- 20 Ocak 2010
- 45.132
- 152.393
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
Anaa bu o kişi evet ben şok hele hele duyar kasana bakHatta ben daha insaflıymışım zdjhbhxbzx dümdüz girişmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaa bu o kişi evet ben şok hele hele duyar kasana bakHatta ben daha insaflıymışım zdjhbhxbzx dümdüz girişmiş.
Neymiş yorumlarım?Alintilamayin demişsiniz ama bu duyar dolu cümleleriniz çok şaşırttı beni diğer konulara yorumlarınızı bilmesem inanacağım neredeyse ama neyse ki canım hafızam engelledi bunu.
Neymiş yorumlarım?
Ayy uğraşamıcam sizle ya
Konu sahibine diyeceğimi dedim
Ben düşene vuran bir tip değilim
Siz buyrun
Hı hıNeymiş yorumlarım?
Ayy uğraşamıcam sizle ya
Siz buyrun
Yooo o değil.Heee kadın bakımlı olmalı dediğim için linç yemiştim onu diyorlar :)))
Düşene vuran bir tip değil misinizNeymiş yorumlarım?
Ayy uğraşamıcam sizle ya
Siz buyrun
Kendisini üstelik tek konudur biliyor ha :)Düşene vuran bir tip değil misiniz
Neyse ki yazılan herşey duruyor
Evet sevgiliyken dövmüş sövmüş kurtulabilirken bunu yapmamış gitmiş evlenmiş
Aha şu..
Ve sonrasında yazdıkların.
Hatta ben bu hataya asla düşmem aklım var dediklerin vesaire vesaire.
Yeminle ironinin dibi bu olsa gerek.
Aynı şey.Evet sevgiliyken dövmüş sövmüş kurtulabilirken bunu yapmamış gitmiş evlenmiş
Aynı konu mu sence?
Bu kadın evliyken yaşamış bunları ve çocukları var
İkiside farklı
Ben orda da dedim evlendikten sonra değişse çocukların olsa anlarım ama
Adamın ne olduğunu bile bile evlenmişsin diye
Arkasındayım sözlerimin
Hayır sizin derdiniz ne çözemedimAynı şey.
Bu kadında boşanmış. Sonra gidip bile bile evlenip 2.çocuğu yapmış.
Adamın ne olduğunu bile bile 2.çocuğu yapan ile adamın ne olduğunu bile bile evlenen kadının farkı var mı sizce? Hatta anne olan taraf daha da suçludur, çünkü ANNE'dir. O çocuğa o psikolojiyi yaşatmaya hakkı yoktur.
Yahu deli misin nesin ?Aynen... İki defa boşandım..kendi mallarimi bile tazminatimla aldığım arsa filan ona birkatim o kadar..iki ayrilmamda da aldatma delilleri olmasına rağmen kullanmadım..bir an önce hayatımdan çıkıp gitsin dedim..2 yıl da bu kadını çektim.. yine elimdecaldatmaya ait bir sürü delil foto vardı ama sildim hepsini hepsini... Bu kadar çektim düzelecek dedim.. baktım olmuyor..ilahi adalet..hiç ispata bile gerek kalmadı... İkiside birbirini dava etti..herşeyi kendileri itiraf etti..benide dava etti..bende avukata bu sebeple gitmiştim..ve o adama anlaşmalı boşanmayı teklif ettim..ona attığım mesajlar hala duruyor..sadece artık düzenim bozulmasın ve yoruldum ve bu evi Küçük kızım için aldığından ve kadını bu eve getirme planlari olduğundan belkide bı an hırs yaptım.avukatta zina yoluyla dava ac..adam sana neler yapmış dedi..anlaşmalı teklifimi duyunca de aptalmisin dedi... Çünkü evlilik öncesi kendime ait olan evi ona verecektim şu anki ev karşılığı.ustune şirketteko biriken tazminatımı vereyim dedim.evin yarısında tapusunu çocuklara yap dedim.omür boyu nafaka tazminat ödeme bunun karşılığında dedim.. ben okutup ben evlendiririm dedim.. kalan alacak çarşafa sana 4 yil beş yıl öderim dedim... Evimi verdim üstüne..yok dedi.
.avukkatra çok haksızlığa uğramışsin asla anlaşma dedi... Mecbur kaldım..şimdi isteyen istediğini düşünsün..para için mal için diye.. maddiyati sadece çocuklarımın rızkını o kadına yedirmek istemedim..ki lüks düşkünü bir kadın... Durum böyle
Ay ne diyorsun ya?Hayır sizin derdiniz ne çözemedim
Neden bu linç bana
O kişi gayet güzel bir yorum yaptığımda ilk yorumuma bakılabilir
Benim eski konularıma dalıp bana saldırmıştı o yüzden tepki vermiştim
Ama konu sahibi bunu bana yapmadı
O yüzden iyi bir insan gerçekten yardıma ihtiyacı olan biri gibi geldi
O yüzden ona destek oldum
Çünkü ne gurursuzlupu kaldı ne kötü anneliği
Bende anneliğini eleştirmek bize düşmez dedim ki evet arkasındayım söylediklerimin
Ne bu hırs öfke
Eski konularım açılıyor falan cidden sizin başka işiniz yok mu?
Ben burda tartıştığım kişiyi bi daha hatırlamıyorum bile
Bir yorumuna katıldığım diğer yorumuna çeliştiğim kişiler olabilir inanın hatırlamıyorum
Gerçekten bu kadar işsiz olunmaz
Anlayan anladı
Söyleceklerim bu kadar
İstediğiniz alıntıyı yapın umrumda değil
Cevap vermiyorum artık