- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
- Konu Sahibi Deltavealfa
Harcamalarımiz eskiye göre artti ama her ay birikimimi yapıyorum. İki calisaniz gelirimiz güzel ama paranın adı var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altın mı o da ne gıı? olanları da sattık malesefAltın birikimi yapan hanımlar
Her ay 1 çeyrek alabiliyor musunuz nasıl birikim durumları
kağıt paradan yatırım olmaz aslında, Altın daha fazla artıyor ve artacak. bence euroları fiziki altına çevirin.Az çok demeden birikim yapıyorum. Euro,çeyrek alıp kenara koyacağım . Bakalım ne kadar birikecek
Ben de yarın maaş yatınca 1 gram alacağımÇeyreğimi de aldım .Allah bereket versin
Merhaba.Tek maaşla nasıl geçiriyorsunuz,gelirsiniz nedir? Feyz almak için.Bu aydan itibaren bizde tek maaşa düştük.Gözümok korkuyorİki kişiyiz. Eşim çalışıyor sadece.
Biraz kısıtlı davranırsak en fazla 1 çeyrek alabiliyoruz. Oda bu aydan sonra biraz zor gibi hem kiramz yükseldi hemde önümüz kış, yakacak masrafları faln olacak
Çok zor gerçekten her ay birşeydenler kısıyoruz, geçinmiyoruz geçinmeye çalışıyoruz resmen. Bu son zamanlarda da daha da zor oldu. Gelir giderlrimi yazardm hep. Lüks seyleri yapmak ayda. 1e düşmüştü.Merhaba.Tek maaşla nasıl geçiriyorsunuz,gelirsiniz nedir? Feyz almak için.Bu aydan itibaren bizde tek maaşa düştük.Gözümok korkuyor
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Kaynananlar yardım etmiyormuÇok zor gerçekten her ay birşeydenler kısıyoruz, geçinmiyoruz geçinmeye çalışıyoruz resmen. Bu son zamanlarda da daha da zor oldu. Gelir giderlrimi yazardm hep. Lüks seyleri yapmak ayda. 1e düşmüştü.
Eşim asgarîden bi tık yüksek alıyor, iki kişiydk iyi kötü yetiyordu o zamanlar ufak birşey de kalıyordu. Şuan kaynmlar bizle yaşamaya başladı kredi borçları ödüyorz vs. Her ay eksideyizz size vereceğim hiç bir bilgi tecrübe kalmadı malesf.
Amin cümlemizin. 2 bekâr Kaynm bizle eve yardım etmiyor sözde krediye yardım ediyor ama kredi de bizim tek değil hepsinin ortak borcu. Herkes kendine çalışıyor yani anlayacağınız bizden gidiyor hep ev masrafları.Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Kaynananlar yardım etmiyormu
İnşallah koca ailesini bırakırAmin cümlemizin. 2 bekâr Kaynm bizle eve yardım etmiyor sözde krediye yardım ediyor ama kredi de bizim tek değil hepsinin ortak borcu. Herkes kendine çalışıyor yani anlayacağınız bizden gidiyor hep ev masrafları.
Amann karışık anlatıp da üzülmek istemiyorum sadece borcun bitmesini bekliyorum. sonra ya ben kocamı bırakıcam ya kocam ailesini
Temennim o yöndeİnşallah koca ailesini bırakır
Bizim kira yok ama kredilerimiz var.1.5 sene kadar çalışmayacağım.eşim asgari ücretten biraz fazla alıyor.Temennim o yönde
sizin ev kira degilse tek maaş o kadar zorlamaz kimle görüşsem kira zorluyor yaa
Allah yardım etsin inşallah yettirirsinizBizim kira yok ama kredilerimiz var.1.5 sene kadar çalışmayacağım.eşim asgari ücretten biraz fazla alıyor.
Çok teşekkür ederim size de ferahlıklar diliyorumAllah yardım etsin inşallah yettirirsiniz