- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Anlasa yaparım fakat anlamaz.annesi çok yağlar ballar.evlenmeden önce evi eşim hep geçindrmiş ondan dolayı beni pek istemediler yada evlenmesini diyeyim.aslnda kendileri buldu ama 6 ay snra baktılar eşim tek bizi geçindrio onlara bişe yok ondan değiştilerSende yap defolup gitsin aradaki farkı anlasın
Kısmen o ama mesela şöyle anlatayım eşin sana şu nevresim buna olur dedi sen yok ölçtüm küçük dedin.sonra olur o die ısrar etti verdin geçirdi bi karış içindeki yorgan katlandı sen katlandı dedin o yok tam oldu rezil oldun bak dedi.
Olay bu ve akşam sen inatsın aynı odada nefes bile almak istemiyorum senden bi kurtulsam dedi
Olay bu.ben mi haklıyım o mu nası davranayım hak edecek bişe varmı bu lafı
Eşim biraz bayan gbi.yani söle dieyim dolapda 1 yumurta eksilse bilir.ondan söledim bide kendi karışır gelip herşeye şunu sil bunu yıka yorganada tatil die evdeydi karıştı geneTabiki de bu davranisi sen haketmiyorsun.
Seni cok sindirmis sen hala acaba ben haksiz miyim diye düsünüyorsun.
Az disli ol.
Ben olsaydim o nevresimle yorgani coktan kesip bicmistim cinnet gecirmistim.
Ayrica esini yün yorgan islerine dahil etme bile kaynananin yaptigi dösegi istemiyormusun sen at cöpe esin farketmez bile yoklugunu.
yapacagini caktirmadan yap yani.
Sağol.kimsem olmadığı için bu kadar rahat.biliyor ne olsada evdeyim bişe demem susarım en fazlaAnasinin agzina bakan, karisina saygi duymayan bir adam(!)
Kolay gelsin valla isin zor.
Arada rest cek.
Eşim biraz bayan gbi.yani söle dieyim dolapda 1 yumurta eksilse bilir.ondan söledim bide kendi karışır gelip herşeye şunu sil bunu yıka yorganada tatil die evdeydi karıştı gene
Ona göre ben bşe bilmiyorum.o demese yapamam.temizliği bilmiyorum ona gre herseyi annesi biliyor ben pasaklı savurgan beceriksizimErkek evdeki yatağa yorgana ne karışır ki?
Amiiin ya sabrO zaman Allah yardimcin olsun kardeş.
İşte benim eşim annesi hariç kimseye değer verip peşine düşmez.ayrılmak istesem neden bile sormaz öle diyeyim vurdumduymaz biri.çocuklarının bile kıymeti yoktu söyleye söyleye azda olsa biraz değer verio ama yine abisinin kızları öldürse durun demezCanım baştan nasıl başladıysan öyle gider. Ama madem artık sabrın kalmadı, biraz dişlerini göstermen lazım. Açık konuşayım, çok ezdirmişsin kendini. Çok sinmişsin. Annesi otoriter biri, eşine her istediğini yaptırabiliyor. Eşin de zaman içinde annesine dönüşmüş. O yüzden "eşim bayan gibi mutfaga karışıyor" diyorsun. Sebebi bu. Annesinin dahil olduğu her konuya o da dahil oluyor. Sende bunlara izin vermişsin bir kere.. Şimdi birden radikal bir karar verip sesimi çıkarmaya başlayacağım desen "Ne olmuş bu kıza" diyecekler. Ama bırak desinler, sen kendi değerinin farkına varmak zorundasın. Vaktiyle annemi de çok ezmişler. Ama şimdi annemden kıymetlisi yok. Ne babama ne kayınvalidesine esneklik gösterdi, kimsenin hizmetçiliğini yapmadı. Ne hakaret edilmesine izin verdi, ne de hakaret etti.
He tabi araları bozulmadı mı? Bozuldu tabi. Kaç kere boşanma aşamasına geldiler. Çünkü babam karşısında eski annemi bulamadı. Aman ses çıkmasın, aman huzur bozulmasın diye zaten huzuru kalmayan annem, sindirilmeye devam etseydi şimdi ki kadar mutlu olamayacaktı.
Boşanmadılar. Babam artık anlıyor. Birbirlerini anladılar. Hiç olmadıkları kadar mutlular Rabbim bozmasın. Lütfen sende değerli bir kadın olduğunun farkına var.
Madem umurunda değil boşanın sizde.İşte benim eşim annesi hariç kimseye değer verip peşine düşmez.ayrılmak istesem neden bile sormaz öle diyeyim vurdumduymaz biri.çocuklarının bile kıymeti yoktu söyleye söyleye azda olsa biraz değer verio ama yine abisinin kızları öldürse durun demez
İşte mesele, kocasının g*tü boklu bir nevresim olayı için karısını istemediğini söylemesiBi nevresimin uzerine niye 8 kisi konusuyor ?
Cok garip ben nevresimi degistiririm kocam ustune yatar .
Bizde olay bu yani ?!?!?!
İşte mesele, kocasının g*tü boklu bir nevresim olayı için karısını istemediğini söylemesi
Yorganı kv köpüdü ben nevresm gçirirkn muhalefet olunduBi nevresimin uzerine niye 8 kisi konusuyor ?
Cok garip ben nevresimi degistiririm kocam ustune yatar .
Bizde olay bu yani ?!?!?!
Akşam bidaha anene gtür demelimiyim yoksa ataymmı hemenYa benim bildigim erkek evdeki atilacaga ,satilacaga karismaz .
Bu nevresim olur ne bileyim iki bardak olur .
Bunlarin bastan halledilmesi lazim .
Cinnet getiririm ben boyle dolaptaki yumurtayi hesap eden adamla .
Dosek te dosek .
Firlat at çöpün yanina vir vir otsun
Bi dosek yuzunden bosayacaksa iste kapi ahanda bu da sapi diyebilmeli bi kadin
Akşam bidaha anene gtür demelimiyim yoksa ataymmı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?