Aynı odada nefes bile almak istemiyorum!

Sende yap defolup gitsin aradaki farkı anlasın
Anlasa yaparım fakat anlamaz.annesi çok yağlar ballar.evlenmeden önce evi eşim hep geçindrmiş ondan dolayı beni pek istemediler yada evlenmesini diyeyim.aslnda kendileri buldu ama 6 ay snra baktılar eşim tek bizi geçindrio onlara bişe yok ondan değiştiler

Tabiki de bu davranisi sen haketmiyorsun.
Seni cok sindirmis sen hala acaba ben haksiz miyim diye düsünüyorsun.
Az disli ol.
Ben olsaydim o nevresimle yorgani coktan kesip bicmistim cinnet gecirmistim.

Ayrica esini yün yorgan islerine dahil etme bile kaynananin yaptigi dösegi istemiyormusun sen at cöpe esin farketmez bile yoklugunu.
yapacagini caktirmadan yap yani.

Eşim biraz bayan gbi.yani söle dieyim dolapda 1 yumurta eksilse bilir.ondan söledim bide kendi karışır gelip herşeye şunu sil bunu yıka yorganada tatil die evdeydi karıştı gene

Canım baştan nasıl başladıysan öyle gider. Ama madem artık sabrın kalmadı, biraz dişlerini göstermen lazım. Açık konuşayım, çok ezdirmişsin kendini. Çok sinmişsin. Annesi otoriter biri, eşine her istediğini yaptırabiliyor. Eşin de zaman içinde annesine dönüşmüş. O yüzden "eşim bayan gibi mutfaga karışıyor" diyorsun. Sebebi bu. Annesinin dahil olduğu her konuya o da dahil oluyor. Sende bunlara izin vermişsin bir kere.. Şimdi birden radikal bir karar verip sesimi çıkarmaya başlayacağım desen "Ne olmuş bu kıza" diyecekler. Ama bırak desinler, sen kendi değerinin farkına varmak zorundasın. Vaktiyle annemi de çok ezmişler. Ama şimdi annemden kıymetlisi yok. Ne babama ne kayınvalidesine esneklik gösterdi, kimsenin hizmetçiliğini yapmadı. Ne hakaret edilmesine izin verdi, ne de hakaret etti.

He tabi araları bozulmadı mı? Bozuldu tabi. Kaç kere boşanma aşamasına geldiler. Çünkü babam karşısında eski annemi bulamadı. Aman ses çıkmasın, aman huzur bozulmasın diye zaten huzuru kalmayan annem, sindirilmeye devam etseydi şimdi ki kadar mutlu olamayacaktı.

Boşanmadılar. Babam artık anlıyor. Birbirlerini anladılar. Hiç olmadıkları kadar mutlular Rabbim bozmasın. Lütfen sende değerli bir kadın olduğunun farkına var.

İşte benim eşim annesi hariç kimseye değer verip peşine düşmez.ayrılmak istesem neden bile sormaz öle diyeyim vurdumduymaz biri.çocuklarının bile kıymeti yoktu söyleye söyleye azda olsa biraz değer verio ama yine abisinin kızları öldürse durun demez

Kv ilk döşeğe tamam dedi götrcekti ama evinin temizliği btti die almadı eşimde yıka kurut öle ya ver ya kullan ddi ben 2 çockla temiZliği nası yapcam ramazanda diom bide elin yününü ykıycam

Madem umurunda değil boşanın sizde.

İşte mesele, kocasının g*tü boklu bir nevresim olayı için karısını istemediğini söylemesi

Ya benim bildigim erkek evdeki atilacaga ,satilacaga karismaz .
Bu nevresim olur ne bileyim iki bardak olur .
Bunlarin bastan halledilmesi lazim .
Cinnet getiririm ben boyle dolaptaki yumurtayi hesap eden adamla .
Dosek te dosek .
Firlat at çöpün yanina vir vir otsun
Bi dosek yuzunden bosayacaksa iste kapi ahanda bu da sapi diyebilmeli bi kadin

Akşam bidaha anene gtür demelimiyim yoksa ataymmı hemen

Akşam bidaha anene gtür demelimiyim yoksa ataymmı hemen

Gotur falan deme .
Yuklen at çöpün kenarina .
Ya da kullanacaksan hali yikamaciyla bi konus yikayabiliyorlar mi ?
Bi de ben firlatir atarim benim koca biso demez
Ama senin adami sen biliyorsun
Dosek yuzunden ustune yurur bilmem napar vebal alamam .
Ben coktan atmistim ama :)

Ayy su pis mayt yuvası yün yatak yorganı atın evden gitsin alın temiz temiz elyaf yorganı kurtulun yazık emeklerinize hem de böyle adamlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…