Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir an once yenersiniz umarim. Kadinlar kulubunde vajinismus grubu vardi oraya yazdiniz mi?Zaten bende vajinusmusum![]()
Evin bütün işleri sende , cinsellik yok. 6 aydır evde rahatça oturup yatamıyorsun. Seninkisi evlilik değil ki, bedava hizmetçilik. Evli değilsin bunu unutma.Yemegını ben yapıyorum
Afedersın sıctıgı tuvalete ben temızlıyorum
Evı ben temızlıyorum
Herseyı ben yapıyorum
Parayı da ben kazanıyordum iki gün oncesıne kadar üsten ayrıldım
Tavıkıde bulmuş böyle bır ev neden kızına gıtsın dımı
Hanımefendi siz iyimisiniz? Orası bir işletme değil, sağlık açısından azaltmaya çalışıyorum demiyor konu sahibi, çok yiyor yetiştiremiyorum diyor. Ayrıca siz bu üslupla kimseye örnek vermeyin. Bol keseden sallıyormuşum. Acaba söz konusu kaynanası değilde annesi olsa yine aynı tepkiyi verecek mi?Siz bol keseden sallayabilirsiniz ama ben her iş başında çalışanlara iş geliştirme kapsamında şu konuyu örnek veriyorum.
“American Airlines, yaklaşık 30 yıl önce yolcularına ikram olarak sunduğu salatalarını incelemiş. Her yolcunun salata tabağından bir adet zeytinin çıkararak maliyetlerini azaltabileceği düşünmüş. Ayrıca hiçbir yolcunun da bunu fark etmeyeceğini hesap etmiş. Ve ne olmuş biliyor musunuz? Maliyetleri yıllık 40.000 $ azaltmışlar.”
Büyük şirketlerde bile minicik tasarrufların peşinde koşarken evde saldırırcasına yemek yemeleri normal görmeyeceğiz.
Aday var yaniKoca da ıstemıyor keşke ıstese oda var hazırda![]()
Canı ne çekmiş çok merak ettimçikolata mı
![]()
MantıklıKiz dur vajinismusu cozmesinde kurtulsun bu adamdan. Kayinvalideyle ayni evde yasayacagina baska koca bulur kendine o zaman yardim edersin.
Hayır ben orayı bilmiyorumBir an once yenersiniz umarim. Kadinlar kulubunde vajinismus grubu vardi oraya yazdiniz mi?
Hemen etiketliyorum sizi orayaHayır ben orayı bilmiyorum
E kadın doğruyu söylüyor yetiştiremiyor işte! Neyi anlamadınız? Ortada geçim sıkıntısı varsa her şeyden kısılır keyif çatılmaz annesi olsa da bu böyledir. Konu sahibinin rızkını yiyor kayınvalide anlamıyor musunuz? 45 yaşında gencecik hanımefendi daha fazla yemek yemek istiyorsa işe girip çalışsın. Kayınvalidenin daha fazla beslenmesi için geline işe girin demeniz çok abes.Hanımefendi siz iyimisiniz? Orası bir işletme değil, sağlık açısından azaltmaya çalışıyorum demiyor konu sahibi, çok yiyor yetiştiremiyorum diyor. Ayrıca siz bu üslupla kimseye örnek vermeyin. Bol keseden sallıyormuşum. Acaba söz konusu kaynanası değilde annesi olsa yine aynı tepkiyi verecek mi?
Teşekkür ederimHemen etiketliyorum sizi oraya
Konu sahibi bence işe girmeli ben de çalış yazanlardan biriyim ama kayınvalidesini beslemek için değil o evden gitmek içinE kadın doğruyu söylüyor yetiştiremiyor işte! Neyi anlamadınız? Ortada geçim sıkıntısı varsa her şeyden kısılır keyif çatılmaz annesi olsa da bu böyledir. Konu sahibinin rızkını yiyor kayınvalide anlamıyor musunuz? 45 yaşında gencecik hanımefendi daha fazla yemek yemek istiyorsa işe girip çalışsın. Kayınvalidenin daha fazla beslenmesi için geline işe girin demeniz çok abes.
Aileler gelire göre gider belirler, kendini bilmez şekilde her gün yüksek maliyetli yiyecek tüketmek hele ki bu devirde kirada tek maaşlı bir durumda borç harç içinde boğulmaya neden olur ve hacze kadar gider. Bu sebepten evimi de bir işletme gibi düşünür gelir/gider dengesini ayarlamaya çalışırım.
Size karşı herhangi bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyor ve üslup açısından sakıncalı tek bir cümle göremiyorum. Sizin takıldığınız şey muhtemelen başka da neyse kişisel tartışmaya çevirmem başkasının konusunu![]()
Yukarıda tekrar çalışmasıyla ilgili ben de öneride bulundum. Aynen dediğin gibi kayınvalide için değil kendi için çalışmasını ve boşanmasını. Bu arada ben de boşanacağını düşünmüyorum, kararını sordum cevap vermedi. Bu durumda aynen dediğim gibi çalışıp kayınvalidenin çerezini alır.Konu sahibi bence işe girmeli ben de çalış yazanlardan biriyim ama kayınvalidesini beslemek için değil o evden gitmek için
Ama boşanmak gibi bir niyeti yok
Çalışıp bir de ev temizliyormuş
Verecek eline kocasının anasının pisliğini temizletecek
Eve de 5 kuruş harcamayacak sadece kendi için biriktirecek ama ne desek yapmayacak
Ben de hatta bir çok kişi de boşan yazdı ama o kocası sabret dedi diye sabrediyorYukarıda tekrar çalışmasıyla ilgili ben de öneride bulundum. Aynen dediğin gibi kayınvalide için değil kendi için çalışmasını ve boşanmasını. Bu arada ben de boşanacağını düşünmüyorum, kararını sordum cevap vermedi. Bu durumda aynen dediğim gibi çalışıp kayınvalidenin çerezini alır.
Ancak cevap verdiğim hanımefendi yetmiyorsa işe gir gibisinden bir öneride bulundu o yüzden bu alıntılama sürdürülüyor.
Eğer derdi boşanmak değilse belki de sadece dertleşmek amacıyla buraya konu açmış olabilir. Çünkü çözüm belli. Kendi hayatı kendi kararları biz yorumumuzu yaptık bundan sonrası ona kalmış.Ben de hatta bir çok kişi de boşan yazdı ama o kocası sabret dedi diye sabrediyor
Allah rızası diyor 45 yasındaki kadına bakmayı
Kadının yediğinin çetelesini tutacağına o yaşta kayinvalide ile beraber yaşama motivasyonun neydi ona kafa yor bence , orası onun evi istediğini yer içer işine gelmiyorsa ayrı eve çıkarsın, sen kimsin ki kadının evinde yediğini içtiğini sayıyorsun! Ayıp ya hu ayıp...Benimde bir derdim var
Kaynana sorunu
Kaynanam benimle beraber yaşıyor ve evin içinde anlaşamıyoruz
Gerçekten o kadar israf etmeyi seven bir kadın ki
Herşeyi israf edıyor
Evdeki aklınıza gelebılecek herşeyi israf ediyor
ne geçim derdi sıkıntısı var kafasında hıcnırsey yok kafası bomboş sanki
Bu ev nasıl gecınıyor bu elektırık su nasıl ödeniyor hiçbirşey umrunda değil
Yani ne elektırıkten tasarruf etmeyi bılıyor nede yemeden içemeden
Eşim tek çalışıyor o kadar çok fazla yemek yıyor ki bogazına yetemıyorum
Mesela misafir gelir diye alısverıslerde çerez alıyorum bır bakıyorum evvelsi gün almış önüne koymuş yıyor uyarıyorum da ye ama az ye ben onları mısafır gelınce önüne koymak ıcın aldım dıyorum benımle kavga etmeye başlıyor
Ameliyat olacak kızı var heryerde benim lafımı esıyorlar benımle beraber yaşıyor dıye ben bakacakmışım kızının evı ayrıymış annesının evı ayırmışmış bakmak zorunda olan benmişim kızı değilmiş ne yakacağımı şaşırdım artık
O kadar çok yemek yiyen bir onsan ki ne bogazına yetişebiliyorum nede evdeki yaptığı har vurup harman savurduğu şeylere yetişebiliyorum
Eşime söylüyorum ara sıra ne yapayım annem dıyor
Yani keşke kardesıyle anlaşsalar da bir ay onda bir ay bende kalsa idare edebilseler keşke
Herşeyi benim boynuma bırakıyorlar ben 25 yaşımda sanki 6 aylık degıl de 6 senelik evliymişim gibi çekiyorum bunları yazarken bile tansiyonum düşüyor
Değil sesini duymak onu görmeye bıle tahammülüm yok aynı evın ıcınde 6 ayda kafayı yedım ne yapmam lazım sizce ?