Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi buda kimmis diye baktim senin icin:1ninca:herkese merhabalar ,öncelikle bu ankette aday bile olabileceğimi düşünmemiştim
ama adaylığımı görünce şaşırmadım değil,daha sonra ne kadar sevenim varmış oylamada onuda gördüm.....beni tanımayan arkadaşlar var ,evet ben siteye 2007 de giriş yaptım amacım ,bebekti ,gebelik ve bebeklerle ilgili her alanda bulundum çokda fazla buundum oradaki arkadaşlar beni tanıyolar ....ama sitenin her köşesinde en az bir yorumum olmuştur......
çok zor günlerimde yanımda olan kk arkadaşlarımın bu kez bu tatlı olaydada yanımda olması beni çok mutlu etti......herkese çok teşekkür ederim ....sizleri ve kk yı çok seviyorum...:1hug:hihoyyyt:enbuyukkk:
incitanemtuana ,canım benim senin iyi takipcilerindenin özellikle bebişlerime yaptığın albüme bittim ......seni canıı gönülden kutluyorum:1hug::teytey:
kar ım seninle yüzyüze görüşebildik çok tatlı çok sıcak birisin gönüllerin birincisi olduğuna eminim cnm benim:1hug:alkisalkisalkis
opuyorumnanaktancanimsin saolasinopuyorumnanaktan
:kedi:evvet simdi hatirladim ben ya kusuruma bakma nolursun ikizlerinin resimlerini apmisdim dimi:kedi:
opuyorumnanaktanama seve seve yapmisdim opuyorumnanaktan
elif abla demese ruhum duymıycakmıs halıme guldum vallahı derdım vardan cıkıpda buraya geldım::)
dırım kızı tebrıkler canım oncelıkle ayın uyesı olmussun tatlım ıkızlerıde opdum bı bulusmada gorusmek uzere..ıncıtanemtuanam ayy balım tebrık ederım hakkın cok gercekdende cunku ıyılıklerını yapdıgın guzel seylerı az cok goruyom tebrık ederım bıtanem..
ve bana oy veren benı aday gosteren herkesede cok teşekkur ederım..a.s
tebrikler birsencim
incitanemtuana ve kar sizi de tebrik ediyorum
evet tatlım yeni resimler var senii bekliyor
ama sen baya yoruşacan yeni ikizlerimiz var arada bi uğra ....çok öptüm senii
tekrar tekrar tebrik ederim seniii
dırım seni seviyorum canım..incitanemtuana ve kar tebrikler arkadaşlarım.........
Tabiki incitanemtuana....
İştah açıcı yemek tarifleri yeter!!!
elif abla demese ruhum duymıycakmıs halıme guldum vallahı derdım vardan cıkıpda buraya geldım::)
dırım kızı tebrıkler canım oncelıkle ayın uyesı olmussun tatlım ıkızlerıde opdum bı bulusmada gorusmek uzere..ıncıtanemtuanam ayy balım tebrık ederım hakkın cok gercekdende cunku ıyılıklerını yapdıgın guzel seylerı az cok goruyom tebrık ederım bıtanem..
ve bana oy veren benı aday gosteren herkesede cok teşekkur ederım..a.s
canım cok sagolasın bende senı canı gonulden ederım tebrık..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar hepinizi tebrik ediyorum.hayatınız boyunca başarılar dilerim.ayrıca benide aday gösteren ve oy kllanan arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum
vallahi buda kimmis diye baktim senin icin:1ninca:
böyle bir üye varmis ve hic tanimioyrum oysa bayadir burdayim bende,hic karsilasmamistik. dogal olarakda oyum sana degildi
ama tebrik ederimopuyorumnanaktan
sizleride tabrik ederim güzelleryerimseniben
utandım yahcok sagol dırımkızı ozledım senı yaw bıgun katılsana bulusmaya bebeklerle az mıncıklım onları:)..herkese merhabalar ,öncelikle bu ankette aday bile olabileceğimi düşünmemiştim
ama adaylığımı görünce şaşırmadım değil,daha sonra ne kadar sevenim varmış oylamada onuda gördüm.....beni tanımayan arkadaşlar var ,evet ben siteye 2007 de giriş yaptım amacım ,bebekti ,gebelik ve bebeklerle ilgili her alanda bulundum çokda fazla buundum oradaki arkadaşlar beni tanıyolar ....ama sitenin her köşesinde en az bir yorumum olmuştur......
çok zor günlerimde yanımda olan kk arkadaşlarımın bu kez bu tatlı olaydada yanımda olması beni çok mutlu etti......herkese çok teşekkür ederim ....sizleri ve kk yı çok seviyorum...:1hug:hihoyyyt:enbuyukkk:
incitanemtuana ,canım benim senin iyi takipcilerindenin özellikle bebişlerime yaptığın albüme bittim ......seni canıı gönülden kutluyorum:1hug::teytey:
kar ım seninle yüzyüze görüşebildik çok tatlı çok sıcak birisin gönüllerin birincisi olduğuna eminim cnm benim:1hug:alkisalkisalkis
Tebrikler kizlar......dirimkizi, incitanem ve kar.....kutluyorum sizleriŞeniz
kızlar tebrikler alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ay çok sevindim incim ,kar herikinizide tanıdığıma ve ayın üyesi olduğunuza.
dirimkızı canım seni tanımıyorum ama bebek bölümüne hiç girmediğim için olacak üzgünüm seni tanıyamadığım için ,tebrikler canım.
hepiniz kutlarım.hayattada başarılar dilerim :lepi: fıstıklar.opuyorumnanaktan...
kızlar hepinizi tebrik ederim
incitanem seni özellikle tebrik ediyorum
çünki seni çok iyi tanıdım
sen her güzel şeye layıksınkaydirigubbakcemile3:lepi:
dırımkızı,incitanemtuana ve kar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederimalkisalkisalkis
dırımkızı,incitanemtuana tbrk ederim a.s.