Aynı odada nefes bile almak istemiyorum!

Kolundan tutaarr ite kaka dışarı atardım. Defol git madem daha da gelme derdim. Başka napılır ki... Araya da ananın yanına git onla nefes alırsın rahat rahat diye de sıkıştırırdım.

Benim anlamadigim senin yatak odandaki yorganin nevresimine niye ordu dolusu insan karisiyo?? Bence biraz kurnaz olmayi ogrenin. Begenmiyo musun biseyi git cope at. Hatta biraz uzak cope at. Sorarlarsa da birinin ihtiyaci vardi verdim dersin. Simdi sen boyle deyince her defasinda o sey kontrol edilir. Evinizle ilgili herseyi koca bile bilmek zorunda degil. Boyaya ihtiyac yok mu diyo ben giderim boyayi alir boyarim ne kadar zor olabilir ki yada boyaci tutmak ne kadar zor olur.. Bence sizde karistirmamayi ogrenin. Siz sunu yapalim bunu yapalim dediginiz surece esinizin annesinin hep bir fikri olcaktir

Aynı evde mi yaşıyorsunuz Kv ile ?
Işin çok zor , ayrı ev imkanı yok mu ?

Madem eşim arada dengeyi kuramıyor sen direk KV ile muhatap ol. O sana yıka et dediğinde. Ben yoruldum artık uğraşamam kullanacaksanız yıkayın sana da zor gelirse atın istemiyorum ben bunu. De mesela. Hiç öyle eşine falan söyleme. Kendini de çok paralama. Kimse kıymet bilmiyor

Bana yünleri yıka ben köpürüm ddi.yani yorganları yaptık yoksa yatak odamın kapısından giremez kimse

Annesinin lafları bunlar hep.annesi sana pasaklı savurgan diye arkandan söylüyo oğluda annesinin lafına hemen inaniyo.nasıl düzelir bu ana kuzuları hiç bilmiyorum
Bende öle düşünüyorum.bu nefes almama meselesinde bile gör ne dedi ki bana bilendi yoksa ortada bişi yoktu benim alınmam gerek annesnin yanında bni azarlayp durdugu için

Valla burayı okuyunca ben çok safmışım diyorum.ben yeni evliykwn kv benle kavga ederdi kızlarıyla konuşmuyormuşm çok sessizmişim die bende susardım dayanamaz ağlardım kv de bagırırdı 2 laf etki yüreğim soğuya derdi normalde konuşr ederim ama neden böyleym bilmiyorum.

Bende öle düşünüyorum.bu nefes almama meselesinde bile gör ne dedi ki bana bilendi yoksa ortada bişi yoktu benim alınmam gerek annesnin yanında bni azarlayp durdugu için
Aynen öyle senin alinman gerek annenisinin yaninda azarladığı için ama hem suçlu hem güçlü baksana

Ne mi yapmalısınız ?

Bence kendi fikri hala olmuşmamış ana kuzusu eşinizden ayrılmalısınız.

Gitsin anasıyla yaşasın madem o kadar iyi anlaşıyorlar.

güzelim buu işler hemen olmaz çoğu ye ni evlenen erkek Annesinden yana olur tamam de sonra bir kaç gün geçince sen bildiğini yap ne sen sinirlen ne de onlar yıllar geçtikçe eşin senden yana olur sabırlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…