• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni dertler... biktim!!!

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
Merhabalar bayanlar...
Tanimayanlar icin kendimden kisaca bahsedeyim, 27 yasinda calisan bi bayanim, 3 yili gecti evliyim, 1,5 yasinda bi kizim var. Bebegime kv ve annem bakiyor. Annem iatanbuldan antalyaya ayda bi geliyo iki hafta kaliyo. Diger zamanlar kv.

Simdi gelelim sorunlara..

Oncelikle kizim dogdugundan beri tabi ii kizimla daha cok ilgileniyorm, her syin en guzeli olsun diye ugrasiyorum. Biraz da evhamliydim baslarda cunku esim ve ailesi fazla rahatti. O yuzden ben daha abarttim en basiti ilk dogdugu zamanlar sekerli su verilmesin istedim bas bas.. kv haberim olmadan verdi!!! Kv ye kizimi goturup getiriyorum evinde bakiyor, bi lokma yemegini yapmiyor, alisverisine zaten karismiyor. Sabahlari ise giderken kizimin yemegi yogurdu icecegi sutu yiyecegi ekmegi oynayacagi oyuncagi kendim tasiyorm. Oyle yoruluyorm ki aksamlari da erken uyumuyo bidigim 11 den sonra kendime anca donebiliyorm o zamanda topla, yika, dus.. uyku dedigin 1-2. Sabah 7 ayni tempo devam... ve esim sagolsun hala yapamadigim yemege utuye soylenmekle mesgul. Annesi kendini benle kiyasa sokmaya calisiyor, goturduum yemeklerin kaplarini bile
Temiz alamiyorm, aksam gidince bile kizimin esyalarini kendim toplayip aliyorm, kendisi yasli falan degil daha 47 yasinda, sagligi yerinde. Ve butun bunlari yaprken esimden hem is anlaminda hem psikolojik anlamda sifir destek..

O aksamlari kendi derdinde tv izlim, kizla mumkun mertebe az ilgilenim. Arada mutfagi toplar ya da camasir asarsa israrlarimla ondam iyisi yok, daha napsin!!!

Duygusal deseniz artk paylascak bi seyimiz yok, ikimiz vakit gecirmek istemiyorz bile. Arada gorev olrka ozellikle son zamanlarda cicek gondermisligi var bosanmayi andim die ama geri her sy ayni. Evd ehoc bi sey paylasmiyorz. Haftasonu bi pazar evde. Kizimla biz kalkar takiliriz sabah, 11 de kalkar kahvalti yok mu der?!?! Ben gercekten bu hayattan cok biktim!!!

Dogum yaptigimda bana bi sen mi dogurdun dedi, zor dogum yapmistm her yerim agriyodu sirf nenesi bebek tuzlama istedi ben yapmadm diye haftalarca benle de kiziyla da ilgilenmedi.. kizim aglaya aglaya patlicak olsa donup bakmazdi. Gece kalkmazdi, belim bu sene sonunda fitik oldu. Kizim agliyo diye kosarken birinde ayagim takildi dustum nasilsin bile demedi.

Maddi olay da cabasi.... ben ucretsiz izin aldm banaharclik bile zor verdi. Super bi isi yoktu o zamanlar belki ama o durumda gitti nenesine buzdolabi aldi benm en ihtiyacm olan bebekli donemde arabamizi satti. Hem de o gune kadr kredisini kendm odedigim arabayi.! Kizima her syimi su an kendim alirim hic karismaz, zorla eve alisveris yapr elli soylenir. Alisverisi de yapmak zorunda bi donem benek kucagimda alisverise bile
Ben giderdm salak gibi... bana bi de posetleri cikaramazsan arabada birak ben aliim aksam derdi!! Sagolsun!!! Bu kadari nasil bi terbiyesizlik ben bilmiyorm. Cocuk kucagimda her seyi tasi tasi sagligimdan oldm...

Su an isini degisti guya daha iyi, ama bana hala odedigim kredinin disinda arabanin yagi suyu degiscek der!! Yahu kendi ihtiyaclarimi zaten karsiliyorm, kizimin da tum ihtiyaclarini(kv ye alinanlar dahil) ben karsiliyorm, araba kredisni oduyorm, ev kira dgil bi fatura odemeyle ev gecindiriyorm sayiyor, ustune de bana hesap sormaya calisiyor!!!

Anlatmisken.. cinsel hayat da yok gini, o olmadikca daha sinirleniyor. Ama nasilmolsun, gunduz suratima bakma gece karin oldugumu hatirla kusura bakma!!!

Kizim uzun zaman babasina dede dedi bu arada, benm annem babam abim kizima oyle ilgi gosteriyor ki cunku!! Begum icin erkek sevgisi dede sevgisi dayi sevgisi!! Babam disarda bile begumle saklambac oynar cekinmez. Babasinin parka goturmuslugu bile yok. Bu adam ne ise yariyor???

Ben maddi olarak iyi durumdayim allaha sukur ve sanirim bosanacagim. Ama cocuk olunca insan ha deyince bosanamiyor.. Sizlerden disardan nasil gorunuyor onu gormek istedim. Her turlu yoruma acigim...

Valla canım sen şuan zaten kendi kendine geçinip, alışveriş vs herşeyi kendin yapıyormuşsun. Bu koca müsveddesi ayakbağı gibi olmuş. Ne sana ilgi gösteriyor ne de çocuğuna. Boşanmak çözüm gibi duruyor ama ben o hemen boşannnncılardan değilim. Al karşına son kez konuş, değişmezse yoluna bak..

Cok net dimi?? Ben bosa ugrasiyorm..
valla canım bu ayidan bir adet bende de var... 10 yıldir değişmedi bende pes ettim maddi olarak güçlenip bosanacagim. Ne babalık ne kocalik ne ev gecindirme ne sorumluluk koca bir 0 ..aklını karıştırmayım desem de ne biliyim düzelir mi...artilar eksiler Ölç tart ona göre karar ver.

Faydadan çok zarar gibi görünüyor adam. Zaten maddi manevi yanında yok, cocukla iletisimi yok, o zaman kocalığınada gerek yok

Malesef.. cocukla yeni yeni iletisim
Kuruyo mecbur cunku artk baba diyo babasndan zorla ilgi istiyo kizim. Ama o halde bie kapidan girer baba der begum bacagina sarilir bi dk ya bi posetleri birakim falan der okuz.

Valla canım sen şuan zaten kendi kendine geçinip, alışveriş vs herşeyi kendin yapıyormuşsun. Bu koca müsveddesi ayakbağı gibi olmuş. Ne sana ilgi gösteriyor ne de çocuğuna. Boşanmak çözüm gibi duruyor ama ben o hemen boşannnncılardan değilim. Al karşına son kez konuş, değişmezse yoluna bak..

Bi alisverisi biraktm son zamanlarda ama bi sey istesem soylene soylene alir asgari duzeyde kizima isterm hep.. ya resmen o bi sey alirken ay parasini harciyo diye uzulcem nerdeyse oyle bi oyun oynadi ki paikolihik uzerimde..

Her derdini anlatanada boşan demek ne kadar doğru bilemeyeceğim ama bu adamdan bi cacık olmaz

Olmaz bence de. Kimse kendini kotu hissetmesin zaten mal ortada :/

Zaten bütün yük sizdeymiş boşanın kurtulun diyesim geldi..

Boyle gorunuyo olmasina sasirmadm..

Yerinde olsam çocuğu kreşe veririm kv uğraşana kadar. Eşinde biraz rahatlığından ödün versinde eviylede ilgilensin. Çok sabırlısın allah dahada sabır versin işin çok zormuş.

Henuz kizim 1,5 yasinda o yuzden krese de vermek istemiyorm 3 yasa kadr filan :( cok sagolun

valla canım bu ayidan bir adet bende de var... 10 yıldir değişmedi bende pes ettim maddi olarak güçlenip bosanacagim. Ne babalık ne kocalik ne ev gecindirme ne sorumluluk koca bir 0 ..aklını karıştırmayım desem de ne biliyim düzelir mi...artilar eksiler Ölç tart ona göre karar ver.

Anldm cok net. Zaten artk ben de degismez diye dusunuyorm. Cocuktan sonra iyi olcana daha kotu oldu adam. Ya da ben onla ilgilenemedigim icn aciga cikti bilmiyorm.. cunku onceden maddi olarak iki kat ona destek cikardm hem o kesildi kendime geldim hem alisverisi hep ben yapardm ona kaldi. Hem sabah kalkar yemek yapardm ise gitmeden onlar bitti. Aslinda kisacasi ben maldim!! Cocuk olunca kendime geldm, kizimla ilgilendm sukur ve onun ne mal oldugunu ogrendm.

Net vallaha ne deyim. Ben sonuna kadar okuyamadim sahsen. Sanki kendin yaptin cocugu...

Valla benden cok o istemisti.. Allahima sukur cocugum olduguna asla pisman olamam. Ama gercekten ayip ya. Adam o kadar eski kafa ki cocuk dedigine anne bakar babanin evde varligi yeter modunda. Napayim senin hayalet varligini

Back