- 23 Ağustos 2020
- 4.178
- 7.449
- 34
- Konu Sahibi Deltavealfa
Altın birikimi yapan hanımlar
Her ay 1 çeyrek alabiliyor musunuz nasıl birikim durumları
Her ay 1 çeyrek alabiliyor musunuz nasıl birikim durumları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim de aldığım yok genel burayı okudum herkes alıyor gibiHer ay bir çeyrek almak mı?
Efendim, sarayınızdan başınızı ara sıra çıkarın bence. Hava güzel, sonbahar güzel:)
20₺ oldu mu ya ben 17₺ den aldım en son gram da olabilir zaten çeyrek imkansız gibi bana1 gram almaya başladık geçtiğimiz ay. 2 kişiyiz ev kiramız çok yüksek değil tam fırlamadan taşınmıştık. Biraz boğaza gidiyor maaşlar. Boşa gitmesin diye maaş yatınca 1 tane de olsun alıyoruz. Cepte kalırsa illaki bir yere gidiyor çünkü. Devam edebilir miyiz bilmem süt yine olmuş 20 küsür lira
20'ye gördüm en son geçtim gittim, belki en pahalı olanı görmüşümdür artık fiyat algımı kaybettim20₺ oldu mu ya ben 17₺ den aldım en son gram da olabilir zaten çeyrek imkansız gibi bana
Bizde 12,50 TL'den 15'e çıktı diye Cuma günü isyan etmiştim. Etmese miydim acaba?20'ye gördüm en son geçtim gittim, belki en pahalı olanı görmüşümdür artık fiyat algımı kaybettim
Zenginin parası züğürdün çenesini yorsun diyoruz demekYa benim de aldığım yok genel burayı okudum herkes alıyor gibi
Aynen ortamı koklayım çenem yorulsun dedimZenginin parası züğürdün çenesini yorsun diyoruz demek
Maşallah özel olarak dikkat ediyor musunuz2 kisi çalışıyoruz, ev taksitimiz 2 ay oldu biteli çok şükür, ortalama aylık 5 çeyrek kenara koyabiliyoruz , henüz çocuk yok bu arada.
Ya ben hep eksideyim nasıl toparlıcsm bilmiyorumİki kişiyiz. Eşim çalışıyor sadece.
Biraz kısıtlı davranırsak en fazla 1 çeyrek alabiliyoruz. Oda bu aydan sonra biraz zor gibi hem kiramz yükseldi hemde önümüz kış, yakacak masrafları faln olacak
Bizde eşim çalışır ama para harcaması bendedir. Gelir giderleirmi hep yazarım. Tabi herşey o kadar pahalı ki bu ay aldığım şey bı kaç gün sonra daha pahali.Ya ben hep eksideyim nasıl toparlıcsm bilmiyorum
Ne kadar kazanıyorsnz ? kaç kişisiniz ? bide kira derdi vardır illa. Elde para kalması zor ama siz daha başka şeylerden dolayı biriktiremiyorsunuz sanki market derken keyfi bol bol abur cubur fln mıMaşallah özel olarak dikkat ediyor musunuz
Ben de artık bir şeyler biriktirmeye başlamak istiyorum ama sürekli markete para harcıyorum
Yo zeytinyağı ayçiçek yağı süt yoğurt yumurta çok temel şeyler mesela bugün bulaşık deterjanı aldım makine için şok yaşadım yine aşırı pahalıNe kadar kazanıyorsnz ? kaç kişisiniz ? bide kira derdi vardır illa. Elde para kalması zor ama siz daha başka şeylerden dolayı biriktiremiyorsunuz sanki market derken keyfi bol bol abur cubur fln mı
Anladım. Ekonomi düzelmedkce ona çözüm yok malasef şuradan kısıp köşeye atın diyebileceğim hiç bir Fuzuli harcama yok hepsi gerekli temel ihtiyaçlarYo zeytinyağı ayçiçek yağı süt yoğurt yumurta çok temel şeyler mesela bugün bulaşık deterjanı aldım makine için şok yaşadım yine aşırı pahalı
Evet dikkat ediyoruz eşimle.Maşallah özel olarak dikkat ediyor musunuz
Ben de artık bir şeyler biriktirmeye başlamak istiyorum ama sürekli markete para harcıyorum