayni odada de.bidahada konuşma.insani sinir hastasi eder böyleleri

Ona göre ben bşe bilmiyorum.o demese yapamam.temizliği bilmiyorum ona gre herseyi annesi biliyor ben pasaklı savurgan beceriksizim
Annesinin lafları bunlar hep.annesi sana pasaklı savurgan diye arkandan söylüyo oğluda annesinin lafına hemen inaniyo.nasıl düzelir bu ana kuzuları hiç bilmiyorum

Benim eşimde evdeki atılacaklara bi karışırr hayret edersin.bir çöpü attirmaz

Madem bu kadar anasının ağzına bakacaktı evlenmeseydi.
Madem oğlunun kendi evi olduğu fikrini kaldıramayacaktı kıymetli oğlunu evlendirmeseydi.
Yeminle senin konuların beni sinir ediyo. Sürekli işime karışılacak da ben o döşeği yorganı B.ku püsürü balkondan aşağı fırlatmayacağım. Hey gidi hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…