ayni haftada 2 sevgili. yanlis mi yaptim?

Bence kendinize haksızlık etmeyin.Size değer veren kendinizi iyi hissettiren birini ayrıldıktan 1 hafta sonra tanımanız tamamen kısmet.Eğer bu kişiyle görüşürken eski sevgiliniz mesaj atınca bundan ayrılıp ona geri dönseniz filan gibi durumlar daha itici bi durum olabilirdi.Kafa dağıtmak için ayrılır ayrılmaz başkalarıyla takılan kızlar bana hep çok basit gelmişlerdir.Ama siz eski sevgilinize hayatınızda yeni biri olduğunu söylemek gibi düzgün bi hareket içinde bile bulunmuşsunuz.Sizin yerinizde ki biri yenisinden hiç bahsetmeyip diğeriylede görüşmeye başlayabilirdi,yeni sevgilisi olduğunu saklayabilirdi.Bence dürüstlük örneği göstermişsiniz.O da bir pazar sabahı hadi kahvaltıya deseydi yani hayret bişey.Benide hadi kalk kahvaltıya diye uyandıran olmadı olsaydı mutluluktan yığılır kaç gün önce ayrılmışım diye bakmazdım.Hayret yani.Ona mı sorcaz lan.Yürrrrrrrrrrüsün.Çocuk oyuncağı değil bu işler.Kaçan kovalanır kafaları 17li yaşlarda kaldı.Yetişkin her insan kaçmak kovalamak yerine yan yana yürüyebilmenin önemli olduğunu kavramış insandır.Ergenlerle uğraşma Allahsen.

Hahayy normal ya ne taktin kafana. Tut ki normal degil kasarlik etmissin edesek bile takmaman lazim. Nasil mutlu olucaksan oyle yasa. O pislik de kiskancligindan catlamistir. Olene kadar onu birakmiycagini dusunmus.

Ohh iyi yapmıssın oldu paşam o yapsın etsin kafa dinlesin gelsin sen kucak aç.bir olur iki olur gönülde yorulur.bide beyim düşünmüşde karar vermiş senle mutlu olacagına ee bende düşündüm baskasıyla olacagımai ne bozulmuştur ha.keşke herkes sen gibi degmeyen adamlara tekmeyi basa bilse sen ugrasmssn olmayınca olmamış.yanlız su yeni adam iyimi yoksa sen diğerini unutmak içinmi ondan hoşlandın yani boşlukdan. adam büyük sonucda.emin olda senin için doğru insan olduguna.

aynı seyleri yasadım. bazen insan çok sevdiği için her şeyi kabul ediyo. sadece yaptıklarının ne kadar salakça oldugunu sevgin bitince anlıyosun. eski sevgilini gecmişte bırakabildiysen kesinlikle yeni kisilerle denemen çok doğal.

O iç kıpirtısı heyecan çok önemli kalbinizin attıg yer neresiyse oraya gidin basitlik diye birşey aklınıza getirmeyin ne basit insanlar var basit şeyler yapan hersey kaderdır gelmiş geçirmiş kisi de sizi daha iyi anlar erkekler daha geç olgunlaşır emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…