• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynadaki gizem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
affferim sana zepp, bunu eklemek zorundaydın demi buraya:mymeka:
ben şimdik nasıl gircem yatak odasına:bbo: üstelik odanın ışığıda yoksenağlama

:mymeka:allahım seni nasıl biliorsa öyle yapsın zepp ben gece nasıl yataktan kalkıcam şimdi gündüz gözüne bu kadar korktum

Zeppp optum canummm seni.....Guzel bir paylasimdi topluca cokkk faydalandik...Tsk ederiz....:roflol::roflol::roflol:

walla biri denese de yokmus öle bişe die kafamçokkarıştı bi içimize su serpilse diommm :1ninca:

yani arkadasım cok tesekkur ederim kocam 2 gunduz 2 gece calısıyo ve ben tek kalıyorum hadi gunduzu hallederizde geceleri napıcam ben evde her tarafta ayna dolu napcam ben simdi yaaaaa

anneeeeeeeeeeee ben coooooooooook korktum simdi zeep evdede yalnizim valla herifte yok napcam ben simdi????

zepp aşkolsun ya :çok üzgünüm: karanlıkta bile yatamıyorum ben :bbo: nası uyuyacağım ben şimdi uffff :a015:

zepp aşkolsun ya :çok üzgünüm: karanlıkta bile yatamıyorum ben :bbo: nası uyuyacağım ben şimdi uffff :a015:

Aaaaa:1shok:Aynen karanlıkta hiç uyuyamam:roflol:

Aynayada bakardım ama artık pek bakmam:1ninca:

bende duymuştum bunu.
ya kendi nefsini yada üç harflileri görürmüşsün aynaya uzun uzun baktığında tabii geceleyin.
oyüzden hiç bakmamaya çalışırım gece aynaya.
ve gece aynalar insanları ürkütür hiç farkettinizmi.

Ayyyy ben çok korkarım zati bu tarz şeylerden artık gece ayna falan tövbe bakmam bakamam:bbo:

zeppp gece tuvalete kalkamayacağım korkudanKötü Kazen:oklava:kafamçokkarıştılaelaelaelaelae

zeppp valla ne desem sana :1no2:ben aynaları çok severdim ama bugünden sonra aynalarla aramdaki baglantıyı koparıyorum canım birde gece çok kalkarım ben ne olcek şimdi.....

Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.

Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....

------ALINTI-----

Hüleyn Zepp ecinnisi,buna gerek yok ki,ben zaten her aynaya baktığımda,ister zebbah,ister geceyarısı,Cin görmüş gibi oluyorum nan.:roflol:

bende duymuştum bunu.
ya kendi nefsini yada üç harflileri görürmüşsün aynaya uzun uzun baktığında tabii geceleyin.
oyüzden hiç bakmamaya çalışırım gece aynaya.
ve gece aynalar insanları ürkütür hiç farkettinizmi.

ben farkettim,sebebini bilmiyorum ama geceleri aynaya bakmaktan hep çekinmişimdir.

ben baktım bi keresinde kendimi bembeyaz görünce bi daha tövbe ettim gece karanlıkken bırak aynaya bakmayı aynanın önünden bile geçemiyom:1no2:

bende mum ışığında aynaya bakılmaz bişiler görürsün diye duymuştum o zmndan beri karanlıktada bakamam...
ama korkum körelmişti şimdi yine hortladı:1shok::1shok:

ya arkadaşlar daha da korkunç ya da bakış açısına göre komik olan bişey var. gecenin bir vakti, herkes uyurken karanlık odada aynanın karşısında hareketsiz sessiz sedasız duran bir tip. evdekilerden biri bu durumu görse küçük dilini yutar herhalde. iyi saatte olsunlara karıştı derler, sonra anlat da anlasınlar. ben kk da okudum da denemeye kalktım da...:)

zepp kafa kız bacım bir elime geç baksana neler edicem:mymeka: .
gecenin biryarısı okuyayım dedim yarım kaldi okuyamadımkafamçokkarıştı şimdi gündüz vakti okudum ayy yine tırstım ben yaa :çok üzgünüm:..allah rızası için biri denesin şu işin aslı varmı yokmu bilelim :1shok:
yoksam evdeki aynaların yanından bile geçemiycem ben:1shok::1shok::1shok:

aman gerek yok aynaya zaten önümden arkamdan sağımdan solumdan silüet şeklinde sürekli bişiler geçiyo şakkıdı
haberdarım ben onların varlığından Kötü Kazen

Back