- 4 Ağustos 2017
- 2.279
- 9.059
- 158
- 27
- Konu Sahibi Esmermeleq
Boşan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün yün işimiz bitti ve yorganlara nevresim geçirecktik.kv bu nevresim çift kişiliğe olmaz demişti daha yorganı yaparken
.dünde eşim olur dene bak gör filan dedi bende annenle ölçtük küçük dedim.o zaman kv de dene olur demeye başladı sonra eşim denedi yorgan 1 karış içinde katlandı bak oldu oldu dediler bende katlandı dedim yok oldu senin dediğin olmadı die öle dion dediler.
bişe demedim suratım düştü neyse onları topladık.bilirmisinz bilmem bizde bir döşek var kv vermişti.bnde kullanmıyorum annene verelim dedim eşimle anlaştık.kv yok biz yatarıZ yıka kurut yap tekrar dedi.ben yün bitti die seviniyorum bide onu çkardı.eşimde tamam onu yıkarsın dedi.bende mutfakta sen nden öle söylüyorsn bnm bisürü işim var onla ugrasamam dedim.
sonra eşim annesini bırakp geldi surat beş karış ben dedim döşeği yıkıyamam ben ya annene ver yada çöpe bırak dedim.o da başladı sen ne kadar inatsın nevresimi geçirmedin illa dediğin olacak,ev pis b.k götrüo şu evide bi temizle bende mesele döşek konuy değişme dedim o da senin dilin çok uzun senden bi kurtulsaydım dedi senle aynı odada nefes bile almak istemiyorum dedi.
Bende bu konuşmadan sonra hiç konuşmadım.diğer odada oturdum.geldi yanıma hiçbişi dememiş gibi elbiseleri yıkadınmı acıktık çay yapacanmı vs tarzında şeyler söyledi ama dediklerini hiç dememiş gibi pişkin pişkin.
Evde benim sözüm para etmiyor en çok ona sinir oluyorum mesela ben evi boya diom yok dio annesi diyince tmm dio vestiyer yaptealm ddim yok dedi annesi dedi hemen yaptırdı vs
Dün akşam Ben hep sustum bişe ddemedim muhatap almadım.
Sizce bu konuda ben haksızmıyım yada böyle demesini gerekecek bişe demişmiyim bu akşam nasıl davranmalıyım
Sizce bu dediklerini hiç dememiş gibi normalmı davranmalıyım yoksa farklı odada oturup bi süre konuşmamalımıyım?
Lütfen fikir verin teşekkürler
Bana yünleri yıka ben köpürüm ddi.yani yorganları yaptık yoksa yatak odamın kapısından giremez kimseBenim anlamadigim senin yatak odandaki yorganin nevresimine niye ordu dolusu insan karisiyo?? Bence biraz kurnaz olmayi ogrenin. Begenmiyo musun biseyi git cope at. Hatta biraz uzak cope at. Sorarlarsa da birinin ihtiyaci vardi verdim dersin. Simdi sen boyle deyince her defasinda o sey kontrol edilir. Evinizle ilgili herseyi koca bile bilmek zorunda degil. Boyaya ihtiyac yok mu diyo ben giderim boyayi alir boyarim ne kadar zor olabilir ki yada boyaci tutmak ne kadar zor olur.. Bence sizde karistirmamayi ogrenin. Siz sunu yapalim bunu yapalim dediginiz surece esinizin annesinin hep bir fikri olcaktir
Aynı evde değiliz bin şkür yoksa çoktaan ayrılırdık.evime ayda yılda 1 gelir ama ortalığı fna katar giderlerAynı evde mi yaşıyorsunuz Kv ile ?
Işin çok zor , ayrı ev imkanı yok mu ?
Bende öle düşünüyorum.bu nefes almama meselesinde bile gör ne dedi ki bana bilendi yoksa ortada bişi yoktu benim alınmam gerek annesnin yanında bni azarlayp durdugu içinAnnesinin lafları bunlar hep.annesi sana pasaklı savurgan diye arkandan söylüyo oğluda annesinin lafına hemen inaniyo.nasıl düzelir bu ana kuzuları hiç bilmiyorum
Valla burayı okuyunca ben çok safmışım diyorum.ben yeni evliykwn kv benle kavga ederdi kızlarıyla konuşmuyormuşm çok sessizmişim die bende susardım dayanamaz ağlardım kv de bagırırdı 2 laf etki yüreğim soğuya derdi normalde konuşr ederim ama neden böyleym bilmiyorum.Madem bu kadar anasının ağzına bakacaktı evlenmeseydi.
Madem oğlunun kendi evi olduğu fikrini kaldıramayacaktı kıymetli oğlunu evlendirmeseydi.
Yeminle senin konuların beni sinir ediyo. Sürekli işime karışılacak da ben o döşeği yorganı B.ku püsürü balkondan aşağı fırlatmayacağım. Hey gidi hey
Bekarsınız galibaBoşan.
Ayy at gitsin şekerim şu döşeği ya, ben burdan sinir oldum vallaÇöpe atarım da sonradaan annesinin dilinden kurtulamam.bide 8 sene yıkamadn vermş leş gbi
Benim eşimde evdeki atılacaklara bi karışırr hayret edersin.bir çöpü attirmaz
Aynen öyle senin alinman gerek annenisinin yaninda azarladığı için ama hem suçlu hem güçlü baksanaBende öle düşünüyorum.bu nefes almama meselesinde bile gör ne dedi ki bana bilendi yoksa ortada bişi yoktu benim alınmam gerek annesnin yanında bni azarlayp durdugu için
O Zaman eşine biraz surat assan yeter .Aynı evde değiliz bin şkür yoksa çoktaan ayrılırdık.evime ayda yılda 1 gelir ama ortalığı fna katar giderler
güzelim buu işler hemen olmaz çoğu ye ni evlenen erkek Annesinden yana olur tamam de sonra bir kaç gün geçince sen bildiğini yap ne sen sinirlen ne de onlar yıllar geçtikçe eşin senden yana olur sabırlı olDün yün işimiz bitti ve yorganlara nevresim geçirecktik.kv bu nevresim çift kişiliğe olmaz demişti daha yorganı yaparken
.dünde eşim olur dene bak gör filan dedi bende annenle ölçtük küçük dedim.o zaman kv de dene olur demeye başladı sonra eşim denedi yorgan 1 karış içinde katlandı bak oldu oldu dediler bende katlandı dedim yok oldu senin dediğin olmadı die öle dion dediler.
bişe demedim suratım düştü neyse onları topladık.bilirmisinz bilmem bizde bir döşek var kv vermişti.bnde kullanmıyorum annene verelim dedim eşimle anlaştık.kv yok biz yatarıZ yıka kurut yap tekrar dedi.ben yün bitti die seviniyorum bide onu çkardı.eşimde tamam onu yıkarsın dedi.bende mutfakta sen nden öle söylüyorsn bnm bisürü işim var onla ugrasamam dedim.
sonra eşim annesini bırakp geldi surat beş karış ben dedim döşeği yıkıyamam ben ya annene ver yada çöpe bırak dedim.o da başladı sen ne kadar inatsın nevresimi geçirmedin illa dediğin olacak,ev pis b.k götrüo şu evide bi temizle bende mesele döşek konuy değişme dedim o da senin dilin çok uzun senden bi kurtulsaydım dedi senle aynı odada nefes bile almak istemiyorum dedi.
Bende bu konuşmadan sonra hiç konuşmadım.diğer odada oturdum.geldi yanıma hiçbişi dememiş gibi elbiseleri yıkadınmı acıktık çay yapacanmı vs tarzında şeyler söyledi ama dediklerini hiç dememiş gibi pişkin pişkin.
Evde benim sözüm para etmiyor en çok ona sinir oluyorum mesela ben evi boya diom yok dio annesi diyince tmm dio vestiyer yaptealm ddim yok dedi annesi dedi hemen yaptırdı vs
Dün akşam Ben hep sustum bişe ddemedim muhatap almadım.
Sizce bu konuda ben haksızmıyım yada böyle demesini gerekecek bişe demişmiyim bu akşam nasıl davranmalıyım
Sizce bu dediklerini hiç dememiş gibi normalmı davranmalıyım yoksa farklı odada oturup bi süre konuşmamalımıyım?
Lütfen fikir verin teşekkürler