Merhabaaa
23 Mayıs düğün + kına , 28 Mayıs düğün.. İki farklı şehir. Hatta ülkeler :)
Bizim planımız şöyle..
Düğüne gelinlikle çıkılacak.. İlk dans pasta takılar ve bi süre oyun havası gelinlikle eğlenilecek. Düğününü son 1 ya da 2 saati bindallıya geçilecek ve düğün bindallı ile bitirilecek..
Öncelikle kınanızın olduğu şehirden araç kalkmayacak ise, bu düğüne (kınaya) katılan çevreniz sizi gelinlikle görmek isteyecektir. Fotoğraflar o şekilde kalsın isterler.
Dikkat edilecek kısım,
iki düğün arasında çok uzun süre minimum 4 gün yok ise, gelinliği çok kirletmeden çok terlemeden vaktiyle çıkarıp kutusuna koymak olur. Kuru temizlemeler min 4 gün diyorlar ve taşlı incili vs ayrıntıları olan gelinlikler için bi haftayı gözden çıkarın dikkat ister diyorlar aklınızda olsun.. Benim gelinlikçim arada 4 gün olduğu için, gelinliği asarak sadece etek uçlarına ılık su ile ev imkanlarıyla temizlik yapmayı önerdi .
Başka bir konu..
Düğün salonundan yani kınadan çıkınca eşinizin şehrine gidecekseniz (benim gibi) yolda herkes abiyeleri ile giderken siz bindallınızla mı gidersiniz? eşofman mı giyersiniz? yoksa gelin gidiosam gelinlikle giderim diyerek bindallıdan sonra gelinliğe geri mi dönersiniz ?
Bunu cidden merak ediyorum. Ben şimdilik bi çıkış yolu bulamadım. Uçakla dönme ihtimali var, kara yolu ile 7 saat.. Bilemiyorum valla :26:
Çok yazdım.. Sonuna kadar okumaya sabreden olduysa ayrıca teşekkürler