AYLİN in 1 SENELİK UFACIK EVİ :)))

Çok güzel çok şirin bir eviniz var.Allah güle güle oturmayı nasip etsin ::)))

çok teşekkür ediyorum bana da yetiyo ama küçük olduğu için eşyalrın güzelliği ortaya çıkmıyor gibi geliyo:)

güle güle ,mutlulukla oturun.Ama bence yatak örtünü daha modern bir örtüyle degistir...

çok şirin canım evin güle güle otur benim oturma odam yok salonumda oturyoruz kırmızı odanı çok sevdim benimde olsaydı keşke hep orda oturudum :)) şimdi yemek odası ve salon takımıyla akşam kadara başbaşayım hiç sevmiyorum

kırmızı odanı çok beğendim fakat oraya daha modern bi avize takabilirsin kullandığın pek olmamış benim fikrim tabi kırılmadın umarım

evin gayet güzel cnm ztn mor mürdm rengini seçerek iddaalı bir seçim yapmışsın çk hoş sakın böyle süs püs incik boncuk la doldurup da boğma evi güzelliği bozulur o zmn. ama orta sehpanbın üzerine böyle kayık çanak ieçrsinde 2 tane mürdm ve gümş rengi topları olan bir aksesuar alabilirsn masayı dha ck ortaya cıkarır onn dışında herşy süper kalabalıklarştırma evini snra pişman olursun :)

bnce büyüklüğü de gayet güzel napıcaksınbyk evi büyk eve çıkanlar snra temizlik düzen de zorlanıyor küçük ya da orta büyüklükteki evlerde gzü kalıyor ayrıca orta yni çk da küçük değil evin cnm :)))

evin güzel hoş,güle güle otur.mürdümü seviyorsun galiba.güzel renktir bende çok severim ama evimde pek kullanamadım yatak odamı değiştirirsem ilerde beyaz mürdüm düşünüyorum.

yatak örtüm 5 sene öncesinden çeyizimden tatlım zaten senede 1 anca örtüyorum örtü kullanmayı sevmiyorum da:))

canım güle güle otur.bide halılarımızın ikiside aynı nasıl temizliyorsun.ben geçen sene kırmızı benkli olanı yıkamaya vermiştim arap saçı gibi oldu tüyleri.umarım senin iyi bir temizlik fikrin vardır

kırmızı odanı çok beğendim fakat oraya daha modern bi avize takabilirsin kullandığın pek olmamış benim fikrim tabi kırılmadın umarım

oturma odamın avizesini kayınbabam bi kendilerine bi bana almış onun için mecbur taktık başka model alamadık darılmasın diye:)

şimdiye kadar sadece süpürdüm havalar iyice ısınınca kendim yıkamayı düşünüyorum amway in loc la yıkamacıya vermeye cesaretim yok açıkcası

allah ağzıınızın tadnı bozmasıın güle güle oturun
ayrca neden 1 senelik ev diye yazdnız anlamadım

ben aslında 5 senelik evliyim ama kendi evimize oturalım eşya borcumuz olmasın derken 4 sene kayınvalidemle beraber oturdum tat lım 1 senedr kendi evimdeyim öyle işte

Merhaba Ankaradasın cnm galıba bır sey sorcaktım yardımcı olursan sevinirim :) Yatak odası takımını + mor ve kırmızı koltuklarını nereden ne kadara aldın acaba ? Ve memnunmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…