Rüya Yorumları aynı kişiyi aynı gün arkadaşımla gördüm.

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
ya kızlar ben dün gece rüyamda hoşlandığım bi çocuk var onu gördüm baya samimiydik falan hani bildiğiniz sevgili gibiydik öyle gördüm. yakın arkadaşımda onu görmüş. arkadaşım stand görevlisiymiş standın önünde bizim sınıftaki çocuklar varmış benle sürekli dalga geçerler çok takılırlar hepsi rüyasında bile benle takılmışlar 5 6 kişi işte o gelmiş ne bu böyle nasıl dalga geçersiniz siz onla falan demiş benim için. onlarda şaka yapıyoruz falan demişler. oda şakanında bi sınırı var falan demiş. işin özeti aynı gün aynı kişiyi görüyoruz yaa. ben çok şaşırdıım bu duruma neden bilmiyorum ama sizce bi yorumlar mısınız rüyalarıı lütfeen :)

** bu arada başlığı şimdi okuyunca farklı bi anlam çıkmış gibi görünüyor onu düzenleme şansımda yok kusuruma bakmayınn

Son düzenleme:
ya kızlar ben bu rüyayı gördüğüm günün akşamında hatta bunları yazdıktan sonra ondan mesaj aldım. ama öylesine bi durum. pek mesaj atmazdı normalde yani bildiğin sadece yolsa görsek selam selam yapar geçerdik. mesaj attı yerimde duramadım. sonra ertesi gün okulda ayaküstü baya sohbet ettik. ya bunları bi işaret mi bana yaa off kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…