Gebeliğe Hazırlık Aylık iğneyi bıraktıktan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mnkpnda

Dualar eder insan mutlu bir ömür için.❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
4.202
4.776
133
2,5 yıldır mesigna aylık iğne ile korunuyoruz. Bu ay vurulmayı bıraktım ve çocuk istiyorum. Folik asit aldım kullanmaya başlıycam ama iğnenin etkisi nekadar sürede geçer bilemiyorum. Siz korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız.

Kimse yok mu?

Aylık iğnede son aldığınız dozun etkisi 30 ile 60 gün arası koruyuculuğunu kaybediyor. Tabii hamilelik için ovülasyon takibi vb.etkenler göz önünde bulundurulmalı.

Aylık iğnede son aldığınız dozun etkisi 30 ile 60 gün arası koruyuculuğunu kaybediyor. Tabii hamilelik için ovülasyon takibi vb.etkenler göz önünde bulundurulmalı.
Anladım teşekkür ederim. Bu ay çok istiyorum ama tabi herşey nasip. Sağlıkla gelsin bebiş inşallah.

Sizi korkutmak istemem ama benim arkadaşım 1 yıl vuruldu ve 1 yıl bırakali halen hamile kalamadı ama tüm sonucları temiz çıktı eşi de kontrole gidecek en son çağre rahim flimi demiş doktor ben geçen aylık iğne vuruldum ama yan etki yaptı buyuzden vurulmayı biraktm siz hic yan etkisini gördünüz mü

Arada ara kanama dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Umarım çok sürmeden hamile kalırım. Kızıma kardeş istiyoruz.

Seni korkutmak istemem canm ama ben sadece 1 tane vurundum 2 yil cocuk olmadi adet duzenim alt ust oldu aylarca ugrastm pco oldm bilemiyorum 1taneyle 2 yil hamile kalamadm yumurtaliklarim cok zayflamsti yasimda 26 olmasina ragmn arkadasm da ayni sekilde 2 yil ugrasti yani kadindan kadina fark vardir tanidigm baska kisiler ise gununu bile gecirse hamile kalms ama bildigim tek sey igneyi asla kullanmayin d.k haplari cok daha iyi

Evet evet bende oyle oldum arkadasmda oyle oldu sadece 1 taneyle mahvoldm arkadasm 3 taneyle adetten kesildi cok kotu bisey neler geldi basima tovbe bi daha her yontem isterim ama asla igneyi tercih etmem 2 yil psikolojimbozuldu ilk cocuk sorunsuzken 2. Mahvetti beni

Ilk aylar d.k hapı kullandım ama unutma ihtimalim yüksekti ve daha yeni bebeğim olduğu için koruma oranı çok yüksek olan iğneyi tercih ettim.

Igneden sonra ne kullândiniz hap olarak ben alt üst olmuş durumdayim bi ayda 2 kez adet 10 gün arayla ve şuan tekrar 10 gün geçti adetten ki tekrar oldum sinir halsizlik migren çabası hastaneye de gidemiyorum 2 küçük çocuğum var

Ilk aylar d.k hapı kullandım ama unutma ihtimalim yüksekti ve daha yeni bebeğim olduğu için koruma oranı çok yüksek olan iğneyi tercih ettim.
Bende igneden sonra adet goremeyince 7 8 ay kadar dgm kontrol hapi ictm bulanti yapt sonra biraktm cocuk istedgmden adetten kesildim aylarca ilacla gordum sogan maydanoz sulariyla en son glukofen kullandm pco dedi doktr bana bin şkur gunu gunune hatta saati bile belliydi adetimin 2 adet sonrasi 4.klomenle hamile kaldm bu 2 yili aldi suan hem kist hemde hamile kaldm bu ilacla

Ben 3 aylık olandan vurdurdum bu Ağustos'ta da 1yil olacak bu geçtiğimiz Kasım'da günü bitti tabi ta iğne vurdurdugum günden beri adet kesildi yok adet olamıyorum yumurtalıklar yavaslasmis 5aydir korunmuyorum cocuktada olmuyor testler hep geç pozitif gösteriyor doktora gidiyorum negatif bekleyeceksin diyor kaç sene sürecek onunda bilen yok tarlusal içtim adet sokulsun diye oda çare etmedim ignelermi tövbeler olsun resmen menepoza soktu

8 ay kadar dogm kontrol hapi ama o care olmadi cunku geciciydi bi donem tarlusal maydanoz sogan sulari en son pco olusmustu garipti ama olmustu glukofen ictim bin sukur ki adetlerim saati saatine gunu gunune oldu cidden de sonradan baktrdm insulin direnci olusms

Bırak adet ol olmamak daha kotu emin ol ilk 20 gün olman normal adetv iğneden sonra sonraki ay normal olursun biz hiç olamiyoruz ne kadar kür varsa yaptım yok gelmiyor pimi çekilmiş bomba gibiyim her an patlamak üzere

Arkadasim da kesilmsti cocuk icin tedavi oldu 3 aylim igne yuzunden olmuyodu sonra hamilelikten sonra duzeni oturdu benimde anca oldu 2 yil sonunda bende tovbeliyim buna

Benim aylik igne. Yengemin doktoru ona daha çocuk düşünmüyorsan 3 aylık vurul demiş. Hatta anlatmış adetini keser çocuk olma ihtimalini çok azaltır diye. O özellikle 3 aylık vuruluyor hatta. Ben o yüzden aylık vuruldum.

Arkadasim da kesilmsti cocuk icin tedavi oldu 3 aylim igne yuzunden olmuyodu sonra hamilelikten sonra duzeni oturdu benimde anca oldu 2 yil sonunda bende tovbeliyim buna
3 aylık iğneyi çocuk isteyenlere önermiyorlar benim bildiğim. Ben doktorumla konuşmaya gittiğimde sen aylık vurul diğeri senin adetini keser dedi. Size söylenmedimi

Oluyor çocuk ama bir iki sene geçmesi gerekiyor ignenin üstünden ben bunkadar yan etkilerini araştırmadan vurdurdum aylık iğnelerle o kadar sıkıntı olmuyor bir iki ay bı gecikmeyle doğurganlık dönüyor benim 34 yaşında 3 çocuk annesiyim bidaha olsun dedik eşimle aklimizda yokken 3 çocuktan sonrası işte olursa şükür olmasada suzulmem rabbim hiç olmayana sizlere versin ocelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…