myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.990
- 7.293
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Görüyoruz görüyoruz 10 yıldır merak etmeyin siz bu kadına hiç birşey olmaz yalandan kocası gelsin diye cocuklarının gözü önünde intihar ediyormuş gibi yaparBir sürü mesaj alıntılamıştım, cevap yazmak istediğim bir çok üye vardı, konu sahibi haricinde fakat bilgisayardan giriyordum block gelince şimdi telefondan girdim silinmiş hepsi
Üyenin eski konularını bilmiyorum, yorum yaptıysam dahi hatırlamıyorum fakat bişey çok dikkatimi çekti gerçekten şu an çok üstüne gidiliyor burada konu sahibinin.
Evet elli kez ayrılıp barışabilir, boşanıp evlenebilir, saplantılı şekilde aşık olabilir, çocukları konusunda tavırları yanlış geldi size ona sinirleniyor olabilirsiniz, ama burada kadını bu kadar da aşağılama hatta konularıyla dalga geçme hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Bazı üyeler hatta geçmişteki kendi travmalarının verdiği "YETKİYE" dayanarak şahsi hınçlarını çıkarmışlar resmen...
Burada psikolojisi bozuk bir kadın var görmüyor musunuz? Ve sizlerden ciddi anlamda destek bekliyor. Bir çok mesajında bana yol gösterin demiş, ölsün mü ne istiyosunuz anlamadım ki? Çocuklarının da psikolojisini bozmuş evet ama düzeltmeye çalışıyor yeni hayat için adımlar atmaya çalışıyor. Yine destek olsanız nolur? Kaldı ki senelerdir biliyoruz diyosunuz... Yapmayın rica ediyorum, burada birbirimize destek olmak için varız...
Elli kere de konu açabilir burada akıl isteyip sizin deyiminizle kendi bildiğini de okuyabilir.
Çok sıkıldıysanız görmezden gelin üyeyi bu kadar basit. Neden aşağılayıp hakaret ediyosunuz ki?
Hah işte bu.Hakkinizda hayirlisi olsun,konularinizi biliyorum, psikolojik destege ihtiyaciniz yok bence bu sizin karakteriniz. Karakter psikolojik destekle degismez,sivri yanlarinizi torpuler sadece sizin de oyle bir durumunuz yok. Adama gereksiz sekilde baglisiniz hepsi bu. Cocuklariniza dikkat edin,yazik gunah daha fazla uzulmesinler
Anneliğinden vuruyorsunuzYoo su an tum bdv cocuklarini daha fazla dusunuyor. Su olaylara ragmen hala cocuklarini cok dusundugunu söyleyebiliyorsaniz sizin adiniza uzgunum sahsen.
Konu sahibi senelerdir ayni cizgide yazıp ciziyor merak etmeyin.
Anneliğinden de vurmuyoruz. Açık bir sekilde bu anlatılanları yaşamak zorunda birakilan cocuklara üzülüyoruz. Sizin kadar duyarli olamadik kusura bakmayin.
İnsanların değişebileceğini düşünüyorum ben. Hele ki anneyse o insan mutlaka bi nokta olur yani yeter dediği. Belki o nokta burasıdır? Destek olalım diyorum ben de yeniden. Ne kaybederiz kiGörüyoruz görüyoruz 10 yıldır merak etmeyin siz bu kadına hiç birşey olmaz yalandan kocası gelsin diye cocuklarının gözü önünde intihar ediyormuş gibi yapar
Valla ben de oyle dusunuyorum.Hah işte bu.
Her durum psikolog ile çözüme kavusmuyor çünkü adamın karakteri bu.
Biz de anneme babamın tedavi olması gerektigini dedigimizde.
Kızım cinstir çeker, b.... kokar demişti.
Onun karakteri bu.
Onu eleştirdiğimizde güya üzülüyor, ağlıyordu.
Duygu sömürüsü ederek ne denli mükemmel bir baba oldugundan dem vurup bizi kıymet bilmezlikle suçluyordu.
Savunması da şuydu ''Elalemde ne babalar var !''
Evet derdim sen hep elalemin senden daha kötü olan babalarını örnekliyorsun bize ama elalemde aşırı derecede mükemmel babalar da var (dı)
O örnekler hiç konulmazdı önümüze.
Halalarım, çocuklar babanızın huyu bu, idare edin derlerdi.
Bilirlerdi abilerini.
Yani özetle karakter meselesi.
Yoksa hepimizin iyi kötü özellikleri var.
Kaçımız kendimizde sevmedigi özellikleri için psikolog kapısı aşındırdı.
Hatta komiktir tanıdıgım bir psikologa babamı anlattım, kızım dedi adamın mayası bu.
En fazla ilaç verir uyuşturursunuz.
Aldatmak psikolojik bir sorun degildir mesela.
Karakter sorunudur.
Dark'cım düşün ki kocalarımız bizi aldattı.Valla ben de oyle dusunuyorum.
Kv kp senelerdir birbirlerini yiyip duruyorlar. İkisi de ayri ayri psikologa gitti,beraber de gittiler. Hatta ko hastanede bile yatti,bildigin akil hastaliklari hastanesi yahu.
Afedersin bir mok degismedi. Degisir mi,huy bu karakter bu. Simdi sen beni al,konusup telkin edip baska bir insana donustur mumkun mu bu? Sacmalik. Buna inanan da saf.
Ay ne diyorsun ya?Tüm kadınlara bu defa ben sabrederek mücadele vererek yuvanızı yıkmayın diyerek örnek olacaktım..
Kesinlikle. Psikologlara fazladan mesai yaratmaktan baska bir ise yaramaz.Dark'cım düşün ki kocalarımız bizi aldattı.
Şunu der miyiz sence ?
Adamın psikolojisi bozuktu, ondan.
Ne deriz ?
Vay şe.....siz !
Kanun bile hemen boşuyor ispat ettiginizde.
Vay bu adamın düşünme yetileri bozulmuş hele önce psikologa gitsin bir daha karısını belki (!) aldatmayabilir. Kızım kocana son şans ver bak adamın hali hiç iyi demiyor.
Ne diyor ?
Sadakatsizlik.
Karakteristik özellik olarak karşı tarafa verilen sözün yerine getirilmedigine dair hükmedip evlilik akdini bitiriyor.
Siz olun benim olcak yerlerim ağıriyor artık bir kaç konusundan sonra vazgecersiniz ne de olsa 6 ayda bir gelir konu acarİnsanların değişebileceğini düşünüyorum ben. Hele ki anneyse o insan mutlaka bi nokta olur yani yeter dediği. Belki o nokta burasıdır? Destek olalım diyorum ben de yeniden. Ne kaybederiz ki
Valla darkcım barıştıgı zaman ortadan kaybolup, adam onu terkettiginde gelen kişi benim için tamamiyle fiyaskodan öte gitmez.Kesinlikle. Psikologlara fazladan mesai yaratmaktan baska bir ise yaramaz.
Konu sahibi de deli gibi bagli bu koca(!)kisisine. Kocalik da kalmamis ya ,ne denir ki. İnsan kendisi kurtulmak isteyecek,cocuklarini kendisi kurtarmak isteyecek. Biz ne desek bos,senelerdir dil dokuyor herkes,o da bos. Cani ne zaman isterse o zaman ayaga kalkar bir insan.
Canım benim.Hatta oturdum şuan ağlayarak yazıyorum su konuya.
Bak bu konu yüzünden bile, senin yüzünden bile senin çocuklarına ettiklerinin 10 da 1'ini bile etmeyen bir babaya karşı öfkem yine gömüldüğü yerden cikti.
Mahvettiniz gençliğimizi be.
Hunharca kendi isteklerinizin kurbanı ettiniz bizi.
Canınız ne istediyse onu yaptınız.
Sandiniz ki iki yüzümüze gülüp , isteklerimizi bütçeniz dolgunluğunda karsiladikca unutacagiz !
Unutmuyoruz bilesiniz.
Unutmayacağım.
Sorsan bana seviyor musun ?
Evet babam.
Merhamet mi yoksa mecbur olduğum için mi ? Bilmiyorum.
Tek bildiğim her yaşadığım olumsuz ve süreci kontrol ederken küçüklükten kalma travmalarimin bende açtığı yaralar.
Aynı babam gibi hayat sadece size güzeldi.
Unutmayacağım/unutmayacaklar.
Unuttu sanacaksiniz.
Asla !
Kendi hayatimda yapamadıklarimi yazıp ego tatmin etmek miAnneliğinden vuruyorsunuz
Çocuklarını sevmediğini duyarlı olmadığını söylüyorsunuz
Neyse ne biliyorsanız yazın
Bu kadar hırsla yazmak kendi hayatında belki de yapamadıklarını burda yazıp ego tatmin etmek çok kolay olabilir
Aynı çizgide değiliz
Böyle birşey tecrübe etmeme rağmen empati yapıp üzüldüm
Başka diyecek birşeyim yok bu konuda
Ben duyarsızlaşırsam zaten konusuna yazmam ki sonuçta zaman ayırıyorum şu an bunun içinKendi hayatimda yapamadıklarimi yazıp ego tatmin etmek mi
Hirsla falan yazmıyorum şahsen konu sahibi hirs yapacagim bir insan degil. 30 yasinda bir kadin olarak sadece o iki cocuga cok üzülüyorum. Konu sahibi vallahi zerre umrumda değil. Konudaki mesajlarim da genelde cocuk eksenli zaten.
Merak etmeyin birkac konu sonra siz de duyarsizlasirsiniz. Ayni mesajlari bilmemkac kere okuyunca duyarlanacak yer kalmiyor zira.
Benim de size diyecek baska seyim yok. Ikimize de iyi forumlar :)
Bak ben onu unutmuştumAlintilamayin demişsiniz ama bu duyar dolu cümleleriniz çok şaşırttı benidiğer konulara yorumlarınızı bilmesem inanacağım neredeyse ama neyse ki canım hafızam engelledi bunu.