• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYLİN in 1 SENELİK UFACIK EVİ :)))

Merhaba Ankaradasın cnm galıba bır sey sorcaktım yardımcı olursan sevinirim :) Yatak odası takımını + mor ve kırmızı koltuklarını nereden ne kadara aldın acaba ? Ve memnunmusun :34:

Merhaba Ankaradasın cnm galıba bır sey sorcaktım yardımcı olursan sevinirim :) Yatak odası takımını + mor ve kırmızı koltuklarını nereden ne kadara aldın acaba ? Ve memnunmusun :34:

hepsinide ankara sincandan aldım ama farklı mağazalardan mobilyalar aldora kanepeler aslans inşallah yardımcı olabilmişimdir ayrıca memnunum ama kırmızı kanepelr kadife olduğu için en küçük kırıntıyı lekeyi hemen belli ediyo çok dikkat etmek ve sürekli temizlemek gerekiyor

ayy vallaha bakarken içim içime sıgmadı. alllah mutlu mutlu saglıklı huzurlu oturmayı nasipp etsinn aminnn :)

çok guzel eşyaların var ya çok begendım :16:

ayy vallaha bakarken içim içime sıgmadı. alllah mutlu mutlu saglıklı huzurlu oturmayı nasipp etsinn aminnn :)

çok guzel eşyaların var ya çok begendım :16:

çok teşekkür ederim daha iyisi senin olsun :3: salonumun avizesini falanda koymayı unutmuşum alel acele oldu biraz fotoları çekip yüklemem karman çorman oldu o yüzden

$2012-02-29 14.35.25.webp$2012-02-29 14.35.41.webp$2012-02-29 14.36.05.webp$2012-02-29 14.36.14.webp$2012-02-29 14.36.47.webp$2012-02-29 14.37.09.webp salonumun yüklenmeyen fotoları:40:

mutfak halım merinosun fashion serisi şimdi her yerde var kesin görürsün ama mutfk için asla tavsiye etmem çok çabuk bozuldu ben simli diye heves edip almıştım simi bırak tuylerın ayakta durmaya dermanı kalmadı:(

ben de beyaz üzeri mor halkalısını koçtaş'tan aldım ama o kadar beyaz ki strese giriyorum mutfakta...

malum 2 çocuk..

şöyle kolay temizlenebilen birşey lazım bana da...

çok teşekkürler cevap için

ben de beyaz üzeri mor halkalısını koçtaş'tan aldım ama o kadar beyaz ki strese giriyorum mutfakta...

malum 2 çocuk..

şöyle kolay temizlenebilen birşey lazım bana da...

çok teşekkürler cevap için

rica ederim en kullanışlı halı mutfak için kayınvalidem kullanıyor altı yapışkanlı kaymaz kesme halılar bişey döküldüğünde silmen yetrli

kırmızı odaya antre yolluklarına bayıldım .eşyaların güzel .fakat salondaki masanın üstüne o peluş oyuncak hiç yakışmamış kanımca ..güle güle oturun evinizde..

Çok tatlı şirin ve zevkle döşenmiş bi ev bakarken içim açıldı canım güle güle oturun :) Darısı da bizlere olsun :16:

mutlulukla oturun halılardan memnunmusunuz temizliği felan kolaymı bende bu tarz düsünüyorumda:26:

Hepinize bütün yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim evimi beğenmenize çok sevindim salonumda aksesuarlar daha eksik kışın doğalgaz faturasından eve extra bişey alamadım masanın üstü boş durmasın diye de peluşu koydum:(((
Halılarıma gelince antre ve mutfak halım aynı ama mutfakda o halıyı asla tavsiye etmem çok çabuk bozuldu temizlik olarak da şimdiye kadar sadece süpürdüm havalar iyice ısınınca kendim yıkamayı düşünüyorum nasıl olacğını açıkçası bende merak ediyorum:1:
Evim 1 senelik çünkü 4 sene kayınvalidemle beraber oturdum 1 senedir de kendi evimdeyim :nazar:

ayyyy canım yaaa evin çok güzel çok beğendim şu zamana kadar gördüğüm en güzel aile evi öyle şaşalı değil sıcacık insan bakınca bi daha bakmak istiyo herşeyin çok güzel ne güzel valla dört yıl kayınvalideyle oturup para biriktirip kendi evini almışsın allah hepimize nasip eder inşallah

Back
X