Adet olamamak kismini geciyorum cunku dogum konrol haplari gecici cozum baktim olmuyo kendi haline biraktm bi donem sogan maydanoz sularyla adet gordum yok olmuyo gebelik kucuk kistler olustrmustu adet gorememek sonra kadinlar kulubune hamileligimi borcluyum yol gosteren cok oldu yoksa nerden bilebilirdim bunlari aslan pencesi 15 gun ictim ve o ay glukofen basladm yumurtaliklar bu sayede calismaya basladi ve tahlil verdm fsh lh normal deger gelms ilk adetim 30.gün oldu 2.adetim 30.gun oldu oncesinde tabi 3 kere klomen ictim olmadi ve 5 ay kadar innofolic icmstm son ayimda klomen glukofen innofolic birlikte kullandm ve hamile kaldim catlatma ignesiyle ve kesinlikle glukofenin etkisinin oldugunu dusunuyrm bende kucuk kistler olurstrmustu adet olamamak 1 ay glukofen ictikten sonra kafama gore almstm insuline de baktrdm ona ragmen yuksekti kisir donguyms bu bin sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsn ki somuc aldm cok yipratici olabilir bebek icin katlanmak gerekiyor glukofen innofolic aslan pencesi duzenimi geriye getrdi