- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- Konu Sahibi mutluluk1982
Başlığa bak, konuya gel. Senaryo yarışması mı var. Tuvaletinizi yaparken izlemek isteyen adam değil mi bu ? Ultra arıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu üyenin ikinci üyeliği diye hatırlıyorum.topa tutulmamak için burdan devam etmişti ama zeki kk üyeleri ortaya çıkarmıştı o zaman.Yalnız ilk konunuza baktım, orada hiç bu boşanıp evlenme skorunuzdan bahsetmemişsiniz. O konu ilk defa aldatılan sonra da kocasını evden gönderip, boşanmaya karar veren bir kadının hikayesi. 15 yıldır evliyim de demişsiniz, oysa buradaki hesaba göre durum öyle de değil. Şimdi bu konu ne ki? Hangisine inanalım?
Böyle bir hayat yaşamayı sindirebilen bir insanın, burada topa tutulmayı sindirememesi çok daha enteresan değil mi ya?Bu üyenin ikinci üyeliği diye hatırlıyorum.topa tutulmamak için burdan devam etmişti ama zeki kk üyeleri ortaya çıkarmıştı o zaman.
Buralarda barınamam, iş yerinden beni çıkarırlar diyen üye değil mi bu? En son adamın eşyalarını kapının önüne koyduğunu hatırlıyorum. Geri içeri almış demekki.
Adam önce bağ evine gider. Düşünür.Sonra eve gelir. Ve ben hemen eşyalarını topla defol git derim. O zaman ağlamaya başlar
Aslında ben bir çözüm buldum. Adamın tüplerini bağlatip kısırlaştır. Sokak kedisi gibi gezsin dolaşsın gelsin yine. Çocuk yoksa sorun da yok
Şu kısmı düzeltmeyi unutmuşsunuz. Adam önce bağ evine gider vs senaryonun ilk yazılış hali. Orayı da düzeltseydiniz "adam bağ evine gitti" şeklinde. Güzel kafa ama.