Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yarışma ne zaman başladı ne zaman bitti rüzgar gibi geçmiş anlaşılan:) Bence benim gibi haberi olmayan çok arkadaşımız vardır.. Müdahil olmak isterdim ama ekimi bekleyeceğiz artık.. Listede daha önce hiç görmediğim arkadaşlar var .. Kategorilere göre seçenekler sunulsa daha kolay ve mantıklı bir oylama yapılabilir bence de.. Tatlı bir heyecan ve renk katabilir bu yarışmalar.. Emeğinize sağlık
kazananları tebrik ediyorum.. ama bu isimleri teklif edenler nerde ben onu anlamadım... mesela mutahhara 1 oy almış... 1 kişi mi istedi onun katılmasını... yani herkesin istediği mi katılıyo...
Bu yarışma ne zaman başladı ne zaman bitti rüzgar gibi geçmiş anlaşılan:) Bence benim gibi haberi olmayan çok arkadaşımız vardır.. Müdahil olmak isterdim ama ekimi bekleyeceğiz artık.. Listede daha önce hiç görmediğim arkadaşlar var .. Kategorilere göre seçenekler sunulsa daha kolay ve mantıklı bir oylama yapılabilir bence de.. Tatlı bir heyecan ve renk katabilir bu yarışmalar.. Emeğinize sağlık