Aylık kişisel harcamanız ne kadar?

Erkek milletinin de yok playstationu, yok 4k televizyonu, muzik sistemi derken bizi mumla aratacak para harciyorlar. Biz iki ruj krem alinca cok mu aldik yavv diye diye kendimizi yiyoruz. Nalet gelsin boyle erkege

Aynen, her market çıkışında eşimle birbirimize soruyoruz ne aldık ki yav.
Hatta geçen gün ödeme yaptık kasiyer kız eline aldı fişi inceliyor, ne aldınız ki bu kadar tuttu o bile şaşırdı.
Eskiden temizlik malzemesi, et , alkol vs. alinca cok tutardi. Simdi 2 porsumus sebze bakliyat aburcubur hoop sana 300 tl

Eskiden temizlik malzemesi, et , alkol vs. alinca cok tutardi. Simdi 2 porsumus sebze bakliyat aburcubur hoop sana 300 tl

Pandemi yiyecek fiyatlarını kırdı geçirdi tüm dünyada. Son 1 aydır her market çıkışı faturaya bakıyorum. Geçende 3 şişe su, 2 meyve, 1 çiklot aldım faturaya bakakaldım bu para nerden çıktı diye

Erkek milletinin de yok playstationu, yok 4k televizyonu, muzik sistemi derken bizi mumla aratacak para harciyorlar. Biz iki ruj krem alinca cok mu aldik yavv diye diye kendimizi yiyoruz. Nalet gelsin boyle erkege

Ben de onlar da var. Oyunlar icin paket abonelikleri, oyun satin almalarim...
Oyunlar da ucuz değil en uygun aldiklarim 100 lora civari tutuyor bir oyun.

Beni market alisverisi bitiriyor bacilar. Aglamakli cikiyorum marketten her seferinde, kisisel alisveris dusunmeye firsat kalmiyor
sorma kız, o neydi oyle diye bakiyorum artik fişe..biz mi cok yiyoruz anlamadım ama 4 rakamli sayilari ilk kez bu yil gordum market fişinde, hem de toplasan 4 poşet anca doluyor

sorma kız, o neydi oyle diye bakiyorum artik fişe..biz mi cok yiyoruz anlamadım ama 4 rakamli sayilari ilk kez bu yil gordum market fişinde, hem de toplasan 4 poşet anca doluyor
Dedim karantinada az saglikli besleneyim, saglikli gidalar alayim. Yok arkadasim saglikli beslenmek hepten pahali. Avokado kinoa hindistancevizi yagi falan alayim dedim, fisi gorunce girdigim stresten zaten saglik maglik kalmadi

Mani -pedi’yi bir tür ped sandım ilk etapta. Sonra anladım.
Buradan bakınca hayatı doyasıya yaşayan,içi içine sığmayan biriymişsiniz izlenimi uyandırdınız. Harika yaa.

Yarın mango indirimi başlıyormuş ,al sana masraf işte! Ee,alma !diyeceksiniz ama indirimi çok seviyorum.Zaten son 3-4 yılda ederinden fazlasına etiket biçiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…