Aynı adamdan 3. kez çekişmeli boşanıp; sonuna kadar mücadele edip hakkımı alıp, yaptıklarını ödetip, kaybettiğim onurumu kazancağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sürü mesaj alıntılamıştım, cevap yazmak istediğim bir çok üye vardı, konu sahibi haricinde fakat bilgisayardan giriyordum block gelince şimdi telefondan girdim silinmiş hepsi

Üyenin eski konularını bilmiyorum, yorum yaptıysam dahi hatırlamıyorum fakat bişey çok dikkatimi çekti gerçekten şu an çok üstüne gidiliyor burada konu sahibinin.

Evet elli kez ayrılıp barışabilir, boşanıp evlenebilir, saplantılı şekilde aşık olabilir, çocukları konusunda tavırları yanlış geldi size ona sinirleniyor olabilirsiniz, ama burada kadını bu kadar da aşağılama hatta konularıyla dalga geçme hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Bazı üyeler hatta geçmişteki kendi travmalarının verdiği "YETKİYE" dayanarak şahsi hınçlarını çıkarmışlar resmen...
Burada psikolojisi bozuk bir kadın var görmüyor musunuz? Ve sizlerden ciddi anlamda destek bekliyor. Bir çok mesajında bana yol gösterin demiş, ölsün mü ne istiyosunuz anlamadım ki? Çocuklarının da psikolojisini bozmuş evet ama düzeltmeye çalışıyor yeni hayat için adımlar atmaya çalışıyor. Yine destek olsanız nolur? Kaldı ki senelerdir biliyoruz diyosunuz... Yapmayın rica ediyorum, burada birbirimize destek olmak için varız...
Elli kere de konu açabilir burada akıl isteyip sizin deyiminizle kendi bildiğini de okuyabilir.
Çok sıkıldıysanız görmezden gelin üyeyi bu kadar basit. Neden aşağılayıp hakaret ediyosunuz ki?

Görüyoruz görüyoruz 10 yıldır merak etmeyin siz bu kadına hiç birşey olmaz yalandan kocası gelsin diye cocuklarının gözü önünde intihar ediyormuş gibi yapar

Hah işte bu.
Her durum psikolog ile çözüme kavusmuyor çünkü adamın karakteri bu.
Biz de anneme babamın tedavi olması gerektigini dedigimizde.
Kızım cinstir çeker, b.... kokar demişti.
Onun karakteri bu.
Onu eleştirdiğimizde güya üzülüyor, ağlıyordu.
Duygu sömürüsü ederek ne denli mükemmel bir baba oldugundan dem vurup bizi kıymet bilmezlikle suçluyordu.
Savunması da şuydu ''Elalemde ne babalar var !''
Evet derdim sen hep elalemin senden daha kötü olan babalarını örnekliyorsun bize ama elalemde aşırı derecede mükemmel babalar da var (dı)
O örnekler hiç konulmazdı önümüze.
Kardeşleri bile çocuklar babanızın huyu bu, idare edin derlerdi.
Bilirlerdi abilerini.
Yani özetle karakter meselesi.
Yoksa hepimizin iyi kötü özellikleri var.
Kaçımız kendimizde sevmedigi özellikleri için psikolog kapısı aşındırdı.
Hatta komiktir tanıdıgım bir psikologa babamı anlattım, kızım dedi adamın mayası bu.
En fazla ilaç verir uyuşturursunuz.
Aldatmak psikolojik bir sorun degildir mesela.
Karakter sorunudur.

Anneliğinden vuruyorsunuz
Çocuklarını sevmediğini duyarlı olmadığını söylüyorsunuz
Neyse ne biliyorsanız yazın
Bu kadar hırsla yazmak kendi hayatında belki de yapamadıklarını burda yazıp ego tatmin etmek çok kolay olabilir
Aynı çizgide değiliz
Böyle birşey tecrübe etmeme rağmen empati yapıp üzüldüm
Başka diyecek birşeyim yok bu konuda

Görüyoruz görüyoruz 10 yıldır merak etmeyin siz bu kadına hiç birşey olmaz yalandan kocası gelsin diye cocuklarının gözü önünde intihar ediyormuş gibi yapar
İnsanların değişebileceğini düşünüyorum ben. Hele ki anneyse o insan mutlaka bi nokta olur yani yeter dediği. Belki o nokta burasıdır? Destek olalım diyorum ben de yeniden. Ne kaybederiz ki

Valla ben de oyle dusunuyorum.
Kv kp senelerdir birbirlerini yiyip duruyorlar. İkisi de ayri ayri psikologa gitti,beraber de gittiler. Hatta kp hastanede bile yatti,bildigin akil hastaliklari hastanesi yahu.

Afedersin bir mok degismedi. Degisir mi,huy bu karakter bu. Simdi sen beni al,konusup telkin edip baska bir insana donustur mumkun mu bu? Sacmalik. Buna inanan da saf.

Dark'cım düşün ki kocalarımız bizi aldattı.
Şunu der miyiz sence ?
Adamın psikolojisi bozuktu, ondan.
Ne deriz ?
Vay şe.....siz !
Kanun bile hemen boşuyor ispat ettiginizde.
Vay bu adamın düşünme yetileri bozulmuş hele önce psikologa gitsin bir daha karısını belki (!) aldatmayabilir. Kızım kocana son şans ver bak adamın hali hiç iyi demiyor.
Ne diyor ?
Sadakatsizlik.
Karakteristik özellik olarak karşı tarafa verilen sözün yerine getirilmedigine dair hükmedip evlilik akdini bitiriyor.
Çocugunu döven anneye de sorsan evladını seviyor.
Eleştirmeyelim.
Tamam..

Tüm kadınlara bu defa ben sabrederek mücadele vererek yuvanızı yıkmayın diyerek örnek olacaktım..
Ay ne diyorsun ya?
Ortada yuva mı kalmış?
Bir de bütün kadınlara yuvanızı yıkmayın diye akıl verecekmişsin. Herkesi aldatıldığı halde susan, defalarca kocasını affeden sizin gibi bir kadın zannediyorsunuz herhalde.
Ne mücadelesi? Ne sabretmesi? Gururunuzu kendi ellerinizle vermişsiniz adama. Aldatıldığı halde boşanmamayı, gururu hiçe sayarak kocayı elde tutmayı mücadele, zafer olarak sayıyorsunuz ya diyecek birşey bulamıyorum.
Siz hala idrak edememişsiniz ama ortada yuvada yok, kocada yok. Bu da bir mücadele ya da zafer değil.
Bilmem kaç yılından beri kesin boşanacağım temalı uzun uzun saçma yazılar yazıp koca gelince hemen affediyorsunuz.
Bu adam bugün gelse, o kadını bıraktım dese siz yine kabul edip evinize alacaksınız o adamı.
Ha tekrar yazıyorum buradaki hiçkimse cahil veya saygısız değil. Bu ne ya? Buradaki insanlar sizin çocuğunuzu sizden daha çok düşündükleri için bunları yazıyorlar. Cahil ve saygısız insanları çok uzakta aramayın.

Kesinlikle. Psikologlara fazladan mesai yaratmaktan baska bir ise yaramaz.
Konu sahibi de deli gibi bagli bu koca(!)kisisine. Kocalik da kalmamis ya ,ne denir ki. İnsan kendisi kurtulmak isteyecek,cocuklarini kendisi kurtarmak isteyecek. Biz ne desek bos,senelerdir dil dokuyor herkes,o da bos. Cani ne zaman isterse o zaman ayaga kalkar bir insan.

İnsanların değişebileceğini düşünüyorum ben. Hele ki anneyse o insan mutlaka bi nokta olur yani yeter dediği. Belki o nokta burasıdır? Destek olalım diyorum ben de yeniden. Ne kaybederiz ki
Siz olun benim olcak yerlerim ağıriyor artık bir kaç konusundan sonra vazgecersiniz ne de olsa 6 ayda bir gelir konu acar

Valla darkcım barıştıgı zaman ortadan kaybolup, adam onu terkettiginde gelen kişi benim için tamamiyle fiyaskodan öte gitmez.
Kendisi bilir artık.
Alıntılayan olmazsa bu konuya da son mesajım olsun.
İsteyen istediği şekilde olsun desteğini.
Biz yapamadık, onlar yapsın biraz da madem.
Aklıma Müge Anlı'nın yorumu geldi.
Arı kovanına çomak soktu diye, intihar eden o kadının sebebi olarak gösterilmişti.
Müge'de ekran başında iyi o halde her eleştirdiğimiz, her sorguya çagırılan insan intihar edecekse önce dönüp kendisine bakacak, bana degil demişti.
Ne de haklıydı.
Çok öpüyorum seni.

Ay ben de bunu anlamıyorum! Adamın yaptığı tonlarcaaaa şeyi sineye çek, çoluk çocuk heba olun kendi psikolojini boz, ölümden dön, senelerini çöpe at ama KK’de iki eleştiri ile anneliği sorgulanmaz ol. Yok ya! Başınıza gelen herşeyi de gayet bile isteye yaşamışssınız, kendine saygınız yok en kötüsü de iyi bir anne değilsiniz.

Canım benim.
Sen gene yufka yüreklisin, çok iyisin.
En azından mecburiyetten dolayı merhamet karışımı bir duygun varmış.
Ben kesip attığım tırnağa bile daha fazla değer veriyorum.

Kendi hayatimda yapamadıklarimi yazıp ego tatmin etmek mi

Hirsla falan yazmıyorum şahsen konu sahibi hirs yapacagim bir insan degil. 30 yasinda bir kadin olarak sadece o iki cocuga cok üzülüyorum. Konu sahibi vallahi zerre umrumda değil. Konudaki mesajlarim da genelde cocuk eksenli zaten.

Merak etmeyin birkac konu sonra siz de duyarsizlasirsiniz. Ayni mesajlari bilmemkac kere okuyunca duyarlanacak yer kalmiyor zira.

Benim de size diyecek baska seyim yok. Ikimize de iyi forumlar :)

Ben duyarsızlaşırsam zaten konusuna yazmam ki sonuçta zaman ayırıyorum şu an bunun için
Ben genel anlamda konuştum ayrıca üstüne alınmak gereksiz olmuş
İnsanlar hayatlarında kendi başlarına geldiğinde cesaret gösteremedikleri konularda konu başka biri olunca asıp kesip atıyorlar
Bunu demek istedim
Büyükler büyük konuşmayın derler
İşte bu yüzden
Ben empati yaptım ve üzüldüm
Ben olsam şunu yaparım benim kocam olsa bunu yaparım diyemiyorum hayat insana büyük konuştuğu şeylerle karşılaştırabiliyor
Psikolojik olarak çökük zayıf bir insana bu kadar yüklenilmek doğru değil yine diyorum
Bunu piskolog arkadaslar varsa burda onlarda söyler
İnsan psikolojisi çok önemlidir şakaya gelmez sanal dünyada maalesef linç zorbalık dünyanın sorunu
Başka da birşey yazmak istemiyorum
Lütfen kimse alıntılamasın beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…