- 20 Mart 2008
- 140.544
- 210.498
- 60
- Konu Sahibi mutluluk1982
Herifin ne kıymetli şeyi varmış öyle,sanırsin ki 10 karat pırlanta,mübarek sevişgenliği tavan yapmış,ceketini attığı her kadın da hamile mübarek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi , altında uçtu gitti neticede ...Aynen öyle!
Adamın ç.kü altından herhalde bırakmadığınıza göre!
Umarım fakesinizdir inanmak istemiyorum böyle rezil şeylere
Adam önce bağ evine gider. Düşünür.Sonra eve gelir. Ve ben hemen eşyalarını topla defol git derim. O zaman ağlamaya başlar. İşte annem öldü sen meme kanseri oldun aynı sebeple annemi kaybeettim.bunalım yaşadım der.
Fake değil hayatım bu üye gerçek maalesef , daha önce defalarca konu açmışlığı var maalesef.Üç beş satır ancak okuyabildim. Fake konuların bile biraz mantıklı olay örgüsü vardı, bu olmamış.
Sen boşa adami sonra nikahta keramet vardır evlenirsin topla basina kimden ne kadar çocuğu varsa kocana sahip cik nasil olsa donecekmişMerabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Güncelleme : Evden eşyaları ile birlikte gönderdim. Belli şartlar oluşunca boşanma davası açıcam. Kesinlikle arkaya bakmak yok.